Noul Renault Arkana facelift: design revizuit și echipare de top Esprit Alpine

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 12.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul francez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Arkana facelift. Cu această ocazie, SUV-ul coupe se aliniază la cel mai nou limbaj de design și primește o versiune de top Esprit Alpine.

Spre finalul anului 2020, Renault a adus SUV-ul coupe Arkana în Europa. De atunci au fost comercializate 163.000 de unități și este un model cu care Renault intenționează să recucerească segmentul C.

Tocmai de aceea, constructorul din Hexagon i-a pregătit un facelift și a aliniat acest model la cel mai nou limbaj de design al mărcii.

Observăm noua siglă Renault, integrată în grila frontală, care la rândul ei are un design schimbat și banda Negru High Gloss care unește farurile. În spate este din nou prezentă noua emblemă, finisată în nuanța Negru Chrome, iar blocurile optice față/spate au primit un tratament special și sunt ușor fumurii.

Din motive de sustenabilitate, cromul de pe elementele decorative a fost înlocuit.

Paleta de culori exterioare a fost extinsă odată cu adăugarea nuanței Albastru Midnight.

ECHIPARE DE TOP ESPRIT ALPINE

Apoi, Renault Arkana facelift propune o gamă simplificată, fiind disponibil în 3 niveluri de echipare: Evolution (navigație standard, Android Auto și Apple CarPlay wireless), Techno și noua echipare de top Esprit Alpine.

Aceasta din urmă propune o lamelă în nuanța Gri Satin pentru spoilerul față, jante de 19 inch, eleron modificat, tapițerie mixtă pentru scaune cu o serie de cusături albastre și logo-ul Alpine pe spate și centuri de siguranță cu două dungi albastre.

Mai mult, fețele portierelor și volanul au cusături roșii, albe și albastre.

Gama de motorizări a rămas neschimbată.

Clienții au în continuare la dispoziție propulsorul de 1.6 litri E-Tech full hybrid, cu 145 CP, și unitatea pe benzină, mild-hybrid, cu 140 sau 160 de cai putere.

Renault Arkana facelift va putea fi comandat începând cu vara acestui an.

via Renault

Comentarii (8)

  • Singurul model de la Renault pe care îl consider urât de-a dreptul. Părere personală, nu dați cu pietre. De fapt, nici nu am văzut până acum vreun suv coupe care să fie și frumos.
    9 8
  • Octavian
    Arată decent . Eu și uitasem că există modelul asta . Defapt nici nu știu dacă mai exista Koleos , dar ala a alta poveste .
    5 4
  • Marius Nicolae
    Deja facelift? Asa devreme? Inseamna ca e cam dezastru cu vanzarile daca au nevoie de chichite din astea.
    12 4
  • Are un bord ciudat, invechit
    4 2
  • Al Bundy
    E construit pe platforma de Duster 1...
    Pe spate are punte rigidă.
    9 6
  • Miopul
    Arata identic cu versiunea pre-facelift
    8 0
  • Mircea Badea
    inca un suv ce incearca sa imite mizeria de x6..
    9 2
  • Bling bling, ceva pret mai mare, dar....punte rigida spate. km77.com il penalizeaza sanatos. Nu inteleg chestia asta. Insa cata vreme se dau bani si multi pe asa ceva....E bine ca poti sa ii pui trapa dar nu suspensie independenta. Ce sa mai comentam??
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru