Enel X introduce noi opțiuni pentru aplicația JuicePass pentru încărcarea mașinilor electrice: șoferii află detalii despre durata de încărcare și autonomie

de Daniel Popescu
Sambata, 24.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Enel X a lansat o actualizare pentru aplicația JuicePass care permite șoferilor să afle detalii despre durata de încărcare a mașinii electrice și autonomie. În plus, aplicația permite acum mai multe metode de plată.

Enel X, divizia de servicii energetice avansate a Grupului Enel, deține în prezent o rețea de 60 de puncte de încărcare în București, Timișoara, Constanța, Deva, Drobeta Turnu Severin sau Focșani.

Stațiile JuicePole și Juice Pump pot fi accesate prin intermediul aplicației mobile JuicePass, iar Enel X a anunțat acum o actualizare importantă pentru aceasta.

De exemplu, șoferii au posibilitatea de a personaliza aplicația prin introducerea modelului electric pe care îl conduc. În acest fel, aplicația va furniza informații despre durata de încărcare sau despre autonomia rămasă.

De asemenea, JuicePass oferă acum o flexibilitate mai mare pentru pentru plata sesiunii de încărcare. De exemplu, șoferii au posibilitatea de a achiziționa un card digital care funcționează pe baza tehnologiei RFID și care poate fi folosit la stații ca metodă alternativă de inițiere a procesului de încărcare.

În plus, plata pentru încărcarea la stațiile publice se poate face automat prin accesarea aplicației.

Potrivit datelor furnizate de Enel X, aproximativ un sfert dintre șoferii de mașini electrice din România au cont JuicePass, ceea ce le oferă acces nu numai la stațiile din România, ci la toate cele 55.000 de puncte publice de încărcare disponbile în 18 țări din Europa.

Via Enel X

Comentarii (1)

  • Foarte frumos,JuicePole și Juice Pump,acum toti verzii o sa juiseze de placere cand o sa citeasca stirea asta.
    8 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru