Noutăți pentru Tesla Model S și Model X: culoare nouă și frâne îmbunătățite

de Alexandru Monenciu
Vineri, 10.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul american de automobile a anunțat o serie de îmbunătățiri pentru Model S și Model X. Pe listă regăsim o nuanță exterioară nouă, dar și frâne mai performante pentru versiunile Plaid.

Știm deja că Tesla este un producător de automobile atipic. Tocmai de aceea, americanii au un stil diferit și atunci când anunță îmbunătățiri pentru modelele din portofoliu. Spre exemplu, de această dată au făcut-o prin intermediul unei postări pe platforma Twitter.

Noutățile anunțate de Tesla se aplică lui Model S și Model X.

Înainte de toate, paleta de culori exterioare a fost extinsă cu nuanța Roșu Ultra. Aceasta costă 3.000 de dolari pe piața din SUA.

Apoi, cele două modele au primit un plafon din sticlă nou, mai ușor și care lasă să treacă de 5 ori mai multă lumină. În tot acest timp, oferă același nivel de protecție UV ca și cel de dinainte.

Versiunile Plaid ale lui Model S și Model X vor avea frâne îmbunătățite. Constructorul american nu a oferit mai multe detalii tehnice despre această noutate.

Nu în ultimul rând, volanul tradițional este oferit ca opțiune gratuită. Asta după ce volanul de tip manșă a nemulțumit un număr foarte mare de clienți.

via Tesla (Twitter)

Comentarii (4)

  • Volanul e o opțiune gratuită, vaaai...ce drăguț din partea lor..! Dar am înțeles ca trebuie sa il prinzi tu acolo de coloana de direcție, cu un surub ceva, nu stiu, fiecare cum se descurca..!! Doamne, am trăit s-o vad si p-asta, masini de 50 k coco , sau cat dracu or mai fi acum , la care ramai cu volanul in brate !!! Dar nu contează, e premium, ca asa vrea mușchii lui..!
    4 7
  • Pipo… ești modest, foarte modest cu 50.000.
    In fine culoare care costa 3.000, doar…
    Panou panoramic prin care trece mai multă lumina… ce imbecilitate, am avut cateva masini cu panoramic, îl poți lasă “descoperit” când este înorat si noaptea, in rest 100% inutil, dar Tesla “aduce” de 5 ori mai multă lumina (de Paște, culmea toți vor caută lumina)… așa ceva, doar pentru tembeli. Înainte câta trecea? musai mai puțin de 20% nu? Care sunt avantajele acestei incredibile îmbunătățiri?… probabil crești o marijuana in masina sa ai tot timpul proaspătă ;))
    2 6
  • Mircea Badea
    acum mor toti germenii din masina, te curata si pe cap...
    volanul iese ca sa-ti arate pilotul din ea..

    totusi culoarea aia parca e oja...cine o cumpara? si oare e fara chimicale?
    1 5
  • oricine
    Ha, ha. Haterilor doar atâta puteți ? La cea mai avansată mașină electrică, care culmea are și un preț decent trebuie să vă străduiți mai mult, că sursa urii pe care o aveți în voi este nelimitată. Lăsați-o să iasă la suprafață să fiți frumoși și liberi cu vântul în plete, ca caii de la Letea
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru