Panasonic

Vineri, 29 Martie | Masini electrice si hibride

Viitoarele modele electrice Mazda vor folosi baterii Panasonic

Mazda și Panasonic au încheiat un acord prin care compania de produse electronice va produce baterii pentru viitoarele modele electrice ale constructorului japonez de automobile.
Miercuri, 14 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Lucid Motors încheie un parteneriat cu Panasonic pentru furnizarea de celule de acumulatori

Compania americană Lucid Motors a bătut palma cu Panasonic pentru furnizarea de celule de acumulatori destinate modelelor sale electrice. Celulele vor fi livrate din Japonia, urmând ca acestea să fie produse, ulterior, în Statele Unite.
Vineri, 25 Iunie 2021 | Industrie

Panasonic și-a vândut toate acțiunile Tesla pentru 3.6 miliarde de dolari

Panasonic a anunțat vânzarea întregului pachet de acțiuni deținut la Tesla în schimbul a 3.6 miliarde de dolari. Compania japoneză susține că are nevoie de bani pentru investiții, iar această tranzacție nu va afecta parteneriatul cu producătorul de mașini electrice.
Vineri, 02 Aprilie 2021 | Tehnologie

Panasonic și McAfee și-au unit forțele pentru a proteja mașinile de atacuri cibernetice

Panasonic și McAfee vor să dezvolte un program care să protejeze mașinile de ultimă generație împotriva atacurilor cibernetice.
Marti, 16 Martie 2021 | Tehnologie

Jaguar Land Rover va lansa un purificator de aer pentru habitaclu, capabil să combată virusurile

Sistemul de purificare al aerului se află în faza de prototip și are la bază purificatorul Nanoe X creat de Panasonic. Nanoe X va acționa împreună cu sistemele de climatizare și ventilație ale mașinii pentru a combate răspândirea bacteriilor și a virusurilor.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Panasonic vrea să producă baterii pentru mașini electrice în Norvegia: principalul client ar urma să fie fabrica Tesla din Germania

Panasonic a anunțat că analizează ideea construcției unei fabrici de baterii pentru mașini electrice în Norvegia. Japonezii spun că principalul lor client ar putea să fie viitoarea uzină Tesla de lângă Berlin.
Marti, 06 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Toyota va deschide o nouă linie de producție de baterii litiu-ion pentru vehicule hibride: parteneriat cu Panasonic

Toyota a anunțat că va investi într-o nouă linie de producție a bateriilor litiu-ion pentru vehicule hibride, în parteneriat cu Panasonic. Producția va începe în 2022 în Japonia, iar capacitatea anuală va fi suficientă pentru 500.000 de vehicule.
Joi, 20 August 2020 | Industrie

Fabrica Tesla din Nevada va avea o nouă linie de producție a bateriilor: investiție de 100 de milioane de dolari de la Panasonic

Panasonic va investi 100 de milioane de dolari într-o nouă linie de producție a bateriilor pentru mașini electrice în cadrul uzinei Tesla Gigafactory din Nevada, potrivit informațiilor din presa japoneză. Astfel, uzina va avea 14 linii de producție, iar capacitatea anuală va crește cu 10%.
Miercuri, 17 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Tesla va utiliza baterii Panasonic pentru mașinile electrice produse în Nevada: contract pe trei ani

Tesla a semnat un contract pe trei ani cu Panasonic, prin care japonezii vor asigura producția și furnizarea bateriilor pentru mașinile electrice construite la uzina Gigafactory Nevada.
Luni, 03 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Toyota va produce baterii pentru mașini electrice alături de Panasonic: bateriile vor fi disponibile și pentru alți producători auto

Toyota și Panasonic au anunțat că vor produce împreună baterii pentru mașini electrice, iar noua lor companie mixtă își va începe operațiunile în luna aprilie. Bateriile vor putea fi utilizate și de alți producători auto.
Vineri, 13 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Presa japoneză: Toyota a început să folosească aceleași baterii pe care Panasonic le furnizează către Tesla

Toyota a început să folosească aceleași baterii pe care Panasonic le furnizează către Tesla, potrivit unor surse citate de presa japoneză. Bateriile echipează modele plug-in hybrid precum Corolla și Levin pentru piața din China.
Miercuri, 23 Ianuarie 2019 | Industrie

Toyota confirmă alianța cu Panasonic: joint-venture în vederea producției de baterii pentru mașinile electrice

Toyota a anunțat un acord cu Panasonic pentru înființarea unui joint-venture ce va produce baterii pentru mașinile electrice. Noua companie mixtă va avea 3.500 de angajați și va fi deținută de Toyota, în proporție de 51%, cu restul acțiunilor în dreptul Panasonic.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 14 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Suzuki ar putea deveni furnizor pentru Toyota și Panasonic: “Nu este loc și pentru noi în alianța lor privind dezvoltarea de baterii pentru mașinile electrice”

Președintele Suzuki a declarat că nu va intra în alianța formată de Toyota și Panasonic pentru dezvoltarea de baterii dedicate mașinilor electrice, dar că ar putea să joace rolul de furnizor pentru cele două companii.
Miercuri, 13 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Alianță japoneză: Toyota și Panasonic se gândesc să dezvolte împreună baterii pentru mașinile electrice

Toyota și Panasonic au spus că iau în calcul o colaborare de tip joint-venture pentru dezvoltarea de baterii pentru mașinile electrice.
Marti, 26 Septembrie 2017 | Industrie

Pas în viitor: Panasonic va începe producția pe scară largă a oglinzilor retrovizoare cu camere video

Panasonic va începe producția pe scară largă a oglinzilor retrovizoare cu camere video, în parteneriat cu spaniolii de la Ficosa.
Marti, 09 Iulie 2013 | Feature

TEHNOLOGIE: Sistemul Start-Stop

Japonezii încearcă să găsească cel mai eficient sistem Start-Stop din lume şi experientează cu diverse tehnologii: de la condensatori până la baterii de toate felurile. Pentru că aşa este firea lor, eficientă.
Joi, 04 Noiembrie 2010 | Modele noi

Panasonic investeşte 30 de milioane de dolari în Tesla pentru a crea un SUV electric

Proiectul Model X al celor de la Tesla Motors va beneficia de o investiţie în valoare de 30 de milioane de dolari din partea celor de la Panasonic.
Duminica, 06 Iunie 2010 | Mediu

STUDIU: 5 milioane de staţii de încărcare pentru maşinile electrice până în 2015

Cinci milioane de puncte de încărcare pentru vehiculele electrice şi hibride vor fi montate în întreaga lume până în 2015.
Duminica, 12 Iulie 2009 | Tehnologie

Sisteme de navigatie 3D pentru autoturisme

Sistemele de navigatie prin satelit vor afisa locatia cautata sub forma unei imagini 3D, incepand cu anul 2010.
Miercuri, 20 Mai 2009 | Autoipoteze

Volkswagen aduce la Frankfurt un rival pentru Opel Ampera

Constructorul german testeaza in prezent un tren de rulare care va debuta pe un concept complet nou la Salonul Auto de la Frankfurt. Versiunea de productie a acestuia ar urma sa se bata cu Opel Ampera.

Tag-uri similare

Volkswagen, Toyota, Opel, hibrid, contract, sponsor, autonomie, Ampera, baterie, Panasonic
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru