Primele schițe cu Skoda Enyaq iV Camper, un concept creat de studenți

de Tiberiu Safta
Joi, 30.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat primele schițe oficiale cu un concept al unui camper bazat pe modelul electric Enyaq iV. Noua mașină este creată de un grup de studenți și este a 9-a mașină din cadrul programului Skoda Student Car.

Constructorul ceh a lansat primele schițe oficiale cu o nouă variantă a SUV-ului electric Enyaq iV. Mai exact, acesta este transformat într-un camper de către un grup alcătuit din 29 de studenți din cadrul departamentului de design al mărcii.

Față de varianta obișnuită, conceptul Enyaq iV Camper primește un acoperiș montat în partea din spate a plafonului. În interiorul acestuia sunt desenate un singur pat imediat în spatele scaunului șoferului, precum și două sertare, alături de o masă mică extensibilă.

Tot în partea superioară a acoperișului sunt schițate și două compartimente de depozitare separate.

În afară de această modificare, modelul Enyaq iV nu va suferi alte schimbări, dacă ne luăm strict după schițe. Noul concept este al nouălea din cadrul programului Skoda Student Car, lansat în 2014. Deocamdată, nu se știe când va fi prezentat noul concept.

via Skoda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru