Parteneri
Turul României cu 8 maşini electrice. Oferit de
Audi
e-tron Sportback
446KM
Autonomie max
86.5kWh
Baterie net
408CP
Putere max
Hyundai
Kona electric
449KM
Autonomie max
64kWh
Baterie net
204CP
Putere max
Kia
e-Niro
455KM
Autonomie max
64kWh
Baterie net
204CP
Putere max
Mini
Cooper SE
234KM
Autonomie max
28.9kWh
Baterie net
184CP
Putere max
SUV Peugeot
e-2008
320KM
Autonomie max
45kWh
Baterie net
136CP
Putere max
Porsche
Taycan
462KM
Autonomie max
93.4kWh
Baterie net
761CP
Putere max
Renault
Zoe
395KM
Autonomie max
52kWh
Baterie net
135CP
Putere max
Volkswagen
ID.3
549KM
Autonomie max
77kWh
Baterie net
204CP
Putere max
Volvo
XC60 Recharge T8 Polestar
SAFEST
SAFETY CAR

#ElectricRomânia 2020: A24 Assistance oferă asistență rutieră pentru cele opt mașini electrice care iau parte la turul României

de Cornel Șocariciu
Vineri, 11.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Electric România 2020 a început, iar pentru a ne asigura că programul turului nu va fi dat peste cap nici măcar de o banală pană, îi avem alături pe specialiștii în asistență rutieră de la A24 Assistance.

Electric România 2020 by Vitesco Technologies, turul țării cu opt mașini electrice, a început. Între 11 și 18 septembrie vom traversa România, vom aduna peste 2.000 de kilometri electrici și vom testa în timp real, în cotidian, starea infrastructurii de încărcare pentru mașinile electrice.

Toate aceste lucruri vor fi realizate de 19 jurnaliști și creatori de conținut care vor conduce 8 mașini electrice lansate oficial în țara noastră în cursul anului 2020.

Cu un program atât de încărcat, chiar și o banală pană poate da peste cap planurile creionate pentru fiecare zi a proiectului. De aceea, am ales "să-i luăm cu noi" în acest tur și pe specialiștii din cadrul A24 Assistance.

Compania de asistență rutieră cu acoperire națională și internațională este coordonată de centrul operațional și logistic din Cluj-Napoca. Cu o experiență de 17 ani în acest domeniu, A24 Assistance va fi alături de noi în cazul în care vreuna dintre cele 8 mașini electrice se află la ananghie.

A24 ASSISTANCE: ASISTENȚĂ RUTIERĂ NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ

Produsele oferite de A24 Assistance includ o serie de pachete naționale și internaționale care pot fi achiziționate atât sub forma unui abonament lunar, cât și sub forma unor pachete valabile pentru un anumit număr de zile sau luni.

Echipajele companiei de asistență rutieră funcționează 24 din 24 de ore, 7 zile din 7, și sunt capabile să rezolve 60% dintre problemele apărute prin intervenții efectuate pe loc.

În cazul în care defecțiunea tehnică necesită reparații în service, A24 Assistance asigură tractarea în cel mai apropiat service agreat.

Serviciile oferite de A24 Assistance sunt: depanare la fața locului, tractare, transport pasageri, mașină la schimb, cazare, recuperare off-road, repatriere persoane, repatriere vehicul și serviciu de monitorizare vehicul.

Toate serviciile se organizează conform pachetului selectat sau chiar și la cerere.

Prin intermediul aplicației de mobil (Google Play, App Store), clienții pot solicita asistență rutieră, pot comanda pachetele propuse de A24 Assistance și pot accesa o serie de informații despre regulile de circulație din Europa, despre simbolurile de pe bord sau pot seta alerte cu privire la expirarea ITP-ului, a rovinietei sau a trusei medicale.

Comentarii (4)

  • Mircea
    Mai este ceva la care nu faceti reclama/plasare de produse cu acest tur?!

    Din pacate, acest marketing excesiv va pune sub semnul intrebarii orice concluzii aveti de gand sa produceti de pe urma acestui eveniment...
    6 1
  • netam-nissan
    au si generatoare de curent?
    11 1
  • draga automarket. sa ne asteptam la niste raportari dese ale acestui trip sau o sa avem la sfarsit doar un singur articol cum ca se poate traii cu electrica? Eu sunt interesat de consumuri la fiecare masina la fiecare stop de incarcare.
    7 1
  • hazard
    nu uitati sa cumparati!! multe electrice, foarte multe!
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru