Tesla anunţă lansarea unui produs non-auto la finalul lunii aprilie

de Sebastian Toma
Marti, 31.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Elon Musk, fondatorul Tesla, a anunţat lansarea unui nou produs din partea companiei specializată în producţia de automobile electrice. Cu toate acestea, noua lansare nu va fi un automobil.

Urmareste Automarket
Tesla Motors va prezenta un produs complet nou la finalul lunii aprilie. Contrar aşteptărilor, noua lansare nu va fi un automobil. Vorbim despre cea de-a doua noutate în acest an venită din partea companiei americane, care a lansat în luna martie o actualizare software care ajută şoferii lui Model S să găsească mai uşor o staţie de încărcare cât mai apropiată de traseul dorit şi care promitea eliminarea problemelor legate de posibilitatea rămânerii fără energie pe parcursul unei călătorii câtă vreme este utilizată soluţia tehnologică respectivă.

Elon Musk, fondatorul Tesla: ”Maşinile autonome vor deveni o normalitate, iar şofatul va fi interzis”

Elon Musk, fondatorul şi preşedintele mărcii, a anunţat pe contul său oficial de Twitter lansarea unei ”linii complet noi de produse” Tesla. Această lansare va avea loc în cadrul studioului de design al mărcii din California.

În cursul anului 2015, cei de la Tesla sunt aşteptaţi să lanseze SUV-ul lor electric, Model X, acesta fiind programat pentru debut în cursul verii.

Adio, vizite la service! Tesla Motors va revoluţiona modul în care maşinile vor trece prin revizie

Pe lângă Tesla, Elon Musk conduce şi compania SpaceX, care are sediul tot în Hawthorne, locul în care Musk a anunţat prezentarea noii linii de produse a mărcii pe care o conduce. SpaceX este o companie specializată în domeniul aerospaţial, având ca obiectiv călătoriile umane în Cosmos. Compania a fost fondată în 2002 şi are scopul final găsirea unei soluţii prin care oamenii să poată fi transportaţi şi să locuiască pe alte planete. De asemenea, Elon Musk ar putea să prezinte o actualizare cu privire la sistemul Hyperloop, trenul de călători al viitorului.

Via Carscoops

Comentarii (1)

  • tesla phone si apple face icar :))))))))))))
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru