Mazda 3

Joi, 06 Aprilie 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Mazda 3 în Japonia: vopsea nouă și ecran central mai mare

Mazda a pregătit o serie de actualizări pentru modelul său compact. Printre acestea se numără o culoare metalizată nouă, precum și un ecran central mai mare pentru sistemul multimedia. Noutățile sunt disponibile, deocamdată, doar pentru piața din Japonia.
Luni, 06 Iulie 2020 | Modele noi

Fructul oprit: Mazda 3 Turbo va fi disponibilă în America de Nord cu motor de 2.5 litri cu 230 CP

Divizia Mazda din Mexic a publicat primele informații referitoare la noua variantă Mazda 3 Turbo. Hatchback-ul va fi disponibil în America de Nord cu motorul de 2.5 litri capabil să ofere 230 CP și 420 Nm.
Vineri, 26 Iunie 2020 | Modele noi

Video. Teaser misterios din partea Mazda: niponii ar putea lansa o versiune turbo a hatchback-ului Mazda 3

Mazda a publicat un teaser video misterios care anunță lansarea unui model nou în 8 iulie. Conform zvonurilor, niponii pregătesc debutul unui Mazda 3 echipat cu motor turbo.
Joi, 05 Martie 2020 | General

Au fost anunțați cei trei finaliști World Car of the Year 2020: Kia Telluride, Mazda 3 și Mazda CX-30 se bat pentru trofeu

Cei 86 de membri ai juriului World Car of the Year au anunțat finaliștii celor 5 categorii ai competiției. Pentru marele premiu se bat Kia Telluride, Mazda 3 și Mazda CX-30.
Marti, 25 Februarie 2020 | Intern

Mazda CX-30 și Mazda 3, disponibile în România și cu motorul pe benzină Skyactiv-G de 150 de cai putere

Mazda a anunțat că noul SUV CX-30 și noua generație Mazda 3 pot fi achiziționate pe piața din România și cu motorul pe benzină Skyactiv-G de 2.0 litri și 150 de cai putere.
Miercuri, 27 Noiembrie 2019 | Economic

Mazda, surprinsă de cererea peste așteptări pentru motorul Skyactiv-X: "60% dintre clienții Mazda 3 au ales această unitate"

Mazda este surprinsă de cererea peste așteptări pentru motorul pe benzină Skyactiv-X, care a generat 60% dintre comenzile noii generații Mazda 3 și 45% dintre comenzile SUV-ului CX-30.
Miercuri, 02 Octombrie 2019 | Modele noi

Mazda 3 primește o versiune de circuit: 350 CP și pachet aerodinamic special

Versiunea de circuit Mazda 3 TCR dispune de un motor turbo cu patru cilindri care oferă 350 de cai putere și 490 Nm. Modelul a fost dezvoltat împreună cu cei de la Long Road Racing.
Miercuri, 05 Iunie 2019 | Intern

Mazda 3, disponibil în România și cu noua motorizare pe benzină Skyactiv-X: prețurile încep de la 23.000 de euro

Mazda 3 poate fi comandat pe piața din România și cu noul motor pe benzină Skyactiv-X de 2.0 litri și 180 de cai putere, iar prețurile încep de la 23.000 de euro.
Miercuri, 22 Mai 2019 | Siguranta

Rezultate Euro NCAP: 5 stele pe linie pentru noile Renault Clio, VW T-Cross, Mazda 3, Toyota Corolla, Toyota RAV4, Lexus UX și Audi e-tron

Clio, T-Cross, Mazda 3, Corolla, RAV4, UX și Audi e-tron au reușit să impresioneze în cele mai recente teste de siguranță Euro NCAP, primind 5 stele la general din partea inginerilor organizației independente europene.
Miercuri, 20 Februarie 2019 | Intern

Noua Mazda 3 poate fi comandată în România: start de la 19.900 de euro

Noua generație Mazda 3 este disponibilă și pe piața din România. Cea mai accesibilă versiune pleacă de la 19.890 de euro și este echipată cu motorul Skyactiv-G de 2.0 litri cu 122 CP. Odată cu noua generație Mazda 3, niponii au modificat versiunile de echipare și au introdus o serie de pachete speciale.
Marti, 19 Februarie 2019 | Modele noi

Informații noi despre motoarele disponibile pe noua generație Mazda 3: diesel de 1.8 litri și 116 CP sau benzină de 2.0 litri și 122 CP

Mazda a publicat informații noi despre motoarele disponibile pe noua generație Mazda 3. Modelul de clasă compactă poate fi comandat fie cu un motor pe benzină de 122 CP și 213 Nm, fie cu o unitate diesel de 1.8 litri capabilă să ofere 116 CP și 270 Nm. Pentru moment, Mazda nu oferă informații despre motorul Skyactiv-X.
Marti, 18 Decembrie 2018 | Feature

Prim contact cu noua generație Mazda 3: cinci lucruri pe care trebuie să le știi despre modelul nipon de clasă compactă

Premiera europeană a noii generații Mazda 3 a avut loc în cadrul unui eveniment special care s-a desfășurat în Praga. Automarket a mers la Praga și vine cu o serie de informații noi despre cea mai recentă generație Mazda 3.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 03 Decembrie 2018 | Reportaj

Amintiri din Muntenegru: Mazda a lansat versiunile 2018 ale modelelor sale în noua țară-senzație a Adriaticii

Dacă nu ai vizitat până acum Muntenegrul, probabil că impresia pe care o ai despre această țară este una neclară. Când conduci noile modele lansate de Mazda pe șoselele impecabile proaspăt turnate și când ajungi pe plajele din Kotor, impresia ți se va schimba însă radical.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Industrie

Supărare în rândul fanilor Mazda: noua generație Mazda 3 nu va avea o versiune de performanță

Fanii Mazda sunt asaltați cu vești mai puțin bune. Oficialii producătorului japonez au declarat că noua generație Mazda 3 nu va avea o versiune de performanță, iar pentru moment, conceptul RX-Vision nu va primi o versiune de serie echipată cu un motor rotativ.
Miercuri, 28 Noiembrie 2018 | Modele noi

Noua generație Mazda 3: îmbunătățiri de design și debutul motorului pe benzină Skyactiv-X cu aprindere prin compresie

Noua generație Mazda 3 este disponibilă în versiuni hatchback și sedan cu un design îmbunătățit și tehnologii noi, inclusiv noul motor pe benzină Skyactiv-X cu aprindere prin compresie despre care japonezii nu oferă încă date tehnice.
Joi, 08 Noiembrie 2018 | Modele noi

Un nou teaser cu viitoarea generație Mazda 3: modelul niponilor debutează la Los Angeles

Pregătirile pentru lansarea noii generații Mazda 3 au intrat în linie dreaptă, iar modelul va fi prezentat oficial în luna noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Modele noi

Primul teaser pentru noua generație Mazda 3: lansarea oficială este programată în noiembrie

Mazda a publicat un teaser pentru o lansare programată în luna noiembrie. Cel mai probabil, imaginile arată viitoarea generație Mazda 3, anticipată în urmă cu un an de conceptul Mazda Kai.
Vineri, 09 Martie 2018 | Tehnologie

Am condus prototipul viitorului Mazda 3: povestea Skyactiv-X, motorul pe benzină cu consum de diesel

Mazda ne-a invitat în Portugalia pentru a cunoaște noul motor Skyactiv-X. Motorul pe benzină folosește un sistem de aprindere prin compresie, așa cum se întâmplă în cazul diesel-urilor, iar asta promite eficiență sporită și un consum redus.
Miercuri, 25 Octombrie 2017 | Modele noi

Mazda Kai Concept anunță viitoarea generație Mazda 3: design evoluat și motor pe benzină Skyactiv-X cu aprindere prin compresie

Cea de-a patra generație Mazda 3 va fi prezentată oficial peste 12 luni. Până atunci, Mazda ne oferă un preview prin conceptul Kai, prezentat astăzi la Salonul Auto de la Tokyo.
Vineri, 04 Iulie 2014 | Industrie

Mazda a reuşit vânzări triple faţă de aşteptările interne în primele cinci luni ale anului

Japonezii de la Mazda au avut o creştere a livrărilor de 24% în primele cinci luni ale anului în comparaţie cu aceeaşi perioadă a lui 2013. Conducerea companiei dorea o creştere de 7%.

Tag-uri similare

Ford, Volvo, Mazda, recall, Focus, BMW Z4, Focus RS, C30, Mazda 3, Mazda3 MPS
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru