Un nou teaser cu viitoarea generație Mazda 3: modelul niponilor debutează la Los Angeles

de Cornel Șocariciu
Joi, 08.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pregătirile pentru lansarea noii generații Mazda 3 au intrat în linie dreaptă, iar modelul va fi prezentat oficial în luna noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Mazda a publicat o fotografie teaser cu viitoarea generație Mazda 3. Modelul producătorului japonez va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, eveniment care își deschide porțile la finalul lunii noiembrie.

La nivel estetic, viitoarea generație Mazda 3 va prelua o serie de elemente de design pe care le-am admirat în premieră pe conceptul Mazda Kai.

Noul Mazda 3 va miza pe o arhitectură revizuită, iar conform oficialilor japonezi, viitoarea generație a modelului de clasă compactă promite ceva mai mult confort, dar în același timp garantează și un comportament dinamic îmbunătățit. 

De asemenea, odată cu lansarea lui Mazda 3, japonezii vor introduce în ofertă și noul motor pe benzină Skyactiv-X. Vorbim despre primul motor de serie cu "aprindere prin compresie". Oficialii mărcii spun că propulsorul Skyactiv-X oferă "plaja de turații a unui motor pe benzină și consumul, cuplul și răspunsul inițial rapid al unui motor diesel".

Cu detalii complete despre noua generație Mazda 3 vor reveni în 28 noiembrie.

Comentarii (1)

  • Daca "ceva mai mult confort" se refera la spatiu atunci ar fi nevoie de un "ceva " mai substantial. Cat priveste "comportamentul dinamic imbunatatit" acesta va fi asigurat de...ati ghicit...disparitia independentei pe spate !!! Sper sa ma-nsel , dar nu cred .
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru