Mazda CX-30 și Mazda 3, disponibile în România și cu motorul pe benzină Skyactiv-G de 150 de cai putere

de Daniel Popescu, Foto: Mazda
Marti, 25.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mazda a anunțat că noul SUV CX-30 și noua generație Mazda 3 pot fi achiziționate pe piața din România și cu motorul pe benzină Skyactiv-G de 2.0 litri și 150 de cai putere.

Noul SUV Mazda CX-30 și noua generație Mazda 3 sunt deja disponibile pe piața din România de mai mult timp, însă constructorul japonez a anunțat acum introducerea unei noi motorizări în gamele celor două modele.

Astfel, CX-30 și Mazda 3 pot fi achiziționate și cu motorul pe benzină Skyactiv-G de 150 de cai putere și cuplu maxim de 213 Nm, care beneficiază de tehnologie de dezactivare a cilindrilor și sistem mild-hybrid la 24 de volți.

Clienții au posibilitatea de a alege o cutie de viteze manuală sau o cutie de viteze automată cu șase trepte.

Pentru Mazda 3, prețul de pornire al versiunii cu noul motor Skyactiv-G de 150 de cai putere este de 24.290 de euro, în timp ce pentru SUV-ul CX-30 clienții trebuie să scoată din contul bancar cel puțin 26.890 de euro în cazul alegerii unei versiuni cu cutie de viteze manuală.

Mazda CX-30, cel mai nou SUV al mărcii japoneze, este disponibil în România încă din vara anului trecut, însă la vremea respectivă unitatea SkyActiv-G de 2.0 litri exista în ofertă doar în versiunea cu 122 de cai putere, alături de noul motor SkyActiv-X de 2.0 litri și 180 de cai putere.

Între timp, noua generație Mazda 3 a intrat în oferta din România în luna februarie a anului trecut, însă până acum clienții interesați de unitățile pe benzină puteau opta doar pentru motorul Skyactiv-X de 2.0 litri și 180 CP și unitatea Skyactiv-G de 2.0 litri și 122 CP.

Via Mazda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru