Tesla Model 3

Duminica, 31 Martie | Masini electrice si hibride

Tesla atinge un nou prag: 6 milioane de mașini electrice produse

Tesla atinge un nou prag important deoarece tocmai a scos pe porțile uzinei mașina cu numărul 6 milioane. Mașina care a marcat acest prag a fost un Model Y.
Miercuri, 07 Februarie | Masini electrice si hibride

Ford dezvoltă o nouă platformă electrică accesibilă. Va rivaliza cu Tesla Model 3

Jim Farley, CEO-ul Ford, a anunțat că marca americană va dezvolta o platformă electrică nouă, menită să rivalizeze cu Tesla Model 3. Noua platformă va servi drept baza unor viitoare modele electrice accesibile.
Luni, 18 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla Model 3 ar putea să dispară din Europa, din cauza retragerii subvențiilor de stat

Tesla Model 3, al doilea cel mai popular model al mărcii americane în Europa, riscă să dispară din ofertă în viitorul apropiat. Asta din cauza retragerii subvențiilor de stat pentru acest model, care este produs în China.
Marti, 12 Decembrie 2023 | Siguranta

TUV Germania: Dacia Logan și Tesla Model 3, pe lista celor mai nefiabile mașini

Potrivit unui raport realizat de organizația TUV din Germania, Tesla Model 3 se află printre mașinile predispuse la defecțiuni. Pe lista "rușinii" regăsim și mai multe modele Dacia, inclusiv Logan.
Miercuri, 22 Noiembrie 2023 | Intern

Noul serviciu de ride-hailing Blue, lansat la București. Flota, alcătuită din Tesla Model Y și Model 3

Grupul Autonom, care deține serviciul de ride-hailing Blue, a anunțat oficial lansarea acestui serviciu la București. Flota noului serviciu este alcătuită din 100 de mașini electrice Tesla Model 3 și Model Y.
Joi, 21 Septembrie 2023 | Industrie

Tesla face istorie: a ajuns la cinci milioane de mașini asamblate

Tesla a ajuns la un moment foarte important în istoria sa și, de ce nu, a automobilului electric. De pe linia de producție a companiei americane a ieșit mașina cu numărul cinci milioane.
Luni, 07 August 2023 | Modele noi

Prima imagine cu o nouă electrică din China: Luxeed este un rival pentru Tesla Model 3

Chinezii au publicat prima imagine oficială cu Luxeed, un nou model electric care să rivalizeze cu Tesla Model 3. Noul model a fost creat de către compania chineză Chery împreună cu Huawei.
Duminica, 03 Iulie 2022 | Industrie

STUDIU: Tesla are cea mai loială bază de clienți

Un stuiud publicat recent, care a măsurat afinitatea față de brand în ultimii doi ani, a demonstrat că Tesla are cei mai loiali clienți. Cei care au deja o Tesla revin să mai cumpere una.
Vineri, 29 Aprilie 2022 | Economic

Dacia Sandero, a doua cea mai bine vândută mașină în Europa, în primul trimestru. Tesla Model 3, pe primul loc în martie

Potrivit datelor oferite de JATO Dynamics, Dacia Sandero s-a clasat pe poziția a doua în topul vânzărilor europene din primul trimestru. Aceleași date mai arată că Tesla Model 3 a fost cea mai bine vândută mașină pe continentul nostru în luna martie. Totodată, Dacia Spring a reușit să prindă din urmă Renault Zoe și Volkswagen ID.4.
Marti, 05 Aprilie 2022 | Motorsport

Prima participare a unei Tesla în motorsportul românesc: un Model 3 aleargă în Campionatul de Viteză în Coastă

Anul acesta, o Tesla Model 3 Performance, pregătită pentru competiții, va lua parte în Campionatul Național de Viteză în Coastă. Este o premieră națională și europeană.
Miercuri, 10 Noiembrie 2021 | Industrie

Șeful Ford: Nu mai putem ignora progresele făcute de Tesla

CEO-ul Ford, Jim Farley, a declarat într-o ședință cu angajații săi că brand-ul american nu mai poate ignora progresele făcute de adversarii de la Tesla.
Marti, 28 Septembrie 2021 | Industrie

Volkswagen ID.3, cel mai vândut model electric din Europa, în luna august. Tesla Model 3, pe locul secund

Potrivit datelor furnizate de Jato Dynamics, Volkswgen ID.3 a fost modelul electric preferat al europenilor în luna august. Pe locul secund s-a clasat Tesla Model 3.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 29 Iulie 2021 | Industrie

Dacia Sandero este a treia cea mai vândută mașină din Europa în iunie

Dacia Sandero a ocupat locul trei în topul vânzărilor europene pe luna iunie, fiind depășită doar de Volkswagen Golf și Tesla Model 3, potrivit datelor Jato Dynamics.
Luni, 28 Iunie 2021 | Industrie

VW Golf a fost cea mai vândută mașină din Europa în luna mai: Dacia Sandero, pe locul 9

Volkswagen Golf a ocupat prima poziție în topul vânzărilor europene pe luna mai 2021, devansând Renault Clio și Fiat 500. Dacia Sandero s-a clasat pe locul 9, peste Skoda Octavia.
Duminica, 30 Mai 2021 | Tehnologie

După îndelungi insistențe, Tesla anunță că va monitoriza atenția șoferului cu o cameră din interior

După ce am văzut multe situații în care șoferii păcălesc sistemul de rulare semi-autonomă Autopilot, relaxându-se sau chiar dormind, Tesla anunță un update care îi va permite camerei din interiorul mașinii să monitorizeze atenția șoferului.
Vineri, 14 Mai 2021 | Intern

Prețuri Tesla Model 3 în România: cea mai accesibiă mașină Tesla de la noi costă 43.000 de euro

Tesla a publicat oficial prețurile pentru Model 3 în România. Americanii deschid oficial comenzile pentru clienții de la noi și anunță un punct de service până la finalul anului.
Joi, 29 Aprilie 2021 | Industrie

VW Golf a fost cel mai vândut model din Europa în martie: Tesla Model 3 domină clasamentul pe electrice

Volkswagen Golf a ocupat prima poziție în topul vânzărilor europene din luna martie, depășind Peugeot 208 și Opel Corsa. Tesla Model 3 a fost pe locul 4 la general, dar pe primul loc în clasamentul electricelor.
Joi, 18 Februarie 2021 | Intern

A fost inaugurat Teslounge, primul showroom dedicat exclusiv modelelor Tesla: detalii despre service și termene de livrare

Teslounge este o companie de finanțare care a inaugurat primul showroom dedicat exclusiv modelelor Tesla de la noi din România. Noul Tesla Model Y va putea fi admirat aici din luna martie.
Joi, 28 Ianuarie 2021 | Masini electrice si hibride

Topul celor mai vândute mașini electrice din Europa în 2020: Renault Zoe a învins Tesla Model 3 și VW ID.3

Renault Zoe a fost cea mai vândută mașină electrică din Europa în 2020, după ce a depășit Tesla Model 3, liderul din 2019. Podiumul a fost completat de Volkswagen ID.3, aflat însă la mare distanță de primele două clasate.
Marti, 10 Noiembrie 2020 | Industrie

Informații neoficiale: Tesla va extinde exporturile de la uzina din China spre Europa la 100.000 de unități în 2021

Tesla va produce anul viitor peste 550.000 de mașini la uzina din China, dintre care 100.000 de unități Model 3 vor fi exportate în Europa pentru a acoperi cererea semnificativă din partea clienților.

Tag-uri similare

Tesla, Tesla Model 3, Tesla Model X, Model X, modele noi Tesla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru