Mazda cx-30

Miercuri, 16 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Cum a fost în #Aventour la feminin by Textar: impresii de la bordul lui Renault Arkana

La numai câteva zile după ce am încheiat Aventour la feminin, a venit timpul să tragem linie și să vedem ce părere au avut fetele despre mașinile pe care le-au condus. Deschidem balul cu Renault Arkana.
Sambata, 12 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Aventour la feminin, ultima zi: peisaj de vis la Crama Bauer și reîntoarcerea la București

Ultima zi din #Aventour la feminin ne-a purtat la una dintre cele mai frumoase crame din zona Drăgășani, iar apoi ne-a purtat pe drumurile aglomerate înapoi în București. Am făcut peste 300 de kilometri fără încărcare cu ambele mașini electrice.
Vineri, 11 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Aventour la feminin, a treia zi: eterna Valea Oltului și un conac oltenesc la Măldărești

A treia zi din #Aventour la feminin ne-a adus din nou o rotire a mașinilor. Electricele au predat o lecție de încărcare, Valea Oltului ne-a primit cu multe lucrări, iar la Horezu am învățat multe despre oalele de lut.
Joi, 10 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Aventour la feminin, a doua zi: Mica Elveție de la Zărnești și un curcubeu în Piața Mare din Sibiu

A doua zi din #Aventour la feminin a fost plină de momente memorabile. Am urcat pe drumuri neasfaltate la Plaiul Foii și ne-am bucurat de o ploaie cu soare și un curcubeu în Piața Mare de la SIbiu.
Miercuri, 09 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Aventour la feminin, prima zi: Am învățat să frânăm corect cu Textar, am vizitat Țiriac Collection și am făcut un picnic cu Tazz

Prima zi din #Aventour la feminin a fost una foarte încărcată. Am început cu o vizită memorabilă printre mașinile de la Țiriac Collection, am redescoperit Castelul Cantacuzino, am luat un picnic în natură cu Tazz by eMag și apoi am frânat corect alături de Textar.
Vineri, 04 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Mașinile din "Aventour la feminin": Mazda CX-30 ediție aniversară, un SUV pentru 100 de ani de precizie japoneză

Mazda CX-30 100th Anniversary ne va însoți și ea în "Aventour la feminin" și va avea un rol special. Mai exact, va fi mașina folosită de colegele noastre de la Eva.ro și va fi locul unde se vor lua interviurile femeilor influencer.
Luni, 31 Mai 2021 | Aventour la feminin

Automarket prezintă „Aventour la feminin” by Textar: un tur cu 4 mașini proaspăt lansate în România, dedicat femeilor

Tururile Automarket revin. De această dată cu o rețetă inedită, coaptă împreună cu site-ul soră, Eva.ro. Între 8 și 11 iunie vom descoperi patru mașini proaspăt lansate în România prin ochii celor mai în vogă femei influencer din România.
Joi, 11 Februarie 2021 | Industrie

Mazda îmbunătățește motorul Skyactiv-X: putere în plus și consum mai mic de combustibil

Skyactiv-X, motorul minune de la Mazda, a primit câteva îmbunătățiri. Unitatea poate fi deja comandată în România și este disponibilă în echiparea modelelor Mazda3 și Mazda CX-30.
Joi, 05 Martie 2020 | General

Au fost anunțați cei trei finaliști World Car of the Year 2020: Kia Telluride, Mazda 3 și Mazda CX-30 se bat pentru trofeu

Cei 86 de membri ai juriului World Car of the Year au anunțat finaliștii celor 5 categorii ai competiției. Pentru marele premiu se bat Kia Telluride, Mazda 3 și Mazda CX-30.
Marti, 25 Februarie 2020 | Intern

Mazda CX-30 și Mazda 3, disponibile în România și cu motorul pe benzină Skyactiv-G de 150 de cai putere

Mazda a anunțat că noul SUV CX-30 și noua generație Mazda 3 pot fi achiziționate pe piața din România și cu motorul pe benzină Skyactiv-G de 2.0 litri și 150 de cai putere.
Miercuri, 27 Noiembrie 2019 | Economic

Mazda, surprinsă de cererea peste așteptări pentru motorul Skyactiv-X: "60% dintre clienții Mazda 3 au ales această unitate"

Mazda este surprinsă de cererea peste așteptări pentru motorul pe benzină Skyactiv-X, care a generat 60% dintre comenzile noii generații Mazda 3 și 45% dintre comenzile SUV-ului CX-30.
Marti, 13 August 2019 | Intern

Prețuri Mazda CX-30 în România: cel mai nou SUV al mărcii pleacă de la 21.200 de euro

Noul SUV Mazda CX-30 poate fi achiziționat de pe piața din România și are un preț de pornire de 21.190 de euro pentru versiunea cu motor pe benzină SkyActiv de 2.0 litri și 122 de cai putere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

Mazda CX-30 este cel mai nou SUV al mărcii japoneze: design modern, pachet generos de tehnologii de siguranță și motorizări preluate de pe noul Mazda 3

Mazda a publicat primele imagini și detalii cu noul SUV CX-30. Modelul va fi disponibil în Europa începând cu vara acestui an și va fi poziționat între CX-3 și CX-5. Gama de motoare va fi preluată de pe noua generație Mazda 3, ceea ce înseamnă că viitorul CX-30 va putea fi echipat și cu propulsorul SkyActiv-X cu amprindere prin compresie.

Tag-uri similare

Mazda, geneva 2019, SUV Mazda, mazda cx-30, cx-30
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru