GM opreşte temporar producţia modelului Chevrolet Volt/Opel Ampera

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Luni, 05.03.2012
General Motors a decis să oprească producţia modelului Chevrolet Volt/ Opel Ampera deoarece vânzările slabe au dus la crearea de stocuri.

General Motors a oprit pentru cinci săptămâni producţia modelulului Volt/Ampera. Vânzările slabe din acest an au dus la crearea unui stoc de 6.300 unităţi, suficient pentru a acoperi 154 de zile la ritmul de vânzare înregistrat până acum. Producţia modelului este oprită până pe 23 aprilie 2012.

Oficialii GM au motivat decizia prin necesitatea de a menţine stocurile la un nivel acceptabil. General Motors şi-a informat cei 1.300 de muncitori de la uzina Detroit-Hamtramck că producţia va fi oprită începând cu data de 19 martie.

Anul trecut, General Motors a vândut 7.671 unităţi ale modelului Chevrolet Volt, destul de departe de targetul de 10.000 de unităţi pe care îl stabilise pentru anul 2011. În acest an, vânzările lui Volt au scăzut la 1.023 de unităţi în luna ianuarie. În februarie, cifrele au arătat ceva mai bine cu 1.623 de automobile livrate. General Motors speră sâ vândă 45.000 de unităţi Volt doar în Statele Unite în acest an.

Via | carscoop

 

 

Comentarii (10)

  • :)
    O masina inutila.
    13 11
  • stiati ca...automobilele electrice sunt inutile!?
    Pai normal, mestere, daca nu scoate fum si nu face vrum-vrumm, aia nu e masina, nu? ;)
    12 14
  • electric my @ss!
    18 6
  • ales clar....
    de inutile pt meltenii romani care merg cu un cadavru din 95 care scoate fum si uneori merge in 3 pistoane..nu ai cum sa implementezi asemenea tehnologie la aceste persoane,si culmea majoritatea gandesc asa ca doar e romania! multi nu inteleg cand sa cumpere o masina diesel sau benzina dar ce sa mai vb de hibride sau electrice??
    5 6
  • Pai nu vindeau Volt de rupeau in SUA? Daca sunt americanii atat de ecologisti dc nu se mai vinde bine? Anul trecut dadusem niste statistici cu masinile electrice si hibride vandute in America, si-n procente erau niste cifre f modeste, pe langa cele cu ardere interna, dar marketingul functioneaza, isi cumpara 100 de mii hibride si 7 milioane pickup-uri de 5 litri, salvam planeta domne, chiar si dieselul e o necunoscuta
    Pt cel de sus de nu se semneaza....omule, Romania cu meltenii ei polueaza muuult mai putin, raportat la nr de locuitori fata de SUA, sa "salveze "ei si cu China planeta. Iar cu dieselul la noi cred ca glumesti, majoritatea sunt diesel, se consuma putin la noi
    9 9
  • As avea o curiozitate:cati km faci tu pe an asa aprox?poti sa imi raspunzi?
    3 1
  • Aproximativ 15-18 mii
    3 1
  • dar cu toate acestea ti-ai luat o masina diesel! si stai si intrun-un oras destul de aglomerat presupun...
    3 2
  • Nu deloc, este un oras mic, iar amortizarea pretului platit in plus pt diesel are sens la un diesel nou, la sh se estompeaza mult,diferenta de achizitie este f mica, la un motor de 2 litri pe benzina as avea un consum cu cel putin 30% mai mare, iar la drum lung nu am chef "sa ma rog" de un motor pe benzina de 1.4 sa-mi fie teama sa intru in depasiri
    7 7
  • Am zis 1.4 benzina in conditiile in care un2.0 pe benzina consuma mult prea mult, mai ales daca este o tehnologie mai veche, nu ma refer la ele noi
    5 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru