Masini electrice Tesla

Joi, 26 Martie 2020 | General

Tesla se adaptează: americanii oferă două metode de livrare fără contact pentru mașinile comandate

Tesla a anunțat că ofere două metode de livrare fără contact pentru mașinile comandate în Statele Unite, ca parte a măsurilor pentru prevenirea răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2.
Luni, 16 Martie 2020 | Modele noi

Dimensiunile lui Tesla Model Y, dezvăluite în manualul pentru utilizatori: SUV-ul electric are o lungime de 4.75 metri

Dimensiunile exacte ale SUV-ului electric Model Y sunt dezvăluite pentru prima oară în manualul pentru utilizatori, concomitent cu startul livrărilor pe piața americană.
Joi, 12 Martie 2020 | Modele noi

Tesla confirmă startul livrărilor pentru Model Y: primele unități ale SUV-ului electric vor ajunge la clienți în 13 martie

Tesla a confirmat că va începe livrările pentru SUV-ul electric Model Y în 13 martie, iar primii clienți provin din Statele Unite.
Marti, 10 Martie 2020 | Industrie

Tesla a produs un milion de mașini electrice în întreaga sa istorie: unitatea "vedetă" este un SUV Model Y

Tesla a anunțat că a produs un milion de mașini electrice în întreaga sa istorie și că unitatea "vedeta" este un SUV Model Y care a ieșit pe porțile uzinei din Statele Unite.
Vineri, 28 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Tesla, producătorul auto cu cele mai mari vânzări de mașini electrice în 2019: peste 360.000 de unități la nivel global

Tesla a fost în 2019 cel mai mare producător auto în funcție de vânzările globale de mașini electrice cu peste 360.000 de unități.
Marti, 10 Decembrie 2019 | Industrie

Tesla a devenit cel mai mare producător de mașini electrice din lume: americanii i-au depășit pe chinezii de la BYD

Tesla a livrat aproape 808.000 de mașini electrice până în septembrie 2019 și a devenit astfel cel mai mare producător de mașini electrice din lume, după ce i-a surclasat pe chinezii de la BYD cu circa 20.000 de unități.
Luni, 09 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla schimba datele de producție pentru Cybertruck: versiunea de top va sosi cu un an mai devreme, în 2021

Tesla a anunțat că versiunea de top a pick-up-ului electric Cybertruck va fi disponibilă cu un an mai devreme decât planurile anterioare, la sfârșitul lui 2021, ca urmare a cererilor foarte mari.
Luni, 20 Mai 2019 | Industrie

Elon Musk susține că Tesla riscă să rămână fără bani în 10 luni: "Avem nevoie de măsuri radicale pentru reducerea costurilor"

Elon Musk susține că Tesla va rămâne fără bani în următoarele 10 luni în cazul în care nu aplică măsuri radicale de reducere a costurilor.
Joi, 10 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla elimină versiunile Model S și Model X cu baterie de 75 kWh: prețurile de bază pentru cele două modele vor depăși 100.000 de euro

Tesla a anunțat că va elimina din ofertă versiunile de Model S și Model X cu baterii de 75 kWh, ceea ce înseamnă că cele mai ieftine variante ale celor două modele vor depăși 100.000 de euro.
Sambata, 22 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla lansează un program de livrare rapidă: pleci cu mașina acasă în numai 5 minute

Tesla a lansat un program de livrare rapidă prin care un client are nevoie de numai 5 minute pentru a cumpăra și primi mașina achiziționată.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | Tehnologie

Tesla va introduce un update la funcția Summon: mașinile vor parca singure după ce vor citi instrucțiunile de utilizare

Mașinile Tesla vor fi capabile să găsească singure locuri de parcare și să citească instrucțiunile afișate, în urma unui update la funcția Summon care va deveni disponibil până la finalul anului.
Luni, 31 Octombrie 2016 | Masini electrice si hibride

Viitorul în viziunea lui Elon Musk: maşina electrică se alimentează cu energia generată gratuit de panourile solare ale casei

Tesla va realiza panouri solare cu baterii integrate care vor transfera energia electrică într-un acumulator de la care ulterior îţi vei putea alimenta maşina electrică.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 31 Martie 2015 | Modele noi

Tesla anunţă lansarea unui produs non-auto la finalul lunii aprilie

Elon Musk, fondatorul Tesla, a anunţat lansarea unui nou produs din partea companiei specializată în producţia de automobile electrice. Cu toate acestea, noua lansare nu va fi un automobil.

Tag-uri similare

masini electrice, Tesla, Elon Musk, modele noi Tesla, vanzari Tesla, noutati Tesla, masini electrice Tesla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru