Cum a fost în #Aventour la feminin by Textar: impresii de la bordul lui Audi Q5 Sportback

de Bogdan Mirică, Foto: Ciprian Mihai
Joi, 17.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În Aventour la feminin am avut aproape toate formele de electrificare prezente în industria auto. Audi Q5 Sportback a fost prezent cu o versiune plug-in hibrid, care nu s-a jucat cu resursele: fetele au avut 299 de cai putere la dispoziție.

În Aventour la feminin am avut mai multe tipuri de electrificare. Pe lângă mașinile electrice de la Skoda și Mercedes-Benz, am avut și vehiculul care poate rezuma perfect perioada de tranziție în care ne aflăm.

Este vorba despre Audi Q5 Sportback în versiunea sa hibridă, alimentată la priză. Adică o mașină care poate combina o rulare electrică cu una convențională. Mai exact, Audi Q5 Sportback ascunde un motor pe benzină și unul electric. Împreună sunt gata să livreze 299 de cai putere. Asta a făcut din modelul german și cea mai puternică mașină din Aventour la feminin.

Haideți să vedem cum s-au bucurat cele 8 fete invitate de aceste resurse. Și de alura unui SUV coupe veritabil.

SÂNZIANA NEGRU ȘI CRISTINA ANDREI

Știu că există o rivalitate între Mercedes-Benz și Audi. Iar astăzi, când m-am urcat pentru prima dată în Audi Q5 Sportback, am înțeles-o perfect. Audi face interioare în care te simți special. Materialele sunt geniale. Aluminiul este rece și plăcut la atingere. Iar cei aproape 300 de cai putere te iau pe sus la fiecare accelerație.

Mașina asta zboară. E foarte plăcut să simți că ai mereu asemenea putere.

PRĂJITURELA ȘI IULIA IONESCU

Audi Q5 Sportback ne-a impresionat din prima. Poziția la volan, scaunele extrem de comode și volanul ergonomic au fost lucrurile care ne-au făcut acomodarea mai ușoară. Am fost impresionate și de cei 299 de cai pe care îi dezvoltă și de forța pe care o are atunci când vrei să depășești. Am simțit suspensii fine și, pe drumurile noastre cu gropi, ne-a plăcut că rulează lin. Ne-am fi dorit un panou de bord ceva mai minimalist, cu mai puține butoane.

IOANA GRAMA ȘI SORINA BRUMARIU

Audi Q5 Sportback hybrid e mașina în care ne-am simțit mereu în siguranță și puternice în același timp. Încăpătoare, comfortabilă și foarte frumoasă, din punctul nostru de vedere. Nu se putea întâmpla altfel: ne-a cucerit rapid.

LAURA GIURCANU ȘI BIANCA GIURCANU

Audi Q5 Sportback m-a impresionat prin cât de impunător este. O mașină puternică (pentru că are un mix de motor pe benzină cu unul electric), foarte sigură pe viraje, dar și confortabilă.

Prin urmare, la volanul său m-am simțit excelent. Reglajul lombar a făcut călătoria extrem de relaxantă, iar acoperișul panoramic a creat o atmosferă minunată și ne-a ajutat să vedem cerul spectaculos de azi. Nota noastră este 10/10. Audi 4evaaa.

***

Aventour poate fi regăsit după hashtag-ul #Aventour, pe Facebook-ul Automarket și pe Instagram-ul Automarket, pe Facebook-ul Eva.ro și pe Instagram-ul Eva.ro. Veți găsi mereu imagini proaspete din timpul turului. Bineînțeles, Aventour la feminin a putut fi urmărit și pe conturile fetelor implicate în proiect.

Aventour la feminin este un proiect dedicat exclusiv femeilor, desfășurat alături de 4 dintre cele mai noi mașini lansate în România

8-11 iunie

Un proiect
AUTOMARKET ȘI EVA

Proiect prezentat de:

TEXTAR

Parteneri:

RENOVATIO E-CHARGE

SEPHORA

MASTERCARD

DAVIDOFF

tazz by eMag

CARDUL RADIO GUERILLA

Comentarii (13)

  • Bangin' on the dashboard
    https://www.youtube.com/watch?v=2uYs0gJD-LE
    2 5
  • Seriff
    Eu le puneam sa faca streaptease pe capota masinii in Faurei
    11 5
  • netam-nissan
    e cam de Canci Culture clipu ăla de la arăbeți, da-i normal cred într-o lume c-un negustor de soft nașparliu care se dă savant în virusuri.
    ...sau cu fătuci experte-n orice altceva decât mașini.
    12 2
  • Care Eva?
    "Audi 4evaaa" Eva Anna Braun?
    5 2
  • @Seriff
    ce marlan...ce taranoi!!!
    3 10
  • @12:29
    Gata bai orgoliosule,treci peste,nu mai cauta scandal.
    8 4
  • netam-satan
    io ziceam ca fetele din clipu ala sunt totusi mai cinstite decat mironositele astea cu toate ca practica in genere aceiasi meserie.
    9 3
  • @Seriff, eu ti-as fi pus-o si fara sa faci striptease pe capota pana scoteai fum pe la iesire.

    Daca mi-ar fi dat voie tatraurs ca vad ca el te promoveaza.
    2 6
  • @drag queen
    Cum zici tu Fanele!Altceva?Ce te mai apasa?
    7 2
  • @13:42
    Iubire, nu stiu cine e @Fanel, dar pot fi cine vrei tu daca mi-o imprumuti pe gagica-ta. Poti veni si tu ca am auzit de la @inexorabil ca esti expert in dat limbi.
    2 7
  • @14;58
    Se putea ca buticarul biznisman iubitor de cloante de la UE sa nu se bage in seama si el ca musca-n dosul calului?
    7 3
  • daca-l inviti pe tatraurs=seriff=limbricul siteului sa-l pui sa se spele bine pe limba inainte cu peria de sarma. il cinstesti si cu un pahar de clor nediluat
    2 1
  • Mirica, acest baiat care da copy-paste fara cap, inclusiv la greseli. Facandu-se de ras atat pe el, cat si pe influenceritele care fie nu stiu limba romana, fie nu sunt in stare sa scrie corect numele masinii pe care au condus-o, fie amandoua.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru