#ElectricRomania

Luni, 28 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

RAPORT FINAL: Porsche Taycan în #ElectricRomânia 2020: încărcare, consum, autonomie reală

Porsche Taycan a fost vedeta evenimentului #ElectricRomânia 2020 by Vitesco Technologies. A venit însă momentul să analizăm performanțele obținute de sportiva electrică pe parcursul celor opt zile ale turului României cu mașini electrice pentru a afla care a fost autonomia reală calculată.
Joi, 24 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

RAPORT FINAL: Mini Cooper SE în #ElectricRomânia 2020: încărcare, consum, autonomie reală

Mini Cooper SE, versiunea electrică a hatchback-ului britanic, a fost unul dintre cele opt modele care au participat la #ElectricRomânia 2020 by Vitesco Technologies. Acum a venit momentul să punem sub lupă valorile obținute de modelului britanic pe parcursul celor opt zile și să aflăm care a fost autonomia reală calculată.
Miercuri, 23 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

RAPORT FINAL: Kia e-Niro în #ElectricRomânia 2020: încărcare, consum, autonomie reală

Kia e-Niro a luat parte la #ElectricRomânia by Vitesco Technologies, turul țării cu mașini electrice. Acum a venit momentul să punem sub lupă valorile obținute de SUV-ul asiatic și să aflăm care a fost autonomia reală calculată după cei peste 2.000 de kilometri parcurși prin țară.
Luni, 21 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

RAPORT FINAL: Audi e-tron Sportback în #ElectricRomânia 2020: încărcare, consum, autonomie reală

După 8 zile în care a înconjurat România în mâinile a 14 jurnaliști și creatori de conținut, Audi e-tron Sportback intră sub lupa cifrelor. Aflăm astăzi cum s-a văzut mașina din interior și care este autonomia reală calculată de noi în #ElectricRomânia 2020 by Vitesco Technologies.
Vineri, 11 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020: A24 Assistance oferă asistență rutieră pentru cele opt mașini electrice care iau parte la turul României

Electric România 2020 a început, iar pentru a ne asigura că programul turului nu va fi dat peste cap nici măcar de o banală pană, îi avem alături pe specialiștii în asistență rutieră de la A24 Assistance.
Joi, 10 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020: Înainte de plecarea în turul cu mașini electrice am făcut teste Covid-19 la SYNLAB

Un eveniment național de 8 zile cu 19 jurnaliști și creatori de conținut înseamnă, în această perioadă, și multă responsabilitate. De aceea, toți participanții la #ElectricRomânia 2020 au făcut teste Covid-19 la partenerii noștri de la SYNLAB.
Marti, 08 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020: Michelin susține turul României cu mașini electrice oferind anvelope cu nivel ridicat de longevitate

Michelin este unul dintre partenerii de cursă lungă ai Automarket. În 2019, compania a susținut #RomanianRoads, proiectul în care am vizitat cele mai frumoase șosele din România. În 2020, francezii sunt iarăși alături de noi, de această dată în #ElectricRomânia, turul României cu 8 mașini electrice lansate în ultimele 12 luni.
Sambata, 05 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020: Server Config oferă laptopuri performante și stații de lucru pentru fotografii și editorii video din turul României cu mașini electrice

Server Config oferă antreprenorilor din România echipamente IT profesionale refurbished, iar în turul cu mașini electrice furnizează laptopuri performante și stații de lucru pentru fotografi și editori video.
Joi, 03 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020: MOL Plugee, dovada că stațiile de alimentare clasice se adaptează la mașinile electrice

Nu puteam face un tur prin România fără un partener de mobilitate care demonstrează că adaptare e cheia succesului când vine vorba de electrificare. Din fericire, MOL a înțeles repede asta și a devenit unul dintre partenerii mobilității electrice în adevăratul sens al cuvântului.
Marti, 01 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020: Cu aplicația mobilă JuicePass încarci mașina electrică în stațiile Enel X

Enel X, divizia de servicii energetice avansate din grupul Enel, a început dezvoltarea rețele de puncte de încărcare din România. Accesul la stațiile de încărcare Enel X se face cu ajutorul aplicației JuicePass.
Joi, 27 August 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020: Renovatio e-charge, pionierul stațiilor de încărcare rapidă în România, susține turul României cu mașini electrice oferind acces la stațiile din rețeaua proprie

Renovatio a creat prima rețea națională de încărcare a mașinilor electrice sub numele e-charge. Viziunea companiei este să pună la dispoziția clienților puncte de încărcare în toate locurile în care aceștia își parchează vehiculele cu emisii zero.
Miercuri, 26 August 2020 | ElectricRomania 2020

Facem cunoștință cu mașinile din #ElectricRomânia 2020: Hyundai Kona Electric, propunerea mărcii coreene pe populara piață a SUV-urilor electrice

Hyundai participă pentru prima dată în Electric România by Vitesco Technologies cu noul Kona Electric, un SUV compact cu un design futurist și cu o autonomie excelentă: 450 km.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 25 August 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020: Vitesco Technologies dezvoltă în România tehnologii folosite de mașinile electrice

Vitesco Technologies este o companie germană de tehnologie care dezvoltă inclusiv în România diverse soluții de inginerie pentru mașini electrice. Unele tehnologii sunt realizate și pentru câteva dintre modelele electrice cu care vom participa la Electric România 2020.
Luni, 24 August 2020 | ElectricRomania 2020

Facem cunoștință cu mașinile din #ElectricRomânia 2020: Audi e-tron Sportback, un SUV-coupé electric performant cu tehnologii de ultima generație

Audi e-tron Sportback este unul dintre actorii principali în Electric România 2020 by Vitesco Technologies. Cu până la 408 cai putere și autonomie de aproape 450 de kilometri, SUV-ul coupé iese în evidență prin tehnologiile sale moderne și va fi alături de noi în cadrul turului.
Vineri, 21 August 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020: facem turul României cu 8 mașini electrice lansate în ultimele 12 luni

Tur al României, workshop electric și test în același eveniment. #ElectricRomânia 2020 ne va arăta timp de 8 zile cum și cât merg cele mai importante 8 mașini electrice lansate în ultimele 12 luni în România.
Marti, 17 Martie 2020 | General

Jurnal de criză: deși lumea trage pe dreapta, continuăm să scriem (cu și mai multă pasiune) despre mașini

Lumea intră în autoizolare, dar lumea auto merge mai departe. Ai toate motivele să rămâi alături de Automarket în următoarea perioadă: îți pregătim materiale și surprize editoriale de excepție.
Vineri, 28 Iunie 2019 | ElectricRomania

Cifrele finale ale turului României cu mașini electrice - cât am mers, cât am încărcat, cât ne-a costat tot în #ElectricRomânia powered by Kaufland

După un experiment jurnalistic de amploare care a durat 7 zile, a implicat 5 mașini electrice, 8 jurnaliști, peste 1700 de kilometri, 15 orașe vizitate, 6000 de fotografii și 8 clipuri video, vă prezentăm concluziile primului tur al României cu toate mașinile electrice prezente fizic pe piață. #ElectricRomânia powered by Kaufland a ajuns la bilanț.
Joi, 20 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Jurnal de bord, ultima zi. Sibiu-București: Final în turul electric

1700 km, cinci mașini electrice și un turneu prin cele mai importante orașe din România. Am reușit să terminăm o săptămână plină în care am reușit să demonstrăm că se poate călători (fără probleme) cu un automobil electric în România anului 2019.
Marti, 18 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Jurnal de bord, ziua 6. Timișoara - Sibiu: din inima Banatului în inima Transilvaniei

Ne îndreptăm către casă. Birourile noastre cu volan încep să devină o rutină. Ne trezim, plecăm în liniște, încărcăm și apoi conducem din nou în liniște. Festivalul de Teatru de la Sibiu ne-a strecurat însă niște glucoză culturală în vene atunci când ne așteptam mai puțin. #ElectricRomânia powered by Kaufland și-a consumat penultima zi.
Marti, 18 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia. Jurnal de bord, ziua 5. Oradea - Timișoara: de la Piața Unirii la Piața Unirii

Ne îndreptăm cu pași mari către finish-ul turului nostru cu mașini electrice. Suntem în ziua cinci în #ElectricRomânia powered by Kaufland și am pus cap-compas spre sud, coborând de la Oradea spre Timișoara via Arad, pentru o pauză de masă pentru oameni și mașini.

Tag-uri similare

Audi, SUV electric, AUDI e-Tron, #ElectricRomania, electric românia, audi e-tron romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru