Incarcare masini electrice

Vineri, 26 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Tesla a ajuns la peste 600 de centre Supercharger în Europa

Rețeaua Tesla din Europa a depășit pragul de 600 de centre Supercharger și 6.000 de prize de încărcare pentru mașinile electrice.
Joi, 25 Martie 2021 | Economic

Germania vrea să investească 5.5 miliarde de euro în dezvoltarea infrastructurii de încărcare pentru mașinile electrice

Până în 2024, autoritățile germane vor oferi fonduri de 5.5 miliarde de euro pentru investiții în dezvoltarea rețelei de stații de încărcare pentru mașini electrice.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Intern

E.ON atinge borna de 100 de puncte de încărcare pentru mașini electrice în România: toate stațiile vor fi integrate în platforma internațională Hubject

E.ON a ajuns la un total de 100 de puncte de încărcare pentru mașinile electrice în România. Cele mai multe stații instalate până acum se află în București și regiunea Moldovei, iar toate punctele de încărcare vor fi integrate în platforma internațională Hubject.
Luni, 26 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Enel X a instalat peste 60 de puncte de încărcare pentru mașini electrice în România: “Vrem să ajungem la 100 de puncte până la sfârșitul anului”

Enel X a instalat până acum peste 60 de puncte de încărcare pentru mașini electrice, la nivel național. Compania vrea să ajungă la 100 de puncte de încărcare până la sfârșitul acestui an.
Luni, 12 Octombrie 2020 | Industrie

Daimler vrea o dezvoltare “agresivă” a infrastructurii de încărcare pentru mașinile electrice: nemții cer un “master plan” la nivel european

Un oficial Daimler cere ca autoritățile europene să asigure o dezvoltare mai agresivă a infrastructurii de încărcare pentru mașinile electrice. Reprezentantul grupului german susține că ar trebui să existe un “master plan” la nivel european în acest sens.
Joi, 03 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020: MOL Plugee, dovada că stațiile de alimentare clasice se adaptează la mașinile electrice

Nu puteam face un tur prin România fără un partener de mobilitate care demonstrează că adaptare e cheia succesului când vine vorba de electrificare. Din fericire, MOL a înțeles repede asta și a devenit unul dintre partenerii mobilității electrice în adevăratul sens al cuvântului.
Marti, 11 August 2020 | Intern

Enel X a instalat 34 de puncte de încărcare pentru mașini electrice în București și împrejurimi: urmează stații în Timișoara, Sibiu și Constanța

Enel X România a pus în funcțiune o rețea de 34 de puncte de încărcare în București și în zonele limitrofe. Potrivit datelor oficiale, Enel X va continua cu alte unități în București, Timișoara, Sibiu și Constanța.
Vineri, 07 August 2020 | Intern

Lege: clădirile cu peste 10 locuri de parcare vor fi obligate să aibă infrastructură de încărcare pentru mașinile electrice

Dacă au peste 10 locuri de parcare, clădirile rezidențiale și nerezidențiale noi sau care vor fi supuse unor lucrări de renovare majoră vor trebui să aibă infrastructură pentru instalarea stațiilor de încărcare a vehiculelor electrice, se arată într-o lege publicată în Monitorul Oficial în luna iulie.
Vineri, 06 Martie 2020 | Intern

E.ON inaugurează o stație de încărcare rapidă a mașinilor electrice la Râmnicu Vâlcea: total de 40 de stații până la finalul anului

E.ON România a pus în funcţiune o nouă staţie de încărcare rapidă a mașinilor electrice, în perimetrul stației de servicii MOL din Râmnicu Vâlcea. Până la sfârșitul anului, prin proiectul NEXT-E, în România vor fi instalate 40 de unități de încărcare rapidă.
Joi, 13 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen și E.ON au dezvoltat o stație de încărcare ultra-rapidă pentru mașini electrice: autonomie de 200 de kilometri în 15 minute

Volkswagen și E.ON au prezentat prototipul unei stații de încărcare ultra-rapidă pentru mașini electrice, cu capacitate de până la 150 kW. Noua stație poate încărca simultan două mașini electrice și promite că o “alimentare” de 15 minute va asigura o autonomie de 200 de kilometri. O rețea de astfel de stații va fi creată inițial în Germania.
Luni, 10 Februarie 2020 | Intern

România va crea o rețea națională de stații de încărcare pentru mașini electrice: fonduri de 53 de milioane de euro între 2020 și 2025

România a primit acordul Comisiei Europene pentru crearea unei rețele naționale de stații de încărcare pentru mașini electrice. Între 2020 și 2025, România va investi 53 de milioane de euro pentru acoperirea “zonelor urbane, suburbane și rurale” cu astfel de stații.
Luni, 25 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Google Maps ar putea integra noi funcții pentru mașini electrice: afișarea stațiilor de încărcare compatibile și plata energiei prin aplicație

Google Maps ar putea integra o funcție care să permită proprietarilor de mașini electrice să identifice stațiile de încărcare compatibile și să plătească costul energiei electrice direct din aplicație.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 11 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Încărcare inteligentă pentru mașini electrice: BMW inițiază un proiect pentru a folosi doar energie "curată" la încărcarea mașinilor

BMW a anunțat un proiect-pilot în Germania pentru un sistem inteligent de încărcare a mașinilor electrice pentru a evita suprasolicitarea rețelelor de energie electrică și folosirea energiei din resurse regenerabile.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | Tehnologie

Fiat-Chrysler testează tehnologia vehicle-to-grid: 700 de mașini electrice vor încerca să transfere energia bateriilor în rețeaua electrică

Grupul Fiat-Chrysler vrea să testeze capacitatea mașinilor electrice de a transfera energia bateriilor în rețeaua electrică. Tehnologia vehicle-to-grid va fi pusă la încercare în Italia cu ajutorul a 700 de vehicule electrice.
Joi, 20 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Jurnal de bord, ultima zi. Sibiu-București: Final în turul electric

1700 km, cinci mașini electrice și un turneu prin cele mai importante orașe din România. Am reușit să terminăm o săptămână plină în care am reușit să demonstrăm că se poate călători (fără probleme) cu un automobil electric în România anului 2019.
Marti, 18 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Jurnal de bord, ziua 6. Timișoara - Sibiu: din inima Banatului în inima Transilvaniei

Ne îndreptăm către casă. Birourile noastre cu volan încep să devină o rutină. Ne trezim, plecăm în liniște, încărcăm și apoi conducem din nou în liniște. Festivalul de Teatru de la Sibiu ne-a strecurat însă niște glucoză culturală în vene atunci când ne așteptam mai puțin. #ElectricRomânia powered by Kaufland și-a consumat penultima zi.
Vineri, 14 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Fiat-Chrysler intră în parteneriat cu Enel și Engie: producătorul vrea să instaleze 700 de stații de încărcare pentru mașini electrice în Europa, în următorii 2 ani

Fiat Chrysler va colabora cu Enel și Engie pentru instalarea a 700 de stații europene de încărcare pentru mașini electrice în următorii 2 ani, potrivit unui anunț oficial al grupului. FCA spune că modele viitoare precum Fiat 500 BEV și Jeep Renegade PHEV vor putea fi încărcate la “costuri convenabile” pentru clienți.
Vineri, 01 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

Audi anunță prețurile pentru încărcarea mașinilor electrice prin propriul serviciu e-tron Charging Service: minim 8 euro pentru fiecare încărcare

Încărcarea unei mașini electrice Audi prin propriul serviciu e-tron Charging Service va necesita un abonament lunar de minim 5 euro și o plată de cel puțin 8 euro pentru fiecare încărcare.
Marti, 12 Iulie 2016 | Masini electrice si hibride

Englezii cu maşini electrice se simt trădaţi: încărcarea electrică la priza costa cât alimentarea cu motorină

Încărcarea electrică la priza va costa în Anglia 6 lire sterline pentru 30 de minute, astfel că alimentarea unei maşini electrice va deveni aproximativ la fel de scumpă ca un plin cu motorină.
Joi, 05 Mai 2016 | Masini electrice si hibride

Inevitabilul s-a produs: Japonia este prima țară din lume cu mai multe prize pentru mașini electrice decât benzinării

Numărul stațiilor de încărcare pentru mașini electrice l-a depășit pe cel al benzinăriilor. Se întâmplă în Japonia, prima țară din lume unde se observă o astfel de inversare a popularității.

Tag-uri similare

masini electrice, incarcare masini electrice, plan de dezvoltare durabila Franta, retea electrica
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru