Enel X a instalat puncte de încărcare pentru mașini electrice în supermarketurile Mega Image din București și alte patru județe

de Paul Cosma
Luni, 28.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Enel X România a colaborat cu retailerul Mega Image pentru instalarea a 72 de puncte de încărcare a mașinilor electrice în București și în alte 4 județe.

Infrastructura dedicată vehiculelor cu emisii zero se dezvoltă constant, spre bucuria celor care promovează mobilitatea electrică în România. 

Un parteneriat între Enel X și Mega Image a condus la instalarea de stații de încărcare în supermarketurile din Capitală și alte 4 județe din țară. 

Potrivit unui comunicat oficial, 46 de puncte de încărcare Enel X au fost instalate la magazinele Mega Image din București, 18 în județul Ilfov (Mogoșoaia, Popești Leordeni, Jilava, Voluntari, Otopeni, Chitila, Bragadiru, Corbeanca), 4 în județul Timiș (Timișoara, Dumbrăvița) și 4 în județele Giurgiu și Vrancea.

Cu aceste unități, rețeaua Enel X România crește la mai mult de 150 de puncte de încărcare în peste 20 de localități din țară. 

Serviciul JuicePump de la Enel X permite încărcarea a până la 80% din nivelul bateriei în aproximativ 25 de minute, în funcție de modelul și specificațiile mașinii. Unitățile JuicePole au o putere disponibilă de 2 x 22 kW AC, fiecare permițând încărcarea a până la 40% din nivelul bateriei în 30 de minute, în funcție de modelul și specificațiile mașinii. 

Via Enel X

Comentarii (15)

  • Seriff
    Poza spune totul, se uita pe telefon si se gandeste mama cat mai am de stat pe aici, ce o fi fost in capul meu, acum eram deja pe dorobanti, asa stau ca desteapta in parcare la mega image.
    16 5
  • Da calcula ...pai la 2 lei/kw, 23kw/100km rezulta 46 lei/100km, impartind la 5 lei pretul benzinei, e echivalent cu un consum de 9 litri/100km
    Bravo Enelx, multumin ca existi!
    19 4
  • Unde, boss? La ce raion?
    10 2
  • Ion de la raion
    @nume.Raionul electrocasnice: toastere,rasnite,cafetiere!
    10 3
  • Seriff
    Sau probabil nu mergea statia si cauta un nr de telefon de la platforma, sau intrase pe olx sa caute un passat diesel pe care sa il alimenteze odata pe luna in 2 minute.
    12 4
  • Seriff
    Sau ii da mesaj altei pitpoance:
    ''Fata ce faci?''
    ''Ce sa fac fata, in drum spre Mamaia, ma duc la Nuba, mai am putin si ajung, am facut plinul la Q5, imi arata range 1000 km, ma duc si la munte o fuga cand ma intorc, tu ce faci?''
    ''Stau ca vita in parcare la mega asteptand sa se incarce saracia asta de zoe cu care o sa merg cu 80 pe A2 spre Nuba, e vreo statie de incarcare pe plaja?''
    12 5
  • La stația de la Mega Image va fi si-un șoarec care roade un cablu.
    11 3
  • Edikkk
    Bravo Enel
    3 8
  • Enel S.p.A. Company
    Edikk,vă mulţumim pentru ajutorul acordat şi vă
    dorim mult succes în tot ceea ce faceţi!
    11 0
  • Seriff
    @Enel S.P.A. Company, daca nu merge statia si nu mai am deloc baterie ce fac?
    5 3
  • @seriff
    E simplu,iti cauti un generator diesel,chemi platforma sau rogi un prieten cu masina normala sa vina sa te ia.
    7 0
  • Seriff
    Multumesc, wow, la asta nu m-am gandit, adica dau 30.000 pe un matiz ca ala din poza, dupa ma duc caut un generator diesel sa il pun in portbagajul ala penibil in care nu incape nici o minge, dar salvez planeta.
    6 2
  • E 1,29 cel mai scump. Ca sunt astia de la EnelX ordinari, de acord! Ideea e ca incarci ocazional la astia daca ai nevoie, mergi in mod normal pe incarcare la priza, acasa !
    2 1
  • Seriff
    Ocazional daca stai la casa, 90% din populatia de la orase sta la bloc, plus ca daca pleci la drum lung cum pleaca tot omul in weekend nu poti sa incarci acasa, deci practic nu e combinatie, diesel-ul este baza
    3 1
  • Catalin
    Suntem pe 13 iulie și stațiile din Popești Leordeni sunt în status Mentenanță. Dacă asa funcționează și restul...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru