Tesla Model 3

Miercuri, 01 August 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla introduce modul "party&camper" pentru toate modelele: "Mașina poate folosi muzica și aerul condiționat timp de 48 de ore în parcare"

Tesla va introduce o nouă funcție pentru Model 3, Model S și Model X prin care șoferul va putea utiliza aerul condiționat sau muzica timp de 48 de ore chiar și când mașina este parcată.
Marti, 24 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla dezvolta un pachet de setări pentru circuit pentru Model 3: lansarea este programată peste câteva luni

Tesla lucrează la un pachet de setări dedicat rulării pe circuit pentru Model 3, care va fi disponibil doar împreună cu pachetul de performanță.
Vineri, 20 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla dezvăluie numărul noilor comenzi pentru Model 3: 5.000 de unități pe săptămână

Elon Musk a dezvăluit că Tesla a primit săptămâna trecută 5.000 de comenzi nete pentru Model 3, număr asemănător cu producția actuală.
Miercuri, 04 Iulie 2018 | Industrie

Tesla, acuzată că a renunțat la un test pentru frâne pentru a crește producția lui Model 3: testul este "critic" pentru verificarea finală a mașinilor

Tesla a renunțat la efectuarea unui test "critic" pentru frâne cu scopul de a crește producția lui Model 3 în ultima săptămână a lunii iunie, potrivit unui document intern.
Marti, 03 Iulie 2018 | Economic

Tesla a triplat producția lui Model 3 în al doilea trimestru al anului: "Avem în continuare 420.000 de rezervări"

Tesla a produs aproape 29.000 de unități Model 3 în perioada aprilie-iunie, de 3 ori mai multe decât în primele 3 luni ale anului, și afirmă că va crește producția la 6.000 de unități pe săptămână la sfârșitul lunii august.
Luni, 02 Iulie 2018 | Industrie

Tesla sărbătorește atingerea pragului de 5.000 de unități Model 3 pe săptămână: menținerea ritmului de producție este incertă

Tesla a anunțat că a reușit să producă 5.000 de unități Model 3 în ultimele 7 zile și a reușit astfel să-și îndeplinească propriul obiectiv, însă este incert dacă ritmul de producție va putea fi menținut și în perioada următoare.
Vineri, 29 Iunie 2018 | Industrie

Inginerie financiară: Tesla invită toți clienții Model 3 să confirme precomenzile, dar aceștia trebuie să plătească încă 2500 de dolari

Tesla a invitații toți clienții din Statele Unite și Canada care au făcut rezervări pentru Model 3 să confirme precomenzile, însă acest proces presupune o nouă plată de 2500 de dolari fără anunțarea unui termen pentru livrarea mașinii.
Luni, 18 Iunie 2018 | Modele noi

Tesla a început producția versiunii de performanță a lui Model 3: linia de asamblare este temporară și a fost montată în numai 3 săptămâni

Primele unități Model 3 în versiunea de performanță au ieșit de pe nouă linie de producție de la uzină din Fremont care are doar un caracter temporar și a fost asamblată în numai 3 săptămâni.
Miercuri, 06 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Americanii nu mai au răbdare: aproape un sfert dintre potențialii clienți Tesla Model 3 au cerut returnarea avansului de 1.000 de dolari

23% dintre americanii care au vrut să cumpere Tesla Model 3 au renunțat în cele din urmă la achiziție și au solicitat returnarea avansului de 1.000. Constructorul susține că cifrele nu sunt atât de mari.
Joi, 31 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla a îmbunătățit distanța de frânare a lui Model 3 cu aproape 6 metri: "Nu am văzut niciodată un astfel de progres prin update software"

Tesla a lansat un update software prin care a îmbunătățit distanța de frânare a lui Model 3 cu aproape 6 metri, astfel că modelul este recomandat acum pentru achiziție și de publicația Consumer Reports.
Marti, 29 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla amână lansarea Model 3 în Europa cu 6 luni: mașina electrică va fi disponibilă în prima jumătate a anului 2019

Tesla a anunțat că Model 3 va fi disponibil pe piața europeană în prima jumătate a anului viitor, cu 6 luni mai târziu decât planurile stabilite la startul producției.
Marti, 22 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Elon Musk admite că Tesla trebuie să vândă versiuni scumpe de Model 3: "Dacă am vinde acum varianta de 35.000 de dolari, am intra în faliment"

Tesla vinde în prezent Model 3 cu prețuri de cel puțin 49.000 de dolari pentru a avea un flux constant de bani, întrucât în cazul în care ar lansa pe piața versiunea de baza de 35.000 de dolari "ar intra în faliment".
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 22 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla Model 3, criticată de celebra revistă americană Consumer Reports: “Model 3 frânează mai lent decât o camionetă!”

Prestigioasa revistă americană Consumer Reports nu va recomanda Tesla Model 3 din cauza numeroaselor defecte. Publicația apreciază că mașina produsă de compania lui Elon Musk frânează mai lent decât o camionetă, potrivit agenției Reuters.
Luni, 21 Mai 2018 | Modele noi

Gama de versiuni Tesla Model 3 a fost îmbunătățită: varianta de performanță cu tracțiune integrală costa 78.000 de dolari

Clienții care au făcut rezervare pentru Model 3 pot comanda acum și versiunea de performanță, dar și varianta cu tracțiune integrală.
Joi, 17 Mai 2018 | Economic

Nissan Leaf a fost detronată din topul celor mai vândute mașini electrice din lume: un model chinezesc a preluat prima poziție

Baic EC a fost cea mai vândută mașina electrică din lume în primele luni ale anului, după ce a reușit să surclaseze Nissan Leaf. Renault Zoe, Tesla Model S și Tesla Model X au înregistrat scăderi semnificative.
Luni, 14 Mai 2018 | Industrie

Tesla nu a rezolvat încă problemele de producție pentru Model 3, însă Musk este optimist: "Lucrurile arată promițător"

Tesla are încă cel puțin două probleme de producție la Model 3, însă Elon Musk este optimist și susține că progresele pentru remedierea acestora arată promițător.
Miercuri, 18 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Noi promisiuni de la Elon Musk: “Producția lui Tesla Model 3 va ajunge la cel puțin 5.000 de unități pe săptămână, din iunie”

Elon Musk a transmis într-un mail către angajații Tesla că producția lui Model 3 va ajunge la cel puțin 5.000 de unități pe săptămână, în luna iunie. Obiectivul declarat de șeful Tesla este 6.000 de unități pe săptămână.
Marti, 17 Aprilie 2018 | Industrie

Tesla întrerupe producția lui Model 3: "Automatizarea excesivă a fost o greșeală". Americanii, acuzați că ascund accidente grave de muncă

Elon Musk admite că automatizarea excesivă a producției pentru Model 3 a reprezentat o greșeală, întrucât Tesla este nevoită să întrerupă din nou producția pentru cel mult 5 zile. În plus, americanii sunt acuzați că ascund mai multe accidente grave de muncă.
Miercuri, 04 Aprilie 2018 | Industrie

Tesla ratează ținta de producție pentru Model 3: doar 2.000 de unități în ultimele 7 zile și mai puțin de 10.000 de la începutul anului

Tesla nu și-a respectat planul de a produce minim 2.500 de unități Model 3 pe săptămână. Constructorul a raportat mai puțin de 10.000 de unități realizate de la începutul anului, dintre care 2.000 de unități în ultima săptămână.
Vineri, 30 Martie 2018 | Industrie

Noi probleme pentru Tesla: recall global pentru 123.000 de unități Model S. Producția lui Model 3, departe de obiectivul asumat

Tesla a anunțat un recall voluntar pentru 123.000 de unități Model S produse înainte de aprilie 2016, din cauza coroziunii la șuruburile direcției. În plus, producția lui Model 3 a ajuns la doar 1.400 de unități pe săptămână, departe de obiectivul de 2.500 de unități.

Tag-uri similare

Tesla, Tesla Model 3, Tesla Model X, Model X, modele noi Tesla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru