OFICIAL: Noua Skoda Enyaq Coupe iV debutează în 31 ianuarie 2022

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 15.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat o nouă imagine teaser cu viitoarea Enyaq Coupe iV. Totodată, constructorul ceh de automobile a confirmat data lansării: 31 ianuarie 2022.

Skoda Enyaq a debutat în toamna anului trecut. Modelul electric al producătorului din Mlada Boleslav va fi disponibil și într-o versiune coupe, denumită simplu Enyaq Coupe iV.

Potrivit reprezentanților Skoda, noua versiune va debuta oficial în 31 ianuarie 2022. Odată cu acest anunț, cehii au publicat și o imagine teaser care evidențiază alura de coupe a SUV-ului, cu plafonul plonjat, și grila iluminată de 131 de LED-uri.

Skoda nu a oferit mai multe detalii. A precizat, însă, că noua Enyaq Coupe iV va avea un coeficient aerodinamic Cx 0.234 (0.257 pentru Enyaq), cel mai bun din clasa ei.

Mai știm și că noua versiune va fi dezvoltată pe aceeași platformă MEB, a gigantului Volkswagen, ca și varianta obișnuită.

via Skoda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru