Tesla Supercharger

Miercuri, 21 Iulie | Masini electrice si hibride

Rețeaua de stații Tesla Supercharger va fi accesibilă și altor mașini electrice din acest an

Tesla își deschide, în acest an, rețeaua de stații Supercharger și altor mașini electrice în afara celor proprii. Anunțul a fost făcut chiar de Elon Musk prin intermediul unei postări pe Twitter.
Duminica, 03 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Tesla inaugurează cel mai mare centru de încărcare Supercharger din lume: 72 de prize într-un mall

Tesla a anunțat că a finalizat instalarea celui mai mare centru de încărcare Supercharger din lume. Reușita a fost consemnată la subsolul unui centru comercial.
Luni, 08 August 2016 | General

Cât ai plăti pentru o spălare cu adevărat eco? Tesla Motors testează un serviciu de spălătorie la punctele de încărcare

Superchargerele Tesla, punctele de încărcare în care clienții mărcii își încarcă mașinile, ar putea pune la dispoziția acestora un serviciu de spălătorie care curăță mașina folosind un singur pahar de apă.
Miercuri, 01 Iunie 2016 | Masini electrice si hibride

Elon Musk o dă la întors: Superchargerele Tesla nu vor fi gratuite pentru clienții lui Model 3

După în momentul lansării lui Model 3 anunța că stațiile Tesla de încărcare rapidă vor fi "standard pentru toate exemplarele Model 3", Elon Musk sugerează acum că viitorii clienți ai lui Model 3 vor fi nevoiți să cumpere un pachet opțional pentru a avea acces gratis la stații.
Vineri, 24 Aprilie 2015 | Intern

Tesla intenţionează să instaleze trei încărcătoare rapide în România în 2016

Tesla Motors a inclus România pe harta sa de dezvoltare a reţelei proprie de puncte de încărcare rapidă, fiind propusă instalarea a trei Superchargere în ţara noastră până la finele anului viitor.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Mediu

Tesla Supercharger, reţeaua privată de staţii de încărcare a producătorului, se extinde şi în Europa

Reţeaua de staţii de încărcare "Supercharger" a celor de la Tesla, gratuită pentru clienţii de Model S, are deja 14 staţii în Europa şi permite o călătorie din Olanda până în Austria cu încărcare rapidă şi gratuită.
Miercuri, 05 Iunie 2013 | Modele noi

Tesla Motors va lansa un model accesibil în 2016

Tesla Motors pregăteşte lansarea unui model accesibil, care să aibă un preţ comparabil cu cel al lui Nissan Leaf în SUA şi să ofere o autonomie de 320 kilometri, informează Automotive News.

Tag-uri similare

Tesla, SUA, Tesla Model S, Elon Musk, America, Tesla Motors, modele noi Tesla, noutati Tesla, Tesla Supercharger, poze Tesla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru