Renault Arkana poate fi precomandat în România cu prețul de 25.500 de euro

de Paul Cosma
Vineri, 23.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a anunțat că lista de precomenzi pentru noul model Arkana va fi deschisă în data de 27 aprilie, exclusiv online, pe platforma de e-commerce.

SUV-ul coupe Arkana va fi disponibil pe piața din România începând de săptămâna viitoare. 

Constructorul francez spune că noul model va putea fi precomandat doar pe platforma de vânzări online a companiei, respectiv https://vanzari.renault.ro/.

Primele 20 de vehicule comercializate fac parte dintr-un lot care acoperă toate versiunile de echipare si motorizările disponibile în România, dar cu o serie de dotări suplimentare speciale. 

Fiecare unitate vine cu o serie de opționale precum Easy Link 7" (sistemul multimedia conectat, cu navigație, ecran tactil 7", Bluetooth - audio streaming și handsfree) sau Easy Link 9,3" (sistemul de navigație cu ecran tactil 9,3'', afișaj tip portrait, cu sistem audio BOSE, funcție replicare smartphone, 6 difuzoare, 2 porturi USB); Rear Cross Traffic Alert, tapițerie din piele, scaune încălzite, pachete de personalizare (pentru versiunea RS Line), vopsea metalizată etc. 

Clienții pot să precomande noul Arkana cu un preț promoțional de la 25.540 de euro pentru nivelul de echipare ZEN și motorul TCe de 140 de cai putere cu EDC.

Nu au fost comunicate încă prețurile “standard”. 

Renault mai spune că noul model va putea fi comandat în rețeaua națională de dealeri, începând cu data de 10 mai, moment în care vor fi comunicate detaliile care completează oferta din România. 

Via Renault

Comentarii (9)

  • Pomana?
    Preturile din Rusia:
    Customers can also opt for the newer TCe 150 1.3-liter turbocharged engine which offers 150 PS (148 hp) and is paired to an X-Tronic CVT. This version starts at 1,229,990 rubles ($19,300) in 4×2 guise but is also available with AWD for an extra 110,000 rubles ($1,725).
    30 1
  • Cred ca o sa fie coada la ele. Cele 20 de bucati disponibile initial s-ar putea sa nu ajunga nici macar pentru vanzarile din primul an.
    30 4
  • netam-nissan
    arcanu rusesc e pomană ce-i drept fiind bazat pe platforma lui Duster, de unde și 4x4.
    ăsta ioropean are Captur în vene deci e de viță (sau vită?) nobilă 4x2.
    dai un ban dar nu urci dealul ca toți țăranii.
    39 6
  • Mij planeta 5
    Au renuntat la tamburii de pe puntea spate si au lasat fuzetele chele sau atat de mici sunt discurile spate? Pe fata par decente,sunt cat alea de la Dacia 1410 zambetul lu' Ilici.
    22 7
  • @Pomana

    În Rusia e făcut pe vechea platformă B0 din anii 90. Pentru Europa e folosită noua platformă lansată acum nu mult timp. De aici vine și diferența de preț. Știi ce înseamnă asta? Că varianta rusească e mult mai slabă la siguranță.
    13 21
  • @planeta Moldova
    Buna gluma,daca nu,haida de,puneau motorul de 1.3 nou nout si 150cai si cutie cvt pe platforma veche de 30 de ani. Masinile sunt identice,daca nu,inseamna ca si noi romanii primim masini care seamana cu cele din V dar sunt facute in bataie de joc pentru estici.Stiu ca iti vine greu sa crezi,dar Renaultul practica cele mai mari preturi si cele mai slabe echipari fix cu "tara sora ei" aka Romania.
    21 11
  • LUCCI LUCIANO
    Apropo de preturile din Rusia, Duster 1.5 diesel, 4x4, cu navigatie , scaune incalzite etc, ......13.500. Euro. La noi e 20.000.
    31 3
  • @planeta Moldova

    Înainte să îți bați joc, nu ar fi fost rău să te informezi. Dar așa e pe automarket de o vreme. Toți ignoranții atacă agresiv și își dau multe plusuri, iar opiniile de bun simț sau documentate batjocorite. Asta e România, de asta suntem așa ca țară.

    Uite:

    ”The Renault Arkana is a compact crossover SUV (C-segment) with a sloping rear roofline produced by Renault.[1] The car debuted in May 2019 in Russia as a car based on the older Dacia/Renault Duster B0 platform. Another version of the vehicle was introduced in South Korea in February 2020 as the Renault Samsung XM3, based on a more advanced CMF-B platform. The latter version of the Arkana was later introduced in Europe (excluding Russia) in September 2020.”

    Altă sursă: https://europe.autonews.com/article/20180829/ANE/180829757/renault-expects-arkana-s-coupe-styling-will-stand-out-in-crossover-market

    E platforma B0+, adică vechea platformă B0 revizuită masiv, dar tot o platformă antică comparativ cu versiunea europeană care e făcută pe platforma CMF-B.
    10 21
  • @moldovene
    GLUMA DE MASINA Renault Kwid e pe platforma CMF-B iar Renault-ul Captur de acum e pe platforma B0. Daca noua ne aduc Arkana pe platforma kwid marita,chiar daca e mai noua,inseamna ca francezii chiar isi bat joc de noi. Desi nu cred ca sunt diferite alea din Rusia de alea de aici,nu te mai uita pe wiki ca multe sunt gresite pe acolo. Si chiar daca nu,au aceleasi motoare,suspensii,cutii,caroserii,doar ca la rusi e muuult mai ieftina.
    22 14

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru