Skoda prezintă Enyaq FestEVal, un exemplar unicat transformat în camper

de Tiberiu Safta
Marti, 26.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia Skoda din Marea Britanie a publicat imagini oficiale cu un exemplar unicat al lui Enyaq iV, numit FestEVal. Acesta a fost transformat într-un camper și este echipat cu un cort amplasat pe plafon pentru două persoane.

Un exemplar Skoda Enyaq iV a fost transformat într-un camper. Botezat FestEVal, modelul electric a fost prezentat de către divizia Skoda din Marea Britanie pentru a accentua caracterul practic al modelului. Ceea ce iese imediat în evidență este un cort amplasat pe plafon, care poate acomoda două persoane.

Cortul poate fi montat și demontat în doar câteva minute, iar accesul se face cu ajutorul unei scări. Cortul vine echipat și cu un ventilator cu alimentare solară, precum și cu o lanternă și o plasă pentru depozitare.

Schimbări au fost efectuate și în habitaclu, acolo unde avem un pat extensibil pentru încă două persoane și care se întinde până în afara portbagajului. De asemenea, modelul este echipat și cu o cutie glisantă în care sunt integrate un mic aragaz și o chiuvetă pliabilă. Nu în ultimul rând, Enyaq FestEVal este echipat și cu un scaun de camping pliabil și cu o masă pliabilă, alături de perdele.

Exemplarul unicat este bazat pe versiunea Enyaq iV 80.

Asta înseamnă un acumulator de 82 de kWh și un singur motor electric, care transmite puterea către roțile spate. Propulsorul dezvoltă 204 cai putere și 310 Nm și promite o autonomie de 544 de kilometri.

via Skoda

Comentarii (3)

  • Un somnic prinde bine în parcare la Lidl.

    Pt 70k e ceea ce trebuie, cort, scară, plită, așa da.
    12 2
  • Io am doua chestii care ma ingrijoreaza :-)
    La ce greutate rezista barile alea de pe plafon (in mod normal la 75-80 kg) ... cort de doua persoane zici?
    Dupa 2-3 beri baute seara la gratar, nu stiu cine se coboara din cort noaptea sa faca pipi... sau se coboara o singura data si jos/lat ramane :-)
    9 4
  • Scrooge
    adica un cort pe-o baterie cu volan la pret de camper Hymer cu dormitor baie si bucatrie la interior :))). Ce am fost si ce am ajuns. Superb !
    10 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru