Tesla lansează un program de livrare rapidă: pleci cu mașina acasă în numai 5 minute

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Sambata, 22.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a lansat un program de livrare rapidă prin care un client are nevoie de numai 5 minute pentru a cumpăra și primi mașina achiziționată.

Tesla este recunoscută pentru perioadele lungi de livrare pentru Model 3, care chiar și în aceste condiții a devenit recent cea mai vândută mașina electrică din lume.

În încercarea de a îmbunătăți imaginea negativă pe care și-a creat-o, constructorul american lansează un program de livrare rapidă a mașinilor disponibile pe stoc. Astfel, un client poate finaliza cumpărarea și livrarea a mașinii dorite într-un interval de numai 5 minute de la începerea procesului, cu condiția ca unitatea respectivă să fie pe stoc.

Oferta este valabilă doar pentru clienții care aleg să plătească cash, prin intermediul unui leasing sau printr-o ofertă de finanțare de la Tesla Financing. Potrivit unor surse neoficiale, noul program se numește sugestiv Instant Drive Away.

Tesla va începe anul viitor să comercializeze Model 3 și pe piața europeană. Primele informații indică un flux de 3.000 de unități pe săptămână, mai mult decât suficient pentru ca Model 3 să detroneze Nissan Leaf și să devină cea mai vândută mașina electrică de pe Bătrânul Continent.

Compania va ajunge în februarie la o producție săptămânală de circa 7.000 de unități, care îi va permite să aloce 3.000 de unități pentru Europa.

În plus, americanii intenționează să cumpere una sau mai multe dintre cele 5 uzine pe care General Motors vrea să le închidă în Statele Unite, ceea ce ar permite o creștere semnificativă a capacității de producție.

Pe piața europeană, Tesla Model 3 este disponibilă pentru început în două versiuni. Cea cu autonomie extinsă și tracțiune integrală oferă o autonomie maximă de 544 de kilometri conform standardului WLTP, în timp ce varianta de performanță oferă o autonomie de 530 de kilometri.

Via Electrek

Comentarii (6)

  • Buna treaba, daca se adevereste, ca s-o zic asa pe romaneste, ii sparge pe toti.
    Inclin sa-i cred, ei au spart gheata cu EV, poate ei vor fi cei care vor decongela livrarile.
    Nene Eloane, bafta multa din partea mea!
    19 4
  • ACE - Craiova
    Eu astepta-o chiar si 5 LUNI de zile....doar sa fie la jumatate de pret din cei 60.000 Euro estimati....
    11 5
  • asteapta unii amarati pentru un reno 7 luni, zici ca atunci se apuca sa mineze pentru fer de tabla din munti!
    7 4
  • Edikkk
    Bravo Tesla

    Sper să spargi piaţa europeană şi să aduci panică printre lacomii şi leneşii producători europeni
    11 7
  • Sfiosu
    Paguba'n ciuperci!
    Astea nu s masini ci electroaparate de tipu' cafetiere ,masini de spalat de calcat...
    0 16
  • s-ar zice ca omul modern are nevoie de toate astea
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru