Investitie

Joi, 20 Octombrie 2022 | Industrie

BMW va investi 1.7 miliarde de dolari în SUA. 6 modele electrice construite aici până în 2030

Constructorul german de automobile va investi 1.7 miliarde de dolari în SUA. Totodată, până în 2030, BMW anunță că va construi în această țară cel puțin 6 modele cu zero emisii.
Joi, 18 August 2022 | Intern

Mercedes-Benz pregătește o investiție de 140 de milioane de euro în România

Constructorul german de automobile vrea să dezvolte la noi în țară o serie de proiecte care fac parte din viitorul său pur electric. Pentru asta pregătește o investiție de 140 de milioane de euro, dintre care 40 de milioane ar putea veni de la stat sub formă de ajutor.
Luni, 04 Iulie 2022 | Industrie

Lamborghini investește 1.8 miliarde de euro în modele electrificate

Stephan Winkelmann, CEO-ul Lamborghini, a anunțat că firma italiană va investi aproximativ 1.8 miliarde de euro în dezvoltarea viitoarelor modele electrificate, cu motoare hibride. Succesorii modelelor Huracan, Aventador și Urus vor fi toate modele hibride.
Joi, 07 Aprilie 2022 | Industrie

Porsche investește alte 69 de milioane de euro în combustibilii sintetici

Compania germană investește alte 75 de milioane de dolari, sau, cu alte cuvinte, circa 69 de milioane de euro, în combustibilii sintetici. În total, Porsche a investit până acum peste 100 de milioane de dolari în această tehnologie.
Miercuri, 08 Septembrie 2021 | Industrie

Toyota: Investiții de 14 miliarde de dolari în dezvoltarea bateriilor până în 2030

Mai marii Toyota au anunțat investiții de 14 miliarde de dolari în dezvoltarea bateriilor până în 2030. În acest fel, Toyota speră la o reducere cu 50% a costului de producție a acumulatorilor, până la jumătatea acestui deceniu.
Joi, 19 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

BMW investește 400 de milioane de euro pentru producția de mașini electrice la München: fiecare fabrică germană va produce cel puțin un model electric până la sfârșitul lui 2022

BMW a anunțat că va investi 400 de milioane de euro pentru ca uzina din München să producă mașini electrice. Până la sfârșitul anului 2022, fiecare fabrică BMW din Germania va produce cel puțin un model 100% electric, conform planurilor companiei.
Marti, 02 Iunie 2020 | Masini autonome

Volkswagen a finalizat investiția de 2.6 miliarde de dolari în Argo AI: compania ce dezvoltă sisteme pentru mașini autonome, deținută acum în mod egal de VW și Ford

Volkswagen a finalizat investiția de 2.6 miliarde de dolari în cadrul Argo AI, start-up-ul american ce dezvoltă sisteme pentru mașini autonome. Astfel, compania este acum deținută în mod egal de Volkswagen și Ford.
Joi, 07 Februarie 2019 | Intern

Daimler inaugurează o nouă linie de producție în România: la Sebeș vor fi construite, în premieră, cutii automate cu opt trepte cu dublu ambreiaj

Daimler a inaugurat astăzi o nouă linie de producție la uzina Star Assembly din Sebeș. În premieră pentru rețeaua Mercedes Powertrain, la Sebeș vor fi construite cutiile de viteze automate cu opt trepte și dublu ambreiaj.
Marti, 22 Ianuarie 2019 | Industrie

Mercedes va construi o nouă fabrică în Polonia: nemții vor să extindă producția de baterii pentru mașinile electrice

Mercedes a anunțat că va construi în Polonia o nouă fabrică de baterii pentru mașinile electrice. Viitoarea uzină va fi amplasată lângă o fabrică de motoare cu patru cilindri, a cărei producție va începe în acest an.
Joi, 17 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Volvo vrea încărcare wireless pentru vehiculele electrice: suedezii investesc în compania americană Momentum Dynamics

Volvo vrea să dezvolte tehnologia necesară încărcării wireless a vehiculelor electrice. Suedezii vor investi într-o companie ce oferă astfel de soluții de încărcare pentru industria auto și transportatori.
Marti, 15 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen va construi mașini electrice și în SUA: investiție de 700 milioane euro la uzina din Chattanooga: producția va începe în 2022 cu SUV-ul ID. Crozz

Grupul Volkswagen va investi 700 de milioane de euro în fabrica sa din Chattanooga (Tennessee) pentru a construi mașini electrice în Statele Unite. Producția va începe în 2022 cu SUV-ul electric ID. Crozz.
Miercuri, 28 Noiembrie 2018 | Modele noi

Teasere noi cu viitorul hypercar Pininfarina PF0: constructorul pregătește o gamă de mașini electrice de lux

Automobili Pininfarina a publicat trei noi imagini oficiale cu viitorul său hypercar electric. Modelul PF0 va fi lansat în 2020 și va avea 2.000 de cai putere, autonomie de până la 500 de kilometri și o producție limitată la doar 150 de exemplare construite manual.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 06 Noiembrie 2018 | Tehnologie

Renault-Nissan-Mitsubishi investește într-o aplicație de transport: 17 milioane de dolari pentru start-up-ul canadian Transit

Start-up-ul canadian Transit, ce a dezvoltat o aplicație de transport multimodal în orașe, a primit o finanțare de peste 17 milioane de dolari din partea mai multor investitori, printre care și Alliance Ventures, fondul înființat de Renault-Nissan-Mitsubishi.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover anunță deschiderea oficială a fabricii din Slovacia: investiție de 1.4 miliarde de euro și producție de 100.000 de unități în 2020

Grupul britanic Jaguar Land Rover susține că noua sa fabrică din Slovacia va avea o capacitate de producție de 100.000 de unități pe an până în 2020, potrivit directorului uzinei.
Vineri, 19 Octombrie 2018 | Industrie

Volkswagen va construi o fabrică de 2.5 miliarde de dolari în Shanghai: noua uzină va produce modele VW, Audi și Skoda din 2020

Volkswagen a anunțat că va construi o fabrică de 2.5 miliarde de dolari în Shanghai, alături de partenerii locali de la SAIC Motor Corp. Uzina va avea o capacitate de 300.000 de mașini pe an, urmând să producă modele VW, Audi și Skoda începând din 2020.
Joi, 18 Octombrie 2018 | Industrie

Tesla a cumpărat terenul pentru prima sa fabrică din China: uzina de 2 miliarde de dolari va fi construită în Shanghai

Tesla a semnat un contract pentru un teren de 860.000 de metri pătrați în Shanghai, pe care va construi prima sa fabrică din China. Prețul tranzacției încheiate cu guvernul chinez nu a fost dezvăluit, însă știm că uzina va avea nevoie de o investiție de 2 miliarde de dolari.
Luni, 17 Septembrie 2018 | Industrie

Kia ezită să investească într-o nouă generație de motoare diesel: coreenii așteaptă o stabilizare a “declinului motorinei”

Kia încă nu a luat o decizie cu privire la dezvoltarea unei noi generații de motoare diesel, în condițiile în care așteaptă ca declinul vânzărilor de mașini pe motorină să se oprească.
Joi, 15 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Dezvoltarea gamei EQ: Mercedes va investi 100 de milioane de euro în producția de baterii pentru mașini electrice în Thailanda

Mercedes-Benz a anunțat investiții de 100 de milioane de euro în producția de baterii pentru mașini electrice în Bangkok, capitala Thailandei. Investiția va fi derulată alături de partenerul său local Thonburi Automotive Assembly Plant (TAAP).
Marti, 27 Februarie 2018 | Industrie

Orgoliul chinezilor: BAIC vrea o fabrică pentru Mercedes în China, după ce rivalii de la Geely au cumpărat 10% din Daimler

BAIC, partenerul chinez al Daimler, a anunțat o investiție de circa 2 miliarde de dolari pentru construcția unei fabrici care să producă modele Mercedes pentru piața chineză, după ce președintele Geely a cumpărat aproape 10% din Daimler.
Vineri, 26 Ianuarie 2018 | Intern

Reconstruit la standarde nordice: cel mai mare dealer Volvo din România a investit un milion de euro în noul showroom de lângă București

Primus Auto, cel mai mare dealer Volvo din România, a inaugurat noul său showroom de lângă București, care a fost refăcut la standardele suedezilor în urma unei investiții de un milion de euro.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Ford, Porsche, Nissan, Opel, Tesla, Volvo, VW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru