Ampera

Luni, 04 Mai 2015 | Feature

Experimentul Ampera după două săptămâni: 630 de kilometri electrici cu 35 de lei

Am încheiat două săptămâni de test cu Ampera. Timp în care ne-am lămurit că, dacă reuşeşti să te menţii în limita a 75 de kilometri/zi, ai şanse mari să economiseşti de şase ori mai mulţi bani decât dacă ai avea o maşină cu motor tradiţional.
Vineri, 24 Aprilie 2015 | Feature

Experimentul Ampera, raport după prima săptămână: 400 de kilometri electrici cu 21 de lei

Opel Ampera ne este alături timp de 3 săptămâni. Vom vedea la ce trebuie să te aştepţi de la o astfel de maşină dacă ai unde s-o încarci acasă. Cât costă o încărcare? Cât poţi să mergi pe bune cu ea? Pe scurt, ce înseamnă să ai o maşină (aproape) electrică în anul 2015 în România?
Luni, 18 August 2014 | Modele noi

Viitoarea generaţie Chevrolet Volt se lansează în 2015. Europa nu se află printre pieţele pe care va fi vândut modelul american

Unul dintre cele mai complexe modele de pe piaţă trece în 2015 printr-o serie de schimbări adânci care va modifica structural şi tehnologic designul şi sistemul de propulsie. Chevrolet Volt nu va mai veni însă în Europa.
Luni, 21 Iulie 2014 | Industrie

Opel Ampera, pe făraş: germanii vor să renunţe la a doua generaţie a modelului din cauza vânzărilor scăzute

Automotive News anunţă astăzi că germanii de la Opel au renunţat la ideea de a investi într-o a doua generaţie a modelului hibrid-electric Ampera. Cauza: vânzările slabe din ultimii ani.
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | Modele noi

GM investeşte 324 milioane de euro în dezvoltarea următoarei generaţii Chevrolet Volt

General Motors se pregăteşte să lanseze următoarea generaţie a lui Chevrolet Volt şi a lui Opel Ampera. Constructorul va investi 324 de milioane de euro în fabrica responsabilă de producţia celor două modele.
Joi, 19 Septembrie 2013 | Intern

Opel reduce preţul lui Ampera: 39.900 euro pe piaţa din România

Opel a redus preţul lui Ampera, modelul având acum un preţ de pornire de 39.900 euro cu TVA inclus pe piaţa internă. Modelul este laureatul titlului "Car of The Year", ediţia 2012, respectiv eCar Award 2013.
Miercuri, 18 Septembrie 2013 | Modele noi

General Motors pregăteşte un competitor al lui Tesla Model S

General Motors intenţionează să dezvolte un model electric cu o autonomie de 320 kilometri, care să devină rivalul lui Tesla Model S, informează The Wall Street Journal.
Luni, 16 Iulie 2012 | Intern

Opel Ampera a ajuns în showroom-urile din România

Opel Ampera este disponibil pentru comandă şi pe piaţa din România. Primele unităţi au fost livrate partenerilor Opel din Bucureşti.
Luni, 26 Martie 2012 | General

Opel Ampera a câştigat Raliul Monte Carlo pentru vehicule cu propulsie alternativă

Opel Ampera a câştigat ediţia 2012 a Raliului Monte Carlo - secţiunea vehicule cu propulsie alternativă. Patru exemplare Ampera s-au clasat în Top 10 la categoria "propulsie alternativă".
Luni, 05 Martie 2012 | Industrie

GM opreşte temporar producţia modelului Chevrolet Volt/Opel Ampera

General Motors a decis să oprească producţia modelului Chevrolet Volt/ Opel Ampera deoarece vânzările slabe au dus la crearea de stocuri.
Luni, 16 Ianuarie 2012 | Modele noi

Opel provoacă studenţii să deseneze viitorul Ampera

Opel vrea să deseneze generaţia 2020 a lui Ampera cu ajutorul studenţilor europeni. Competiţia a început deja, iar proiectele câştigătoare vor fi alese în luna mai.
Marti, 13 Decembrie 2011 | Siguranta

Opel întârzie livrările europene ale lui Ampera din cauza problemelor lui Chevrolet Volt

Investigaţiile care vizează riscurile de incendiu la nivelul bateriilor lui Volt în SUA au făcut ca livrărie lui Opel Ampera să fie întârziate în Europa.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 04 August 2011 | Modele noi

Viitorul Opel Ampera va fi mai ieftin şi mai atractiv

Oficialii Opel au făcut primele declaraţii despre următoarea generaţie a lui Ampera. Modelul va fi mai ieftin şi mai atragător din punct de vedere estetic, spune Nick Reilly.
Marti, 12 Iulie 2011 | Industrie

Opel Ampera intră în flotele companiei de închirieri Europcar

Cel mai avansat tehnologic model al celor de la Opel va putea fi închiriat începând cu această toamnă de germani, olandezi şi belgieni. Aria va fi extinsă în 2012.
Marti, 17 Mai 2011 | Modele noi

Opel pregăteşte un model premium mai mare decât Insignia

Insignia nu va mai fi cel mai mare model din gama Opel. Germanii vor să se extindă printr-un crossover premium de segment superior.
Marti, 08 Februarie 2011 | GENEVA 2011

OFICIAL: Opel Ampera de serie vine la Geneva

Opel a publicat prima fotografie oficială cu versiunea de serie a lui Ampera. Modelul electric/hibrid cu autonomie extinsă va fi prezentat în premieră mondială la Geneva.
Sambata, 05 Februarie 2011 | General

Opel a creat un blog dedicat modelului Ampera

Opel a dat naştere unui blog dedicat modelului electric Ampera. Cei care îşi doresc să afle mai multe despre modul în care funcţionează modelul german sau despre impactul pe care îl are asupra mediului pot accesa pagina creată de germani.
Vineri, 15 Octombrie 2010 | Modele noi

Şeful Opel: "Ignoraţi vehiculele electrice pe riscul vostru"

Şeful Opel i-a prevenit pe ceilalţi producători de automobile din Europa să nu ignore vehiculele electrice deoarece riscă să piardă cursa cu americanii şi cu japonezii la acest capitol.
Vineri, 19 Martie 2010 | Mediu

Cel mai ecologic sofer din Europa va castiga un Opel Ampera

Soferii din 20 de tari din Europa vor avea ocazia sa participe la un concurs de condus ecologic, al carui premiu este un Opel Ampera. Cetatenii din Romania nu pot participa la aceasta competitie.
Luni, 07 Decembrie 2009 | Modele noi

Noul minicar de la Opel este prioritar pentru succesul marcii

Opel va crea un rival pentru Ford Ka si viitorul Volkswagen Up. Modelul va fi mai mic decat Agila si este esential pentru succesul viitor al germanilor.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Citroen, Mercedes-Benz, Opel, Tesla, VW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru