Skoda Enyaq primește echipare Laurin&Klement: 285 CP și autonomie mai mare

de Alexandru Monenciu
Marti, 23.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda anunță că modelele cu zero emisii Enyaq și Enyaq Coupe vor putea fi comandate și în nivelul de echipare Laurin & Klement. Printre noutăți se numără mai multă putere pentru motorul electric, dar și autonomie mai mare.

Nivelul de echipare de top Laurin & Klement poate fi comandat alături de mai multe modele Skoda. Acum, acesta a fost extins și la modelele cu zero emisii Enyaq și Enyaq Coupe.

Din punct de vedere estetic, noul Enyaq Laurin & Klement se va deosebit de celelalte versiune prin grila Crystal Face, iluminată cu 131 de LED-uri, farurile LED Matrix, jantele de 20 de inch, tapițeria din piele, scaunele cu ventilație și funcție de masaj, dar și datorită emblemelor L&K.

Cehii propun, de asemenea, o nouă interfață grafică pentru sistemul multimedia, dar și un software nou, ME4, care vine cu un sistem de pre-încălzire a bateriei.

Denumirea comercială a noii versiuni este Enyaq L&K 85, respectiv Enyaq L&K 86x pentru modelul cu tracțiune integrală. Indiferent de alegerea făcută, sistemul de propulsie dezvoltă 285 CP, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 6.7 secunde (versiunea cu roți motrice spate).

Autonomia a crescut, la rândul ei: în dreptul lui Enyaq L&K 85 sunt trecuți 570 de kilometri, iar versiunea cu tracțiune integrală poate acoperi maxim 550 de kilometri cu un plin de baterie.

Încărcarea este mai rapidă, astfel că repriza 10 - 80% durează 30 de minute.

via Skoda

Comentarii (1)

  • Incepand cu 2026?
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru