Parteneri
Turul României cu 8 maşini electrice. Oferit de
Audi
e-tron Sportback
446KM
Autonomie max
86.5kWh
Baterie net
408CP
Putere max
Hyundai
Kona electric
449KM
Autonomie max
64kWh
Baterie net
204CP
Putere max
Kia
e-Niro
455KM
Autonomie max
64kWh
Baterie net
204CP
Putere max
Mini
Cooper SE
234KM
Autonomie max
28.9kWh
Baterie net
184CP
Putere max
SUV Peugeot
e-2008
320KM
Autonomie max
45kWh
Baterie net
136CP
Putere max
Porsche
Taycan
462KM
Autonomie max
93.4kWh
Baterie net
761CP
Putere max
Renault
Zoe
395KM
Autonomie max
52kWh
Baterie net
135CP
Putere max
Volkswagen
ID.3
549KM
Autonomie max
77kWh
Baterie net
204CP
Putere max
Volvo
XC60 Recharge T8 Polestar
SAFEST
SAFETY CAR

#ElectricRomânia 2020: Server Config oferă laptopuri performante și stații de lucru pentru fotografii și editorii video din turul României cu mașini electrice

de Daniel Popescu
Sambata, 05.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Server Config oferă antreprenorilor din România echipamente IT profesionale refurbished, iar în turul cu mașini electrice furnizează laptopuri performante și stații de lucru pentru fotografi și editori video.

Server Config activează de peste 10 ani pe piața din România și oferă o gamă diversificată de servicii în domeniul echipamentelor IT profesionale.

Printre altele, compania furnizează echipamente IT refurbished precum laptopuri high-end, stații grafice profesionale și servere.

Utilizarea unor produse refurbished contribuie la protejarea mediului înconjurător, întrucât acestea au rolul de a prelungi durata de viață a echipamentelor. Astfel, asocierea brandului Server Config cu un tur cu mașini electrice este naturală.

În cadrul turului #ElectricRomânia 2020 by Vitesco Technologies, Server Config va furniza laptopuri performante și stații de lucru pentru echipa de fotografi și editori video.

CINE ESTE SERVER CONFIG?

Server Config oferă antreprenorilor din România o alternativă premium și, în același timp, economică pentru echipamente IT profesionale.

Compania asigură consultanță și configurează și comercializează laptopuri high-end, stații grafice profesionale și servere refurbished de la producători consacrați din domeniul IT precum Dell, HP sau Lenovo.

În plus, Server Config este prima și singura companie din România care oferă soluții IT dedicate pentru workflow-uri dintr-o gamă variată de industrii. Astfel, pe lista domeniilor în care Server Config oferă soluții IT se numără inginierie, construcții sau arhitectură, dar și industrii creative precum proiectare, design industrial sau media, entertainment și editare foto/video.

CE ÎNSEAMNĂ REFURBISHMENT?

Potrivit unor statistici oficiale, omenirea generează aproximativ 40 de milioane de tone de deșeuri în fiecare an, iar 70% din totalul deșeurilor toxice revine deșeurilor electronice. De asemenea, doar 12.5% dintre deșeurile electronice sunt reciclate în mod corespunzător, în timp ce 85% sunt arse, iar acest lucru generează vapori toxici pentru organism.

Alături de reciclare, una dintre soluțiile existente pentru reducerea cantității de deșeuri electronice este utilizarea produselor refurbished, care au rolul de a prelungi durata de viață a echipamentelor.

PRODUSE REFURBISHED LA SERVER CONFIG

Compania Server Config este certificată ca refurbisher și respectă standardele producătorilor de echipamente.

Astfel, Server Config testează fiecare produs și componentă în parte primite de la furnizorii externi, inclusiv memoria RAM, hard-disk-ul, condensatorii de pe plăcile de bază, sursele de alimentare, monitoarele și bateriile.

Principalul avantaj al produselor furbished este gradul foarte mic de uzură, de cele mai multe ori insesizabil, la care se adaugă garanția de cel puțin 24 de luni care poate fi extinsă cu până la 60 de luni.

Achiziționarea de echipamente refurbished reduce cantitatea de deșeuri electronice care sunt produse anual la nivel global, iar clienții se bucură de echipamente profesionale de cea mai înaltă calitate și performanță, adaptate pentru afacerea respectivă.

În același timp, clienții își reduc propria amprentă de carbon asupra mediului și contribuie astfel în mod direct la menținerea sănătății planetei. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru