Noutăți pentru Skoda Enyaq RS: mai multă putere și autonomie mai mare

de Tiberiu Safta
Miercuri, 04.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a pregătit câteva noutăți importante pentru Enyaq RS, versiunea de performanță a modelului electric. Noile actualizări aduc un motor mai puternic, dar și autonomie mai mare.

Constructorul ceh a anunțat în urmă cu puțin timp o versiune îmbunătățită pentru Enyaq RS. Versiunea de performanță a SUV-ului electric primește acum un propulsor cu mai multă putere și recalibrat în așa fel încât modelul oferă acum o autonomie mai mare față de până acum.

Mai exact, noua versiune actualizată a lui Skoda Enyaq RS aduce un propulsor care dezvoltă 335 de cai putere, cu 40 de cai putere mai mulți decât înainte. Datorită motorului mai puternic, noul Enyaq RS parcurge sprintul de la 0 la 100 de km/h în 5.5 secunde, fiind mai rapid cu o secundă față de versiunea precedentă.

Alături de un propulsor mai puternic, noul Enyaq RS oferă acum și mai multă autonomie. Precis, noul model poate parcurge acum 541 de kilometri în cazul variantei cu caroserie normală, respectiv 547 de kilometri pentru varianta Coupe. Asta înseamnă un plus de 24, respectiv de 25 de kilometri față de versiunea anterioară.

Iar îmbunătățirile nu se opresc aici, deoarece modelul de performanță va putea trage acum un curent de până la 175 de kW la o priză de încărcare rapidă.

Astfel, repriza de încărcare de la 10% la 80% va dura acum 28 de minute, față de 36 de minute cum era până acum.

Alte noutăți minore includ o interfață grafică ușor revizuită pentru instrumentarul digital, sistemul multimedia și pentru heads-up display. La nivel estetic, noul Enyaq RS este neschimbat.

via Skoda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru