Noutati Tesla

Vineri, 10 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Noutăți pentru Tesla Model S și Model X: culoare nouă și frâne îmbunătățite

Constructorul american de automobile a anunțat o serie de îmbunătățiri pentru Model S și Model X. Pe listă regăsim o nuanță exterioară nouă, dar și frâne mai performante pentru versiunile Plaid.
Luni, 26 Octombrie 2015 | Modele noi

Tesla a primit aprobarea internațională pentru sistemul său de conducere autonomă. Autopilot a stabilit deja un record în SUA

Elon Musk, CEO-ul Tesla Motors, a anunțat că a primit aprobarea guvernamentală pentru activarea sistemului Autopilot de conducere autonomă a lui Model S.
Vineri, 14 August 2015 | Modele noi

Programul de recomandări de la Tesla dă roade: un norvegian va primi un Model X pentru că a convins zece prieteni să cumpere un Model S

Bjorn Nyland, unul dintre primii proprietari de Model S din Norvegia, este marele câștigător al programului de recomandări de la Tesla. Pentru că a convins zece oameni să cumpere un Model S, Bjorn va primi gratuit un Model X din seria limitată Founder's Edition.
Luni, 10 August 2015 | General

Tesla către ceilalți producători: "Construiți mașini mai bune!"

Diarmuid O’Connell, vicepreședintele departamentului de dezvoltare al Tesla Motors, a declarat că singurul răspuns pentru producătorii convenționali de automobile la noile norme de mediu este să producă mașini mai bune.
Joi, 30 Iulie 2015 | Industrie

Tesla lansează un program de vânzări prin recomandare: primești 1.000 de dolari dacă îți convingi un prieten să-și cumpere un Model S

Tesla va demara în SUA un program pilot de vânzări prin recomandare. Cei care recomandă un client nou de Model S primesc o bonificație de 1.000 de dolari pe care o pot folosi ca reducere la achiziția unui automobil Tesla.
Vineri, 24 Iulie 2015 | Modele noi

Tesla Model III, viitorul rival al lui BMW Seria 3, va fi prezentat în martie

Oficialii Tesla au confirmat momentul prezentării oficiale a viitorului Model III, rivalul electric al lui BMW Seria 3. Debutul comercial are loc abia în 2017.
Luni, 20 Iulie 2015 | Modele noi

Tesla a îmbuntățit cu 10% performanța lui P85D, cea mai rapidă berlină electrică din lume

Tesla oferă o actualizare de performanță pentru cea mai puternică variantă a berlinei sale electrice, Model S P85D. Americanii oferă noul mod de rulare atât pentru noile modele, cât și pentru mașinile deja cumpărate.
Miercuri, 08 Aprilie 2015 | Modele noi

Tesla introduce o variantă a lui Model S: S70D cu tracţiune integrală, două motoare şi 517 CP

Tesla a anunţat introducerea unei noi variante entry-level în gama Model S. Aceasta are tracţiune integrală, două motoare care totalizează 514 CP şi pleacă de la 75.000 de dolari.
Marti, 31 Martie 2015 | Modele noi

Tesla anunţă lansarea unui produs non-auto la finalul lunii aprilie

Elon Musk, fondatorul Tesla, a anunţat lansarea unui nou produs din partea companiei specializată în producţia de automobile electrice. Cu toate acestea, noua lansare nu va fi un automobil.
Joi, 24 Iulie 2014 | General

Tesla Model S stabileşte un nou record: traversarea gratuită a Americii de la Vest la Est în 67 de ore

Jurnaliştii americani de la Edmunds au reuşit să bată recordul stabilit de angajaţii Tesla privind traversarea Americii de la o coastă la alta cu un Model S cu aproape nouă ore diferenţă.
Marti, 17 Iunie 2014 | Modele noi

Tesla Model X, primul SUV al mărcii americane, va fi lansat în 2015

Tesla Motors se pregăteşte de lansarea primului lor SUV. Modelul 100% electric va avea tracţiune integrală şi portiere cu deschidere verticală în standard.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Mediu

Tesla Supercharger, reţeaua privată de staţii de încărcare a producătorului, se extinde şi în Europa

Reţeaua de staţii de încărcare "Supercharger" a celor de la Tesla, gratuită pentru clienţii de Model S, are deja 14 staţii în Europa şi permite o călătorie din Olanda până în Austria cu încărcare rapidă şi gratuită.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 21 Noiembrie 2013 | Modele noi

Tesla Model S înregistrează o nouă victorie: prima poziţie în clasamentul cititorilor Consumer Reports

Tesla Model S a obţinut o nouă recenzie pozitivă în SUA, de data aceasta din partea clienţilor care au răspuns la sondajul realizat de Consumer Reports.
Luni, 28 Octombrie 2013 | Industrie

Tesla vrea să vândă 10.000 de maşini electrice pe an în Germania

Elon Musk, şeful Tesla Motors, vrea să vândă 10.000 de unităţi pe an pe piaţa din Germania. Apoi, constructorul plănuieşte extinderea reţelei de încărcare din Germania.
Vineri, 04 Octombrie 2013 | Industrie

SUA: Un Tesla Model S ia foc în urma unui accident, acţiunile companiei scad

Cel mai sigur model testat vreodată de NHTSA, Tesla Model S, a fost implicat într-un accident în Statele Unite ale Americii. Printre consecinţele evenimentului, în urma căruia maşina a luat foc, se numără şi scăderea valorii acţiunilor Tesla.
Marti, 27 August 2013 | Modele noi

Şeful Tesla: "Cererea pentru Model S depăşeşte capacităţile noastre de producţie"

Elon Musk, şeful Tesla Motors, susţine că producţia lui Model S nu poate face faţă cererii. Tesla tocmai a depăşit o valoarea de piaţă estimată de 20 de miliarde de dolari.
Miercuri, 21 August 2013 | Siguranta

Tesla Model S obţine cel mai mare punctaj din istorie la testele de siguranţă NHTSA

Tesla Model S, vehiculul electric de serie care fascinează publicul din întreaga lume, a reuşit să distrugă un dispozitiv de testare a forţelor G folosit de americanii de la NHTSA în timp ce-i evaluau siguranţă. Modelul a primit cel mai mare punctaj din istoria instituţiei.
Vineri, 21 Iunie 2013 | Tehnologie

Tesla a prezentat noua sa staţie de schimbare a acumulatorilor vehiculelor electrice

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a prezentat tehnologia revoluţionară din spatele noilor staţii de schimbare a acumulatorilor pentru vehiculele electrice. Aceasta schimbă o baterie descărcată cu una încărcată în 90 secunde.
Miercuri, 05 Iunie 2013 | Modele noi

Tesla Motors va lansa un model accesibil în 2016

Tesla Motors pregăteşte lansarea unui model accesibil, care să aibă un preţ comparabil cu cel al lui Nissan Leaf în SUA şi să ofere o autonomie de 320 kilometri, informează Automotive News.
Marti, 21 Mai 2013 | Economic

SUA: Tesla Motors restituie integral creditul guvernamental cu nouă ani înainte de termen

Elon Musk, şeful Tesla Motors, a anunţat că marca pe care o conduce a finalizat, cu nouă ani în avans, procesul de restituire a împrumuturilor acordate de guvernul american.

Tag-uri similare

Tesla Model S, Model S, modele noi Tesla, vanzari Tesla, noutati Tesla, poze Tesla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru