Romanian Roads Luxury Edition: Server Config, partenerii noștri cu soluții IT la fel de premium ca mașinile pe care le conducem

de Bogdan Mirică
Luni, 19.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Turul nostru cu mașini premium va avea alături și un furnizor de echipamente IT premium. Pentru că tehnologia de top și calitatea nu trebuie să se regăsească doar pe mașinile noastre, ci și pe laptopurile noastre.

De ce alegi să mănânci la un restaurant bun și nu acasă? De ce preferi un costum creat de un croitor după mărimile tale și nu unul pe care îl găsești în orice magazin? De ce preferi o mașină premium, cu materiale și motoare puternice, în schimbul unor mașini de volum?

În acest context, de ce n-am prefera, oare, un echipament IT personalizat, cu performanțe de top, croit după nevoile de lucru, în detrimentul unui laptop sau computer cumpărat direct din magazin?

MAȘINI DE TOP, ECHIPAMENTE DE TOP

Romanian Roads Luxury Edition își propune să vă familiarizeze cu vârful industriei auto contemporane, cu mașini după care întoarceți capul pe stradă, cu sunete de evacuare gata să zbârlească pielea chiar și unui profan. Server Config, partenerii ediției de anul acesta a Romanian Roads Luxury Edition, își propun să condimenteze acestă demonstrație de forță a mărcilor premium cu instrumente de calcul premium.

Pentru că, de peste 10 ani, Server Config le oferă antreprenorilor din România o alternativă premium pentru echipamente IT profesionale. Specialiștii companiei românești oferă consultanță, configurează și comercializează laptop-uri high-end, echivalente cu mașinile pe care le conducem în Romanian Roads Luxury Edition.

Inevitabil, un astfel de laptop high-end se va afla alături de noi de-a lungul celor 7 zile. Ciprian Mihai, fotograful oficial al expediției pretențioase, va edita imaginile sale pretențioase, pe un laptop pretențios, configurat special pentru acest eveniment, un HP EliteBook x360 1040 G6 cu touchscreen care oferă performanțe de excepție.

Server Config configurează și stații grafice profesionale sau servere refurbished de la producători consacrați, cum sunt Dell, HP și Lenovo.

Mai mult, este prima și singura companie din România care oferă soluții IT dedicate pentru workflow-uri din industriile de inginerie și cele creative: arhitectură, proiectare, design industrial, multimedia.

PERSONALIZAREA MAȘINILOR PREMIUM ȘI A ECHIPAMENTELOR IT PREMIUM

BMW promite o piele atent selecționată de divizia sa Individual. Mercedes-Benz a pus la lucru măiestria artizanilor revitalizând celebrul brand Maybach. Lexus mizează pe talentul maeștrilor takumi. Audi poate garanta o paletă de culori la comandă. Volvo a introdus sticlă lucrată de maeștrii suedezi. Porsche Exclusive Manufaktur decorează dincolo de imaginație.

Toate mașinile din Romanian Roads Luxury Edition pot fi personalizare până în cel mai mic detaliu. Rețeta este valabilă și pentru cei care caută să își configureze un echipament IT premium. Această rețetă garantează o calitate ridicată pentru fiecare piesă aleasă, pentru că echipamentele premium promit o fiabilitate de invidiat.

Bineînțeles, ca și în cazul mașinilor premium, garanția este una care vrea să răsfețe clientul. Pentru orice defecțiune, Server Config asigură garanție în service-ul propriu, de către o echipă de profesioniști.

INSTRUMENTE IT CREATE DUPĂ CELE MAI SOLICITANTE APLICAȚII FOLOSITE

Fiecare mașină din turul nostru este diferită și specială în felul ei. Fiecare se adresează unui public anume, cu pretenții ridicate. Server Config înțelege că fiecare business e diferit și că nevoile diferă și ele.

Să presupunem că folosești un program computerizat de modelare 3D, cu o paletă largă de aplicații de desen.

Acesta este utilizat pentru proiecte de arhitectură, design interior, arhitectură peisagistică, inginerie mecanică și civilă, cinematografie și design de jocuri. Astfel de programe lansează provocări digitale în aria de activitate.

Ca să eviți frustrările generate de un workstation care se blochează, Server Config a creat un serviciu simplu, dar extrem de util: clientul face o listă cu cele mai solicitante aplicații folosite, iar experții Server Config personalizează stația grafică menită să satisfacă întocmai cerințele impuse de programele folosite.

PARTENERI DEDICAȚI

Server Config este o companie care oferă produse și servicii complexe. Complexitate care s-a potrivit de minune tururilor noastre din această toamnă.

În septembrie, atunci când am organizat Electric Romania by Vitesco Technolgies (turul țării cu 8 mașini electrice), Server Config și-a arătat latura sustenabilă, preocupată de reducerea amprentei de carbon prin intermediul soluțiilor IT refurbished. Practic, Server Config prelungește durata de viață a echipamentelor IT.

Cealaltă latură, cea premium, se va potrivi de minune cu mașinile premium care își propun să ne poarte pe la cele mai luxoase hoteluri și restaurante din țară. 

Comentarii (1)

  • "Sunete de evacuare gata să zbârlească pielea chiar și unui profan"? La cine faceti referire acum? La Volvo sau la Lexus?
    PS: Deveniti penibili.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru