Incarcare masini electrice

Luni, 21 Septembrie 2015 | Mediu

Vânzările de mașini cu încărcare de la priză au depășit pragul de un milion de unități

Pe măsură ce modelele electrice și hibrizii plug-in devin din ce în ce mai populare, categoria vehiculelor cu încărcare la priză a atins hotarul de un milion de unități vândute la nivel global.
Luni, 10 August 2015 | Mediu

Paradox pe tărâmul petrolului: 100 de stații de încărcare pentru mașini electrice vor fi deschise în Dubai până la sfârșitul anului

Dubai, orașul cu cea mai mare populație din Emiratele Arabe Unite, va avea 100 de puncte de încărcărcare a mașinilor electrice până la finalul anului.
Joi, 14 Mai 2015 | Mediu

Enel şi Tesla colaborează oficial. Grupul italian va folosi sistemul Powerwall de la Tesla

Enel a anunţat semnarea unei colaborări oficiale cu americanii de la Tesla Motors. Contractul vizează sistemul Powerwall de la Tesla, dar colaborarea ar putea facilita şi introducerea de puncte de încărcare rapidă pentru maşini electrice.
Miercuri, 16 Octombrie 2013 | Reportaj

Test de (in)compatibilitate: România anului 2013 vs. maşinile electrice

Te poţi descurca în anul de graţie 2013 în Bucureşti şi în România dacă îţi cumperi o maşină electrică? Am încercat timp de câteva zile să ne punem în pielea unui posesor al unei astfel de maşini şi am văzut o ţară complet nepotrivită pentru maşinile "verzi".
Vineri, 02 Octombrie 2009 | Tehnologie

Franta: prize pentru masini electrice in parcarile cladirilor pana in 2015

Guvernul francez a pus la punct un plan de dezvoltare a modelelor electrice in Franta. Planul contine 14 puncte si revolutioneaza obliga cladirile de birouri sa implementeze prize de incarcare pana in 2015.

Tag-uri similare

masini electrice, incarcare masini electrice, plan de dezvoltare durabila Franta, retea electrica
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru