#ElectricRomania

Luni, 17 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia. Jurnal de bord, ziua 4. De la Târgu Mureș la Oradea: Sprint de-a latul Transilvaniei

A patra zi din #ElectricRomânia powered by Kaufland, turul României cu mașini electrice, a debutat cu o ședință foto în Târgu Mureș în spatele zidurilor cetății medievale. Caravana și-a continuat drumul către Oradea, poposind mai întâi în Cluj-Napoca. Toate cele cinci mașini s-au oprit să încarce pe traseu.
Duminica, 16 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia. Jurnal de bord, ziua 3. De la Iași la Târgu Mureș: am trecut cu bine de cea mai lungă zi a turului

A treia zi din #ElectricRomânia powered by Kaufland, turul României cu mașini electrice, a debutat cu o ședință foto în Iași în incinta Palas Mall. Caravana și-a continuat drumul către Târgu Mureș poposind mai întâi în Piatra Neamț. Toate cele cinci mașini s-au oprit să încarce pe traseu, iar mai apoi au traversat Cheile Bicazului.
Sambata, 15 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomania. Jurnal de bord, ziua 2. De la Bacău la Iași: o zi relaxantă pe dealurile Moldovei

A doua zi din #ElectricRomania powered by Kaufland a fost una lejeră, cu doar 120 km de parcurs între Bacău și Iași. Am profitat de drumurile superbe din Moldova pentru a ne familiariza cu mașinile electrice din caravana noastră. Pentru că mâine începe greul.
Vineri, 14 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia. Jurnal de bord, ziua 1. București - Bacău sau ziua de acomodare cu cele 5 electrice din caravană

Prima zi din #ElectricRomânia powered by Kaufland, turul României cu mașini electrice, a debutat într-un București aglomerat și a continuat pe drumul european E85 până la Bacău. Toate cele cinci mașini s-au oprit să încarce pe traseu.
Joi, 13 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomania: informațiile tehnice ale celor 5 mașini electrice din caravană

Audi e-tron, BMW i3, Nissan Leaf, Renault Zoe și Volkswagen e-Golf, cele 5 mașini care fac parte din caravana #ElectricRomania powered by Kaufland, au pornit joi în turul electric României. În funcție de segmentul de public căruia i se adresează, fiecare model are propriile sale date tehnice și specificații pentru baterii.
Miercuri, 12 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Volkswagen e-Golf se prezintă

Volkswagen nu putea să se țină departe de hora mașinilor electrice, motiv pentru care a aruncat în luptă cel mai popular model al său și unul dintre cele mai populare din lume: Golf. Versiunea electrică a compactei se alătură turului nostru prin România și promite o autonomie oficială de 300 de kilometri.
Marti, 11 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomania: Renault Zoe se prezintă

Renault Zoe este unul dintre modelele veterane ale teritoriului electric. Modelul francez s-a avântat către teritoriul necunoscut al electrificării auto încă din 2012.
Luni, 10 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Enel X, inițiatorul unei rețele cu 2.500 de puncte de încărcare în țară, este partener al turului României cu mașini electrice

#ElectricRomânia, primul tur al României cu mașini electrice pe care îl realizează o publicație din țara noastră, este susținut de Enel X. Compania vrea ca până în 2023 să ofere 2.500 de puncte de încărcare la nivel național.
Sambata, 08 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: BMW i3 se prezintă

BMW i3 a inaugurat o gamă cu totul nouă pentru germani și a reușit să atingă un număr de 150.000 de clienți în doar șase ani de la debut. Prin urmare, nu putea lipsi din turul nostru cu mașini electrice.
Vineri, 07 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Kaufland, primul retailer din România care a promovat mobilitatea electrică, este partenerul principal al turului țării cu mașini electrice

#ElectricRomânia, primul tur al României cu mașini electrice pe care îl realizează o publicație din țara noastră, este susținut de Kaufland, unul dintre pionierii mobilității electrice la nivel național.
Joi, 06 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomania: Nissan Leaf se prezintă

Nissan Leaf se alătură turului nostru electric din postura de lider al vânzărilor în acest segment în 2019 în România. Bestseller-ul Nissan nu putea să lipsească din grup.
Marti, 04 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Audi e-tron se prezintă

Turul electric al României va avea cinci actori principali: mașinile cu zero emisii pe care le vom conduce. Capul de afiș este Audi e-tron, mașina cu cea mai mare autonomie, dar și cu cel mai mare preț din caravană.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 03 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia este provocarea lunii iunie pe Automarket: facem turul României cu 5 mașini electrice

#ElectricRomania powered by Kaufland este primul tur al României cu mașini electrice pe care îl face o publicație din țara noastră. Audi e-tron, BMW i3, Nissan Leaf, Renault Zoe și Volkswagen e-Golf ne vor însoți într-o aventură de 7 zile care va testa capacitatea infrastructurii românești de încărcare. Partenerii proiectului sunt Enel X, NetBet și Continental Hotels.

Tag-uri similare

Audi, SUV electric, AUDI e-Tron, #ElectricRomania, electric românia, audi e-tron romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru