Enyaq

Joi, 05 Octombrie 2023 | Modele noi

Noua Skoda Enyaq 85: versiune nouă cu mai multă putere și autonomie mai mare

Skoda a lansat oficial o nouă versiune pentru modelul său electric Enyaq. Noua versiune, botezată Enyaq 85, aduce un propulsor mai puternic, timpi de încărcare mai mici, precum și autonomie mai mare.
Miercuri, 04 Octombrie 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Skoda Enyaq RS: mai multă putere și autonomie mai mare

Skoda a pregătit câteva noutăți importante pentru Enyaq RS, versiunea de performanță a modelului electric. Noile actualizări aduc un motor mai puternic, dar și autonomie mai mare.
Marti, 27 Iunie 2023 | Concepte

Skoda Enyaq, transformat într-un camper electric de către studenți

Skoda a dezvăluit oficial noul concept Roadiaq. Mașina unicată este bazată pe modelul electric Enyaq, fiind transformată într-un camper de către studenții din cadrul mărcii. De altfel, noul Roadiaq este al 9-lea concept Skoda creat de studenți.
Marti, 23 Mai 2023 | Modele noi

Skoda Enyaq primește echipare Laurin&Klement: 285 CP și autonomie mai mare

Skoda anunță că modelele cu zero emisii Enyaq și Enyaq Coupe vor putea fi comandate și în nivelul de echipare Laurin & Klement. Printre noutăți se numără mai multă putere pentru motorul electric, dar și autonomie mai mare.
Miercuri, 26 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

O Skoda Enyaq pentru "toate buzunarele": cehii anunță o nouă versiune de bază

Skoda anunță o nouă versiune de bază pentru modelul cu zero emisii Enyaq. Denumită Enyaq iV 50, aceasta oferă 148 de cai putere, 365 de kilometri autonomie și un preț de 40.000 de euro.
Joi, 30 Martie 2023 | Concepte

Primele schițe cu Skoda Enyaq iV Camper, un concept creat de studenți

Skoda a publicat primele schițe oficiale cu un concept al unui camper bazat pe modelul electric Enyaq iV. Noua mașină este creată de un grup de studenți și este a 9-a mașină din cadrul programului Skoda Student Car.
Miercuri, 01 Februarie 2023 | Premii auto

Cartea Recordurilor: Skoda Enyaq RS a făcut cel mai lung drift pe gheață

Skoda Enyaq RS, modelul electric de performanță al cehilor, a intrat oficial în Cartea Recordurilor Guinness pentru cel mai lung drift pe gheață. Recordul a fost stabilit pe un lac înghețat din Suedia.
Vineri, 07 Octombrie 2022 | Modele noi

Skoda Enyaq și Kodiaq, transformate în mascote pentru două echipe americane de hochei

Skoda Enyaq și Kodiaq au fost transformate în mașini-mascotă pentru două echipe americane de hochei (NHL). Acesta au fost redenumite Sharyaq și Prediaq.
Marti, 26 Iulie 2022 | Concepte

Skoda prezintă Enyaq FestEVal, un exemplar unicat transformat în camper

Divizia Skoda din Marea Britanie a publicat imagini oficiale cu un exemplar unicat al lui Enyaq iV, numit FestEVal. Acesta a fost transformat într-un camper și este echipat cu un cort amplasat pe plafon pentru două persoane.
Miercuri, 02 Martie 2022 | Industrie

Skoda anunță o actualizare software pentru familia Enyaq. Autonomie mai mare cu până la 22 de kilometri

Modelele cu zero emisii Skoda Enyaq iV și Enyaq iV Coupe au primit un update software care vine, inclusiv cu o creștere a autonomiei. Exemplarele aflate deja în circulație trebuie să facă o vizită la dealer pentru a primi noul software.
Miercuri, 15 Decembrie 2021 | Modele noi

OFICIAL: Noua Skoda Enyaq Coupe iV debutează în 31 ianuarie 2022

Skoda a publicat o nouă imagine teaser cu viitoarea Enyaq Coupe iV. Totodată, constructorul ceh de automobile a confirmat data lansării: 31 ianuarie 2022.
Luni, 29 Noiembrie 2021 | Tehnologie

Un inventator ceh a prezentat un vehicul lunar, inspirat de Skoda Enyaq

Un rover lunar construit în Marea Britanie are un design inspirat după cel al modelului electric Skoda Enyaq. Vehiculul spațial se numește Luniaq, un nume care se inspiră la rândul lui din cel al SUV-ului electric.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 25 Octombrie 2021 | Masini electrice si hibride

Skoda publică noi informații despre viitorul Enyaq Coupe. Debutează în 2022

Skoda a publicat un nou video care face parte din campania de promovare a viitorului Enyaq Coupe. În clip, șeful Skoda și directorul departamentului de design vorbesc despre liniile exterioare ale SUV-ului coupe din Mlada Boleslav.
Miercuri, 25 Noiembrie 2020 | Industrie

Skoda a început producția SUV-ului electric Enyaq iV: până la 350 de unități pe zi vor ieși de pe linia de asamblare

Skoda a început miercuri producția SUV-ului electric Enyaq iV la uzina de la Mlada Boleslav. Capacitatea maximă va fi de 350 de unități pe zi, în contextul în care modelul se produce pe aceeași linie de asamblare cu Octavia și Karoq.
Marti, 08 Septembrie 2020 | Modele noi

Skoda pregătește o versiune coupe pentru SUV-ul electric Enyaq iV: constructorul ceh a început testele sub camuflaj

Skoda testează un prototip care anticipează lansarea unei versiuni coupe pentru SUV-ul electric Enyaq iV. Cel mai probabil, noul model va prelua motorizările și bateriile disponibile pe Enyaq iV.
Marti, 01 Septembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu Skoda Enyaq iV: SUV-ul electric are până la 300 de cai putere și autonomie de până la 510 de kilometri

Skoda a prezentat noul SUV electric Enyaq iV, care este disponibil în cinci versiuni de motorizare cu până la 306 cai putere. În funcție de variantă, autonomia este de până la 510 de kilometri.
Miercuri, 29 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Prima schiță oficială cu interiorul viitorului Skoda Enyaq iV: SUV-ul electric va avea ecran central de 13 inch și head-up display cu realitate augmentată

Skoda a publicat prima schiță oficială cu interiorul viitorului Enyaq iV. SUV-ul electric va fi prezentat în 1 septembrie și va fi disponibil cu un instrumentar digital de bord, un ecran central de 13 inch și un head-up display cu realitate augmentată.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Prima imagine teaser cu viitorul Skoda Enyaq iV: SUV-ul electric cu autonomie de până la 500 de kilometri va fi prezentat în 1 septembrie

Skoda a publicat prima imagine teaser cu viitorul Enyaq iV, SUV-ul electric dezvoltat pe platforma MEB a Grupului Volkswagen. Noul model va fi prezentat în 1 septembrie.
Vineri, 10 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Video. Skoda Enyaq iV, surprins în timpul testelor: producția SUV-ului electric va începe la sfârșitul acestui an

Unul dintre prototipurile viitorului Skoda Enyaq iV a fost surprins în timpul unor teste. SUV-ul electric pregătit de cehi va intra în producție la final anului, livrările urmând să înceapă în 2021.
Joi, 07 Mai 2020 | Modele noi

Primele imagini și informații despre Skoda Enyaq iV: SUV-ul electric va avea până la 300 de cai putere și autonomie de până la 500 de kilometri

Skoda a publicat primele imagini și informații despre SUV-ul electric Enyaq iV, care va fi disponibil în cinci versiuni de motorizare cu până la 306 cai putere, în timp ce autonomia va fi de până la 500 de kilometri.

Tag-uri similare

masini electrice, Skoda, Skoda Enyaq, Enyaq, masini electrice Skoda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru