Statii incarcare masini electrice

Luni, 28 Iunie 2021 | Intern

Enel X a instalat puncte de încărcare pentru mașini electrice în supermarketurile Mega Image din București și alte patru județe

Enel X România a colaborat cu retailerul Mega Image pentru instalarea a 72 de puncte de încărcare a mașinilor electrice în București și în alte 4 județe.
Miercuri, 31 Martie 2021 | Economic

Constructorii auto fac un apel către țările UE: “Dezvoltați infrastructura pentru mașinile electrice!”

Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA) susține că industria auto poate suporta norme mai dure privind emisiile de CO2, numai cu condiția ca țările UE să-și asume dezvoltarea infrastructurii de încărcare pentru mașinile electrice.
Vineri, 31 Ianuarie 2020 | Intern

“Autostrada electrică”: E.ON România a instalat 7 stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice pe ruta Iași-Gheorgheni-Târgu Mureș

E.ON România a pus în funcțiune o nouă stație de încărcare rapidă a mașinilor electrice, în Târgu Mureș, ajungând la un total de 7 stații pe traseul Iași-Gheorgheni-Târgu Mureș, pe care l-a denumit “autostrada electrică”. Până la sfârșitul anului, prin proiectul NEXT-E, în România vor fi instalate 40 de stații de încărcare rapidă.
Vineri, 07 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Kaufland, primul retailer din România care a promovat mobilitatea electrică, este partenerul principal al turului țării cu mașini electrice

#ElectricRomânia, primul tur al României cu mașini electrice pe care îl realizează o publicație din țara noastră, este susținut de Kaufland, unul dintre pionierii mobilității electrice la nivel național.
Luni, 10 Iulie 2017 | Mediu

Un nou proiect eco: E.ON și Mol vor instala 40 de stații de încărcare pentru vehiculele "verzi"

Companiile E.ON și Mol au demarat un proiect prin care, la nivel național, vor fi instalate 40 de stații pentru încărcarea mașinilor electrice. Termenul de finalizare este în 2020.

Tag-uri similare

masini electrice, e.on, statii incarcare masini electrice, Mol, masini eco
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru