Feedback

Enel x

Marti, 11 August | Intern

Enel X a instalat 34 de puncte de încărcare pentru mașini electrice în București și împrejurimi: urmează stații în Timișoara, Sibiu și Constanța

Enel X România a pus în funcțiune o rețea de 34 de puncte de încărcare în București și în zonele limitrofe. Potrivit datelor oficiale, Enel X va continua cu alte unități în București, Timișoara, Sibiu și Constanța.
Joi, 05 Martie | Intern

Enel X va instala 650 de stații de încărcare a mașinilor electrice în România, până în 2022: proiect co-finanțat de Comisia Europeană

Enel X va instala 650 de stații de încărcare a mașinilor electrice în România, până în 2022. Investiția face parte dintr-un proiect cu o valoare totală de 70 de milioane de euro, care este co-finanțat de Comisia Europeană.
Joi, 20 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Jurnal de bord, ultima zi. Sibiu-București: Final în turul electric

1700 km, cinci mașini electrice și un turneu prin cele mai importante orașe din România. Am reușit să terminăm o săptămână plină în care am reușit să demonstrăm că se poate călători (fără probleme) cu un automobil electric în România anului 2019.
Marti, 18 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Jurnal de bord, ziua 6. Timișoara - Sibiu: din inima Banatului în inima Transilvaniei

Ne îndreptăm către casă. Birourile noastre cu volan încep să devină o rutină. Ne trezim, plecăm în liniște, încărcăm și apoi conducem din nou în liniște. Festivalul de Teatru de la Sibiu ne-a strecurat însă niște glucoză culturală în vene atunci când ne așteptam mai puțin. #ElectricRomânia powered by Kaufland și-a consumat penultima zi.
Luni, 10 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Enel X, inițiatorul unei rețele cu 2.500 de puncte de încărcare în țară, este partener al turului României cu mașini electrice

#ElectricRomânia, primul tur al României cu mașini electrice pe care îl realizează o publicație din țara noastră, este susținut de Enel X. Compania vrea ca până în 2023 să ofere 2.500 de puncte de încărcare la nivel național.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru