Cât ai plăti pentru o spălare cu adevărat eco? Tesla Motors testează un serviciu de spălătorie la punctele de încărcare

de Mircea Meşter, Foto: Dreamstime.com
Luni, 08.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Superchargerele Tesla, punctele de încărcare în care clienții mărcii își încarcă mașinile, ar putea pune la dispoziția acestora un serviciu de spălătorie care curăță mașina folosind un singur pahar de apă.

După ce a dezvoltat una dintre cele mai complexe rețele de încărcare pentru mașinile electrice, Tesla Motors are planuri de dezvoltare a Superchargerelor. Și nu e vorba dar de dezvoltarea numerică, ci și de extinderea serviciilor la care au acces clienții Tesla atunci când mașinile sunt puse la încărcat.

Conform americanilor de la Elektrek, care citează informații din interiorul constructorului din California, Tesla Motors le va pune la dispoziție posesorilor modelelor mărcii un serviciu de spălătorie auto high-tech care utilizează doar un pahar de apă pentru fiecare mașină curățată. Tehnologia este dezvoltată de Eco Green Auto Clean, un startup american care utilizează un proces inedit de eliminare a murdăriei de pe caroserie, care este dizolvată și ridicată cu ajutorul unor substanțe ecologice și care nu atacă vopseaua.

Esential 80 de dolari este suma vehiculată pentru un abonament lunar de două spălări.
Pachetul include curățarea interioară a mașinii.
Serviciul de spălătorie este deocamdată testat de Tesla Motors în zona fabricii pe care constructorul american o are în Fremont, California, iar rezultatele acestui test vor decide dacă proiectul va fi extins la punctele de încărcare. În cazul în care răspunsul va fi pozitiv, clienții interesați de acest serviciu vor plăti un abonament lunar care va include două spălări. Costul acestuia este însă prohobitiv: 80 de dolari pentru Model S și viitorul Model 3 și 90 de dolari pentru Model X.

Comentarii (1)

  • sunt curios cum spala o masina dupa un off-road adevarat.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru