Enel x

Luni, 28 Iunie 2021 | Intern

Enel X a instalat puncte de încărcare pentru mașini electrice în supermarketurile Mega Image din București și alte patru județe

Enel X România a colaborat cu retailerul Mega Image pentru instalarea a 72 de puncte de încărcare a mașinilor electrice în București și în alte 4 județe.
Miercuri, 07 Aprilie 2021 | Intern

Enel X România instalează 25 de stații de încărcare pentru mașini electrice în mall-urile din 12 orașe

Enel X România a anunțat că instalează 25 de stații de încărcare pentru mașinile electrice în 12 orașe din România, prin intermediul unui parteneriat cu dezvoltatorul imobiliar NEPI Rockcastle.
Marti, 26 Ianuarie 2021 | Intern

Enel X a instalat primele stații de încărcare pentru electrice în Constanța: 53 de stații la nivel național

Enel X a pus în funcțiune primele șase stații de încărcare pentru mașini electrice în Constanța. La nivel național, rețeaua dezvoltată de companie a ajuns la 53 de stații cu 106 puncte de încărcare.
Luni, 26 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Enel X a instalat peste 60 de puncte de încărcare pentru mașini electrice în România: “Vrem să ajungem la 100 de puncte până la sfârșitul anului”

Enel X a instalat până acum peste 60 de puncte de încărcare pentru mașini electrice, la nivel național. Compania vrea să ajungă la 100 de puncte de încărcare până la sfârșitul acestui an.
Sambata, 24 Octombrie 2020 | Intern

Enel X introduce noi opțiuni pentru aplicația JuicePass pentru încărcarea mașinilor electrice: șoferii află detalii despre durata de încărcare și autonomie

Enel X a lansat o actualizare pentru aplicația JuicePass care permite șoferilor să afle detalii despre durata de încărcare a mașinii electrice și autonomie. În plus, aplicația permite acum mai multe metode de plată.
Miercuri, 09 Septembrie 2020 | Intern

Rețeaua Enel X se extinde în România: 10 stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice vor fi instalate în benzinării OMV și Petrom

Enel X a anunțat că va instala 10 stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice în benzinării OMV și Petrom din estul, centrul și vestul țării. Noile stații vor acoperi o distanță de circa 380 de kilometri.
Marti, 01 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020: Cu aplicația mobilă JuicePass încarci mașina electrică în stațiile Enel X

Enel X, divizia de servicii energetice avansate din grupul Enel, a început dezvoltarea rețele de puncte de încărcare din România. Accesul la stațiile de încărcare Enel X se face cu ajutorul aplicației JuicePass.
Marti, 11 August 2020 | Intern

Enel X a instalat 34 de puncte de încărcare pentru mașini electrice în București și împrejurimi: urmează stații în Timișoara, Sibiu și Constanța

Enel X România a pus în funcțiune o rețea de 34 de puncte de încărcare în București și în zonele limitrofe. Potrivit datelor oficiale, Enel X va continua cu alte unități în București, Timișoara, Sibiu și Constanța.
Joi, 05 Martie 2020 | Intern

Enel X va instala 650 de stații de încărcare a mașinilor electrice în România, până în 2022: proiect co-finanțat de Comisia Europeană

Enel X va instala 650 de stații de încărcare a mașinilor electrice în România, până în 2022. Investiția face parte dintr-un proiect cu o valoare totală de 70 de milioane de euro, care este co-finanțat de Comisia Europeană.
Joi, 20 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Jurnal de bord, ultima zi. Sibiu-București: Final în turul electric

1700 km, cinci mașini electrice și un turneu prin cele mai importante orașe din România. Am reușit să terminăm o săptămână plină în care am reușit să demonstrăm că se poate călători (fără probleme) cu un automobil electric în România anului 2019.
Marti, 18 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Jurnal de bord, ziua 6. Timișoara - Sibiu: din inima Banatului în inima Transilvaniei

Ne îndreptăm către casă. Birourile noastre cu volan încep să devină o rutină. Ne trezim, plecăm în liniște, încărcăm și apoi conducem din nou în liniște. Festivalul de Teatru de la Sibiu ne-a strecurat însă niște glucoză culturală în vene atunci când ne așteptam mai puțin. #ElectricRomânia powered by Kaufland și-a consumat penultima zi.
Luni, 10 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Enel X, inițiatorul unei rețele cu 2.500 de puncte de încărcare în țară, este partener al turului României cu mașini electrice

#ElectricRomânia, primul tur al României cu mașini electrice pe care îl realizează o publicație din țara noastră, este susținut de Enel X. Compania vrea ca până în 2023 să ofere 2.500 de puncte de încărcare la nivel național.

Tag-uri similare

#ElectricRomania, electric românia, enel x, enel x romania, statii de incarcare enel x
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru