Tesla a instalat prima stație Supercharger în Berlin și pregătește expansiunea: “Vor urma și alte orașe din Europa”

de Paul Cosma
Sambata, 12.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a instalat prima stație Supercharger în Berlin, orașul în apropierea căruia construiește și prima sa uzină de pe Bătrânul Continent. Oficialii producătorului american spun că rețeaua Supercharger va fi extinsă în curând și în alte orașe din Europa.

Tesla a început recent lucrările de construcție la o uzină din apropiere de Berlin, iar în iulie a publicat și o imagine generată pe calculator cu designul uzinei. Aceasta iese în evidență în special datorită numeroaselor panouri solare poziționate pe acoperiș.

Până la finalizarea lucrărilor, americanii își pregătesc terenul pentru expansiunea operațiunilor din Europa. Tesla a inaugurat prima stație Supercharger în Berlin, iar oficialii companiei spun că sunt determinați să ofere clienților și mai multe puncte de încărcare similare.

“Vom extinde rețeaua Supercharger în mai multe orașe din Europa,” a declarat Jeroen van Tilburg, directorul Tesla responsabil cu dezvoltarea infrastructurii pe Bătrânul Continent.

Potrivit planurilor pe termen scurt, Tesla vrea să mai instaleze cel puțin o stație Supercharger în Germania până la sfârșitul anului.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru