Poze Tesla

Luni, 26 Octombrie 2015 | Modele noi

Tesla a primit aprobarea internațională pentru sistemul său de conducere autonomă. Autopilot a stabilit deja un record în SUA

Elon Musk, CEO-ul Tesla Motors, a anunțat că a primit aprobarea guvernamentală pentru activarea sistemului Autopilot de conducere autonomă a lui Model S.
Luni, 10 August 2015 | General

Tesla către ceilalți producători: "Construiți mașini mai bune!"

Diarmuid O’Connell, vicepreședintele departamentului de dezvoltare al Tesla Motors, a declarat că singurul răspuns pentru producătorii convenționali de automobile la noile norme de mediu este să producă mașini mai bune.
Joi, 30 Iulie 2015 | Industrie

Tesla lansează un program de vânzări prin recomandare: primești 1.000 de dolari dacă îți convingi un prieten să-și cumpere un Model S

Tesla va demara în SUA un program pilot de vânzări prin recomandare. Cei care recomandă un client nou de Model S primesc o bonificație de 1.000 de dolari pe care o pot folosi ca reducere la achiziția unui automobil Tesla.
Marti, 17 Iunie 2014 | Modele noi

Tesla Model X, primul SUV al mărcii americane, va fi lansat în 2015

Tesla Motors se pregăteşte de lansarea primului lor SUV. Modelul 100% electric va avea tracţiune integrală şi portiere cu deschidere verticală în standard.
Miercuri, 05 Iunie 2013 | Modele noi

Tesla Motors va lansa un model accesibil în 2016

Tesla Motors pregăteşte lansarea unui model accesibil, care să aibă un preţ comparabil cu cel al lui Nissan Leaf în SUA şi să ofere o autonomie de 320 kilometri, informează Automotive News.
Vineri, 08 Iunie 2012 | Modele noi

Tesla a livrat primul Model S, un vehicul electric cu o autonomie de 515 kilometri

Tesla a livrat primul Model S de serie, exemplar care face parte din Signature Series. Primul Model S livrat are o autonomie de 515 kilometri şi atinge suta în 4.4 secunde.

Tag-uri similare

Tesla Model S, Model S, modele noi Tesla, vanzari Tesla, noutati Tesla, poze Tesla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru