Renault Arkana

Miercuri, 12 Iulie 2023 | Modele noi

Noul Renault Arkana facelift: design revizuit și echipare de top Esprit Alpine

Constructorul francez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Arkana facelift. Cu această ocazie, SUV-ul coupe se aliniază la cel mai nou limbaj de design și primește o versiune de top Esprit Alpine.
Miercuri, 16 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Cum a fost în #Aventour la feminin by Textar: impresii de la bordul lui Renault Arkana

La numai câteva zile după ce am încheiat Aventour la feminin, a venit timpul să tragem linie și să vedem ce părere au avut fetele despre mașinile pe care le-au condus. Deschidem balul cu Renault Arkana.
Sambata, 12 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Aventour la feminin, ultima zi: peisaj de vis la Crama Bauer și reîntoarcerea la București

Ultima zi din #Aventour la feminin ne-a purtat la una dintre cele mai frumoase crame din zona Drăgășani, iar apoi ne-a purtat pe drumurile aglomerate înapoi în București. Am făcut peste 300 de kilometri fără încărcare cu ambele mașini electrice.
Vineri, 11 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Aventour la feminin, a treia zi: eterna Valea Oltului și un conac oltenesc la Măldărești

A treia zi din #Aventour la feminin ne-a adus din nou o rotire a mașinilor. Electricele au predat o lecție de încărcare, Valea Oltului ne-a primit cu multe lucrări, iar la Horezu am învățat multe despre oalele de lut.
Joi, 10 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Aventour la feminin, a doua zi: Mica Elveție de la Zărnești și un curcubeu în Piața Mare din Sibiu

A doua zi din #Aventour la feminin a fost plină de momente memorabile. Am urcat pe drumuri neasfaltate la Plaiul Foii și ne-am bucurat de o ploaie cu soare și un curcubeu în Piața Mare de la SIbiu.
Miercuri, 09 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Aventour la feminin, prima zi: Am învățat să frânăm corect cu Textar, am vizitat Țiriac Collection și am făcut un picnic cu Tazz

Prima zi din #Aventour la feminin a fost una foarte încărcată. Am început cu o vizită memorabilă printre mașinile de la Țiriac Collection, am redescoperit Castelul Cantacuzino, am luat un picnic în natură cu Tazz by eMag și apoi am frânat corect alături de Textar.
Joi, 03 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Mașinile din "Aventour la feminin" by Textar: Renault Arkana, un SUV coupe cu rol de pionier în segmentul său

Arkana, primul SUV coupe din istoria Renault, ni se alătură în "Aventour la feminin". Dacă Audi Q5 Sportback va fi cea mai puternică mașină din tur, Renault Arkana va lua, cu siguranță, premiul pentru cel mai colorat SUV al aventurii noastre.
Luni, 31 Mai 2021 | Aventour la feminin

Automarket prezintă „Aventour la feminin” by Textar: un tur cu 4 mașini proaspăt lansate în România, dedicat femeilor

Tururile Automarket revin. De această dată cu o rețetă inedită, coaptă împreună cu site-ul soră, Eva.ro. Între 8 și 11 iunie vom descoperi patru mașini proaspăt lansate în România prin ochii celor mai în vogă femei influencer din România.
Marti, 11 Mai 2021 | Intern

Prețuri pentru Renault Arkana în România: start de la 24.100 de euro

Renault a publicat lista de prețuri pentru noul Arkana. Pe piața din România, cea mai accesibilă versiune este echipată cu motorul pe benzină de 140 CP și transmisie EDC, cu un preț de pornire de 24.100 de euro.
Vineri, 23 Aprilie 2021 | Intern

Renault Arkana poate fi precomandat în România cu prețul de 25.500 de euro

Renault a anunțat că lista de precomenzi pentru noul model Arkana va fi deschisă în data de 27 aprilie, exclusiv online, pe platforma de e-commerce.
Vineri, 05 Martie 2021 | Modele noi

Renault Arkana poate fi comandat în Europa. Pornește de la 30.000 de euro în Franța

Constructorul francez de automobile deschide lista de comenzi a noului Arkana în Europa începând cu această lună. Gama de motorizări este compusă exclusiv din unități electrificate.
Miercuri, 03 Martie 2021 | Siguranta

Primele rezultate EuroNCAP din 2021: noile Polestar 2 și Cupra Formentor primesc 5 stele

Organizația independentă EuroNCAP a publicat primele rezultate la testele de siguranță din 2021. Noile Polestar 2 și Cupra Formentor au obținut punctajul maxim, la care speră orice producător de automobile.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 23 Septembrie 2020 | Modele noi

Renault Arkana ajunge în Europa în 2021: SUV-ul coupe va avea versiune hibridă de 140 CP, două variante micro-hibrid și echipare RS Line

Renault a publicat primele imagini cu versiunea europeană a SUV-ului coupe Arkana. Modelul va fi disponibil într-o versiune hibridă de 140 CP, două variante micro-hibrid și o versiune RS Line, iar lansarea este programată în 2021.
Marti, 29 Octombrie 2019 | Modele noi

Renault Arkana va fi disponibil în Europa din 2021: SUV-ul coupe dezvoltat pentru Rusia va primi versiune RS Line și îmbunătățiri la interior

Renault va comercializa SUV-ul coupe Arkana și pe piața europeană începând din 2021, după ce inițial a fost dezvoltat doar pentru Rusia, potrivit unor informații neoficiale.
Miercuri, 19 Iunie 2019 | Intern

Dacia sugerează că va lansa mai multe modele derivate din Duster: "Provocarea este ca Duster să aibă surori"

Dacia sugerează că va lansa mai multe modele derivate din SUV-ul Duster și anunță va mări producția de la Mioveni la 400.000 de unități începând din septembrie 2020.
Joi, 23 Mai 2019 | Modele noi

Primele imagini cu versiunea de serie Renault Arkana: SUV-ul coupe se lansează în Rusia înainte de extinderea globală

Renault a prezentat primele imagini și informații tehnice pentru Arkana, SUV-ul coupe pe care îl va comercializa în Rusia începând din această vară înainte de a extinde vânzările și pe alte piețe internaționale.
Miercuri, 29 August 2018 | Concepte

Renault Arkana: versiune de pre-serie care anticipează lansarea unui SUV-coupe compact în 2019

Renault Arkana anticipează lansarea în 2019 a unui SUV-coupe compact cu tracțiune integrală care se va adresa inclusiv clienților pasionați de off-road.
Miercuri, 22 August 2018 | Modele noi

Renault va lansa conceptul Arkana în 29 august: SUV-ul compact va intra în producție de serie în 2019

Renault Arkana este numele conceptului pe care constructorul francez îl va lansa în 29 august la Moscova, înainte ca versiunea de serie să fie disponibilă pe piața din 2019.

Tag-uri similare

Renault, SUV, Rusia, SUV compact, Renault Arkana, Moscova, Arkana, 29 august
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru