Supercharger

Vineri, 07 Octombrie 2022 | Masini electrice si hibride

Tesla: 10.000 de puncte de încărcare Supercharger în Europa

Rețeaua de încărcare Tesla Supercharger a ajuns la 10.000 de puncte de încărcare în Europa. Cele mai multe stații, și anume 143, se află în Germania.
Vineri, 26 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Tesla a ajuns la peste 600 de centre Supercharger în Europa

Rețeaua Tesla din Europa a depășit pragul de 600 de centre Supercharger și 6.000 de prize de încărcare pentru mașinile electrice.
Sambata, 12 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Tesla a instalat prima stație Supercharger în Berlin și pregătește expansiunea: “Vor urma și alte orașe din Europa”

Tesla a instalat prima stație Supercharger în Berlin, orașul în apropierea căruia construiește și prima sa uzină de pe Bătrânul Continent. Oficialii producătorului american spun că rețeaua Supercharger va fi extinsă în curând și în alte orașe din Europa.
Joi, 04 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Tesla va extinde semnificativ rețeaua Supercharger din China: 4.000 de stații de încărcare vor fi instalate în 2020

Tesla a anunțat că va instala 4.000 de stații de încărcare Supercharger în China în acest an, ca urmare a creșterii accelerate a vânzărilor din această țară.
Miercuri, 18 Martie 2020 | General

Tesla a inaugurat stații de încărcare rapidă în Bulgaria și Serbia: datele de deschidere pentru stațiile programate în România sunt incerte

Tesla a extins rețeaua de stații de încărcare Supercharger prin deschiderea unor puncte în orașul bulgar Plovdiv și în alte două localități din Serbia, inclusiv în Belgrad.
Luni, 03 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Bulgaria, din nou în fața României: Tesla va inaugura în acest an o stație de încărcare pentru mașini electrice la Plovdiv

Tesla a finalizat construcția unei stații de încărcare Supercharger în localitatea bulgară Plovdiv și o va inaugura în 2020 simultan cu alte două stații din Serbia, potrivit presei locale.
Luni, 27 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla va limita încărcarea mașinilor electrice la 80% din capacitatea bateriei: măsură pentru reducerea aglomerației de la stațiile de încărcare

Tesla a anunțat că va limita încărcarea mașinilor electrice la 80% din capacitatea bateriei în zonele în care se înregistrează trafic intens la stațiile de încărcare, pentru a reduce astfel timpul de staționare.
Marti, 09 Aprilie 2019 | Tehnologie

Tesla va permite vizionarea de filme pe ecranul mașinii: doar în timpul încărcării la stațiile Supercharger

Tesla a anunțat că va permite șoferilor să vizioneze filme prin servicii de streaming pe ecranul mașinii, însă numai în timpul încărcării la o stație Supercharger.
Marti, 20 Noiembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla va dubla rețeaua globală de puncte de încărcare în 2019: americanii vor să lanseze o versiune mai rapidă de Supercharger

Elon Musk a anunțat că Tesla va dubla rețeaua globală de Superchargere în cursul anului 2019, atunci când va lansa și o versiune nouă care va permite o încărcare mai rapidă a mașinilor electrice.
Luni, 26 Decembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Încărcare rapidă și autonomă pentru mașini electrice: Tesla pregătește o rețea de stații de peste 350 kW cu cablu care se conectează singur la vehicul

Tesla Motors lucrează la o nouă versiune a rețelei de stații Supercharger, care va avea o capacitate de peste 350 kW și va include un cablu capabil să se conecteze la mașină fără intervenția șoferului.
Marti, 08 Noiembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Promisiune nerespectată: încărcarea maşinilor noi Tesla la Supercharger nu va mai fi gratuită din 2017

Tesla a anunţat că noii proprietari nu vor mai încărca gratuit maşinile în reţeaua Supercharger, deşi Elon Musk declara în 2013 că "utilizarea staţiilor va fi întotdeauna gratuită".
Luni, 08 August 2016 | General

Cât ai plăti pentru o spălare cu adevărat eco? Tesla Motors testează un serviciu de spălătorie la punctele de încărcare

Superchargerele Tesla, punctele de încărcare în care clienții mărcii își încarcă mașinile, ar putea pune la dispoziția acestora un serviciu de spălătorie care curăță mașina folosind un singur pahar de apă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 21 Martie 2016 | Masini electrice si hibride

New York devine electric: numărul de puncte de încărcare Tesla din Manhattan va fi de 3 ori mai mare decât cel al benzinăriilor clasice

Benzinăriile sunt deja în minoritate în Manhattan, centrul de business al New York-ului, însă acestea urmează să fie depășite de trei ori de numpărul punctelor de încărcare rapidă Tesla în următoarea jumătate de an.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Mediu

Tesla Supercharger, reţeaua privată de staţii de încărcare a producătorului, se extinde şi în Europa

Reţeaua de staţii de încărcare "Supercharger" a celor de la Tesla, gratuită pentru clienţii de Model S, are deja 14 staţii în Europa şi permite o călătorie din Olanda până în Austria cu încărcare rapidă şi gratuită.
Joi, 25 Septembrie 2008 | Tehnologie

Incepe productia compresoarelor electrice

O companie din Anglia a dezvoltat un compresor electric suficient de eficient pentru a intra in productia de serie.

Tag-uri similare

supercharger, compresor electric, VTES
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru