Cum a fost în #Aventour la feminin by Textar: impresii de la bordul lui Renault Arkana

de Bogdan Mirică, Foto: Ciprian Mihai
Miercuri, 16.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
La numai câteva zile după ce am încheiat Aventour la feminin, a venit timpul să tragem linie și să vedem ce părere au avut fetele despre mașinile pe care le-au condus. Deschidem balul cu Renault Arkana.

Aventour la feminin a ajuns la final. După patru zile prin țară cu 9 femei influencer și cinci mașini, e timpul să tragem linie și să vedem cum a perceput publicul feminin mobilitatea pe parcursul turului. Începem astăzi cu Renault Arkana, primul SUV coupe din istoria Renault și primul SUV coupe accesibil. A fost mașina cu cea mai timidă formă de electrificare din tur, adică a venit echipată cu un motor pe benzină de 1.4 litri, care beneficia doar de un sistem micro-hibrid.

Bineînțeles, în gamă există și o opțiune cu un grad mai mare de electrificare, adică un hibrid. Exemplarul testat de noi le-a atras atenția fetelor încă de la prima vedere. Nu prea poți să rămâi indiferent la apariția nuanței portocaliu Valencia. Apoi au fost ecranele generoase de la interior și calitatea materialelor. Renault Arkana a trecut pe rând pe la fiecare echipaj feminin, iar concluziile lor sunt rezumate mai jos.

IOANA GRAMA ȘI SORINA BRUMARIU

Prima mea mașină a fost un Renault, deci întâlnirea cu Arkana a fost una specială pentru mine. Mă întorceam într-un Renault după multă vreme. Și am rămas surprinsă să văd cât de mult s-au schimbat mașinile. Ai multă tehnologie, multe ecrane, un portbagaj bun și suspensii confortabile.

Le-am auzit pe unele colege că s-au plâns de putere, însă eu n-am avut probleme.

Și conduc cel mai sportiv dintre ele. Cei 140 de cai au fost de ajuns de fiecare dată când am călcat pedala de accelerație la podea.

LAURA GIURCANU ȘI BIANCA GIURCANU

Renault Arkana este, în primul rând, o mașină confortabilă și spațioasă. Nu ne-a fost greu să găsim loc pentru bagaje. La interior ne-a impresionat prin design și dotări. Am apreciat tableta generoasă și faptul că are un meniu simplu în utilizare. Ne-am simțit bine la drum lung cu ea și am avut o experiență plăcută, comodă și foarte portocalie. Am fost pata de culoare a grupului și ne-a plăcut.

SÂNZIANA NEGRU ȘI CRISTINA ANDREI

Ne-a plăcut Renault Arkana în primul rând pentru sistemul multimedia ușor de utilizat. Ne-am conectat imediat cu telefonul și am reușit să accesăm cu ușurință serviciile online. În al doilea rând, am ales modul Sport și am fost plăcut impresionate de cât de repede accelerează. O mașină puternică și silențioasă, cu un display intuitiv. Scaunele reglabile electric și portbagajul mare sunt alte două atuuri ale acestui prim SUV coupe Renault.

PRĂJITURELA ȘI IULIA IONESCU

Renault Arkana a fost o surpriză pentru noi. Este o mașină care nu are cum să treacă neobservată. Îndrăzneață, impunătoare și isteață.

S-a descurcat mai bine decât ne-am așteptat. Este o mașina sport, cu un design destul de elegant si un portbagaj care o face potrivită pentru toată familia.

Ne-au placut foarte mult poziția la volan și confortul scaunelor. Volanul, extrem de comod în utilizare. Ecranul și navigația ne-au fost, de asemenea, de mare ajutor. Ne-am fi dorit în anumite situații un răspuns mai rapid la accelerare sau, poate, mai multă forță.

***

Aventour va putea fi urmărit după hashtag-ul #Aventour, pe Facebook-ul Automarket și pe Instagram-ul Automarket, pe Facebook-ul Eva.ro și pe Instagram-ul Eva.ro. Veți găsi mereu imagini proaspete din timpul turului. Bineînțeles, Aventour la feminin va putea fi urmărit și pe conturile fetelor implicate în proiect.

Aventour la feminin este un proiect dedicat exclusiv femeilor, desfășurat alături de 4 dintre cele mai noi mașini lansate în România

8-11 iunie

Un proiect
AUTOMARKET ȘI EVA

Proiect prezentat de:

TEXTAR

Parteneri:

RENOVATIO E-CHARGE

SEPHORA

MASTERCARD

DAVIDOFF

tazz by eMag

CARDUL RADIO GUERILLA

Comentarii (18)

  • Dorina de la aprozar
    "Este o mașina sport, cu un design destul de elegant" daca si pirateul asta dupa cocalaresc dupa x6 este o masina sport,e clar,masinile mele sunt hipercaruri cu care ar trebui sa ies doar pe circuit.
    15 11
  • Administrator
    Ai fi primul berbec iesit pe circuit cu masinutele lui de la Burago.
    8 14
  • @administrator calingura
    Bengosule,ai uitat sa ma faci frustrat si sarac! Cum ai putut omite asta? :))
    11 5
  • Seriff
    Masina sport, arata exact ca Mercedes GLE, BMW X4, nu e nici o diferenta, masina sport era Megane RS, nu caricatura asta, vai de noi.
    Si sunt convins ca tutele alea o sa isi cumpere ele Renault sa isi etaleze figurile pe Dorobanti.
    13 9
  • Chiar ma depaseste intiativa asta cu aventour la feminin. Care e scopul ei? Sa-si dea cu parerea despre diverse masini diverse dudui care n-au nicio treaba cu masinile? Cred ca e FOARTE informativ pentru cititori sa ne zica unele care-si face poze pe instagram toata ziua despre mecanica, designul, dinamica si tehnologia masinilor.
    16 4
  • netam-nissan
    nu fiți răi că-s f. utile concluziile fetelor - ba e puternic și accelerează grozav Samsungul ăsta cu siglă Reno, ba și-ar fi dorit mai multă forță și accelerează ca okiu mortului.

    ceva mai serios, măcar consumul mediu ar fi fost o picătură informativă-n oceanul de bălmăjeală instakilogramică.
    20 3
  • Seriff
    Scopul este propaganda, sa ni se bage pe gat masinile electrice, evident cum? Cu femei in ele
    Pun pariu ca nu are nici una electrica acasa si ca si-o ard doar in Mercedes si Bmw diesel
    13 5
  • @Seriff Ai dreptate, dar arkana asta nu e electric. Asa ca trebuie sa fie altceva la mijloc.
    9 2
  • AvemCur
    Scopul aceste acțiuni este neclar pentru mulți dintre noi, dar rezultatul este clar pentru toată lumea: o prosteală ieftină.
    16 2
  • M-au convins. Mâine imi iau doua dacă dau și iepele la pachet.
    8 4
  • cred ca fost bonus pentru Bogdan toata treaba asta.... sa se dea si el o tura cu fetele astea prin tara pe banii altora... cu masinile altora :))))))
    8 2
  • Seriff
    @Liviu, Arkana nu, dar restul din test da, oricum tot reclama e.
    4 3
  • Dupa tipa care a pocit numele lui Enyaq iV, Mirica vine acum si ne spune ca Arkana are "motor pe benzina de 1.4 litri".
    Sa publici un articol cu denumirea gresita sau specificatiile incorecte ale unei masini, asta inseamna sa fii incompetent.
    9 0
  • Cum,nu e 1.4 rup asfaltu' ci 1.33,o impingi la deal cand nu vrei?
    6 2
  • inexorabil
    Nu-i aşa că aici nu prea depistezi nimic din ceea ce te-ar interesa să citeşti, Bogdane?
    La impresiile noastre mă refer.

    Hm, nu-i nevoie să ne mărturiseşti nimic…Îmi dau seama exact ce crezi şi ce simţi.

    Din punctul meu de vedere, intenţiile care te animă sunt excelente, dar mijloacele alese…nu tocmai adecvate/inspirate. Juxtapunând două vârfuri de lance ale corectitudinii politice (eco-panteismul şi feminismul), nu se întrevedea un succes la comentarii! Am ştiut asta de la bun început…Sorry!

    PS. Bafta pe care v-am urat-o în stadiul de pregătiri mustea de ironie…

    PPS. Redevino…tu însuţi! De pildă, înhamă nişte “dinozauri” realmente masculini, mizează pe nişte parteneri (nu -e!) şi să vezi pe urmă reacţii acilişé!
    Nu, nu-ţi lăsa impulsul să interpreteze sugestia mea drept misoginie (da’ ce, nu s-o putea şi invers??? – ce-ar fi să invocăm şi noi…misandria?), însă (râdem, glumim, dar nu părăsim incinta) a cam sosit vremea ca femeile să se întoarcă la…cele predestinate lor. Pur şi simplu. Şi mai ales fiindcă aşa Îi place…Domnului.

    PPPS (sic!). Nu, nici vorbă! Acest popor nu se opune progresului, ci anomaliei şi îndeosebi…imposturii (cu aere de progres).
    8 3
  • Nu cred că e vorba de misoginism în criticile la aceste articole publicitare. Pentru că una era să ne povestească un pilot precum Cristiana Oprea impresii despre strunirea Megane RS-ului pe Transrarău și una e să scrie Mirică platitudini în locul unei verze ca Sânziana Negru.
    Să fim serioși, a(ni)matoarele de selfie au fost doar pretexte și decoruri pentru tentativa asta de a mai face reclamă o dată la electrocasnice.
    8 2
  • Seriff
    Cine e Sanziana Negru?
    6 1
  • de asemenea interesant
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru