Modele noi Tesla

Vineri, 27 Noiembrie 2015 | Industrie

Admirată de toți, cumpărată doar de unii: Tesla nu își va atinge țintele de vânzări pe 2015

Cei de la Tesla se așteptau să vândă peste 50.000 de mașini în 2015, dar situația pe primele zece luni ale acestui an arată că producătorul nu se va apropia de această valoare.
Luni, 26 Octombrie 2015 | Modele noi

Tesla a primit aprobarea internațională pentru sistemul său de conducere autonomă. Autopilot a stabilit deja un record în SUA

Elon Musk, CEO-ul Tesla Motors, a anunțat că a primit aprobarea guvernamentală pentru activarea sistemului Autopilot de conducere autonomă a lui Model S.
Miercuri, 21 Octombrie 2015 | Industrie

Dragostea durează trei luni: Consumer Reports depunctează Tesla Model S pentru fiabilitate

Consumer Reports, cea mai respectată publicație americană în materie de recenzii, a redus punctajul total al lui Tesla Model S la doar trei luni de la momentul în care i-a acordat 103 puncte din 100.
Vineri, 14 August 2015 | Modele noi

Programul de recomandări de la Tesla dă roade: un norvegian va primi un Model X pentru că a convins zece prieteni să cumpere un Model S

Bjorn Nyland, unul dintre primii proprietari de Model S din Norvegia, este marele câștigător al programului de recomandări de la Tesla. Pentru că a convins zece oameni să cumpere un Model S, Bjorn va primi gratuit un Model X din seria limitată Founder's Edition.
Marti, 11 August 2015 | Industrie

Reuters: Tesla pierde aproximativ 4.000 de dolari la fiecare Model S vândut

Reuters estimează că Tesla Motors pierde bani pentru fiecare Model S vândut. Cifrele din 2015 anunță o pierdere aproximativă de 4.000 de dolari pentru fiecare unitate comercializată în al doilea sfert al anului.
Luni, 10 August 2015 | General

Tesla către ceilalți producători: "Construiți mașini mai bune!"

Diarmuid O’Connell, vicepreședintele departamentului de dezvoltare al Tesla Motors, a declarat că singurul răspuns pentru producătorii convenționali de automobile la noile norme de mediu este să producă mașini mai bune.
Vineri, 24 Iulie 2015 | Modele noi

Tesla Model III, viitorul rival al lui BMW Seria 3, va fi prezentat în martie

Oficialii Tesla au confirmat momentul prezentării oficiale a viitorului Model III, rivalul electric al lui BMW Seria 3. Debutul comercial are loc abia în 2017.
Luni, 20 Iulie 2015 | Modele noi

Tesla a îmbuntățit cu 10% performanța lui P85D, cea mai rapidă berlină electrică din lume

Tesla oferă o actualizare de performanță pentru cea mai puternică variantă a berlinei sale electrice, Model S P85D. Americanii oferă noul mod de rulare atât pentru noile modele, cât și pentru mașinile deja cumpărate.
Marti, 23 Iunie 2015 | General

Tesla: "Proprietarii de Model S au parcurs în total peste 1.6 miliarde de kilometri"

Tesla a anunțat rulajul cumulat al tuturor posesorilor de Model S din lume. Berlina electrică a parcurs 1.6 miliarde de kilometri, echivalentul înconjurului Pământului de 40.000 de ori.
Miercuri, 17 Iunie 2015 | Modele noi

Tesla va lansa și un crossover accesibil, bazat pe viitorul Model III

Viitorul rival electric al lui BMW Seria 3, Tesla Model III, va primi și o variantă crossover. Fratele mai mic al lui Model X este așteptat să debuteze în 2017.
Joi, 14 Mai 2015 | Mediu

Enel şi Tesla colaborează oficial. Grupul italian va folosi sistemul Powerwall de la Tesla

Enel a anunţat semnarea unei colaborări oficiale cu americanii de la Tesla Motors. Contractul vizează sistemul Powerwall de la Tesla, dar colaborarea ar putea facilita şi introducerea de puncte de încărcare rapidă pentru maşini electrice.
Miercuri, 08 Aprilie 2015 | Modele noi

Tesla introduce o variantă a lui Model S: S70D cu tracţiune integrală, două motoare şi 517 CP

Tesla a anunţat introducerea unei noi variante entry-level în gama Model S. Aceasta are tracţiune integrală, două motoare care totalizează 514 CP şi pleacă de la 75.000 de dolari.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 31 Martie 2015 | Modele noi

Tesla anunţă lansarea unui produs non-auto la finalul lunii aprilie

Elon Musk, fondatorul Tesla, a anunţat lansarea unui nou produs din partea companiei specializată în producţia de automobile electrice. Cu toate acestea, noua lansare nu va fi un automobil.
Joi, 24 Iulie 2014 | General

Tesla Model S stabileşte un nou record: traversarea gratuită a Americii de la Vest la Est în 67 de ore

Jurnaliştii americani de la Edmunds au reuşit să bată recordul stabilit de angajaţii Tesla privind traversarea Americii de la o coastă la alta cu un Model S cu aproape nouă ore diferenţă.
Marti, 17 Iunie 2014 | Modele noi

Tesla Model X, primul SUV al mărcii americane, va fi lansat în 2015

Tesla Motors se pregăteşte de lansarea primului lor SUV. Modelul 100% electric va avea tracţiune integrală şi portiere cu deschidere verticală în standard.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Mediu

Tesla Supercharger, reţeaua privată de staţii de încărcare a producătorului, se extinde şi în Europa

Reţeaua de staţii de încărcare "Supercharger" a celor de la Tesla, gratuită pentru clienţii de Model S, are deja 14 staţii în Europa şi permite o călătorie din Olanda până în Austria cu încărcare rapidă şi gratuită.
Joi, 21 Noiembrie 2013 | Modele noi

Tesla Model S înregistrează o nouă victorie: prima poziţie în clasamentul cititorilor Consumer Reports

Tesla Model S a obţinut o nouă recenzie pozitivă în SUA, de data aceasta din partea clienţilor care au răspuns la sondajul realizat de Consumer Reports.
Luni, 28 Octombrie 2013 | Industrie

Tesla vrea să vândă 10.000 de maşini electrice pe an în Germania

Elon Musk, şeful Tesla Motors, vrea să vândă 10.000 de unităţi pe an pe piaţa din Germania. Apoi, constructorul plănuieşte extinderea reţelei de încărcare din Germania.
Vineri, 04 Octombrie 2013 | Industrie

SUA: Un Tesla Model S ia foc în urma unui accident, acţiunile companiei scad

Cel mai sigur model testat vreodată de NHTSA, Tesla Model S, a fost implicat într-un accident în Statele Unite ale Americii. Printre consecinţele evenimentului, în urma căruia maşina a luat foc, se numără şi scăderea valorii acţiunilor Tesla.
Marti, 27 August 2013 | Modele noi

Şeful Tesla: "Cererea pentru Model S depăşeşte capacităţile noastre de producţie"

Elon Musk, şeful Tesla Motors, susţine că producţia lui Model S nu poate face faţă cererii. Tesla tocmai a depăşit o valoarea de piaţă estimată de 20 de miliarde de dolari.

Tag-uri similare

Tesla, productie, Tesla Model S, vehicule electrice, Model S, Tesla Model X, Toyota Rav4, investitie, modele noi Tesla, Panasonic
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru