Berlin

Marti, 23 Noiembrie 2021 | Industrie

Mercedes-Benz va construi motoare electrice de înaltă performanță la uzina din Berlin

Constructorul german de automobile a anunțat că va construi motoare electrice cu flux axial, de înaltă performanță, la uzina din Berlin, cea mai veche fabrică a mărcii.
Sambata, 12 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Tesla a instalat prima stație Supercharger în Berlin și pregătește expansiunea: “Vor urma și alte orașe din Europa”

Tesla a instalat prima stație Supercharger în Berlin, orașul în apropierea căruia construiește și prima sa uzină de pe Bătrânul Continent. Oficialii producătorului american spun că rețeaua Supercharger va fi extinsă în curând și în alte orașe din Europa.
Miercuri, 15 Iulie 2020 | Industrie

Tesla publică prima imagine cu viitoarea uzină de la Berlin: producția SUV-ului Model Y va începe în iulie 2021

Tesla a publicat o imagine cu designul viitoarei uzine pe care o construiește în prezent în apropiere de Berlin. Noua uzină va produce Tesla Model Y pentru piața europeană începând din iulie 2021.
Joi, 02 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Modificări în proiectul fabricii Tesla de lângă Berlin: fără producție de baterii și piese din plastic; capacitate de 100.000 de unități

Tesla a revizuit planurile privind viitoarea fabrică de lângă Berlin, astfel că liniile de producție pentru baterii și componentele din plastic au fost scoase din proiect, potrivit documentelor prezentate de autoritățile germane. Uzina ar urma să aibă o capacitate anuală de 100.000 de mașini electrice.
Joi, 28 Mai 2020 | Industrie

Tesla intenționează să deschidă un centru de design în Europa: americanii negociază pentru un spațiu într-un campus de mobilitate din Berlin

Tesla vrea să deschidă un centru de design în Europa și a inițiat deja negocieri pentru un spațiu într-o clădire de birouri dintr-un campus de mobilitate din Berlin.
Luni, 17 Februarie 2020 | Industrie

Tesla, obligată temporar să întrerupă lucrările la uzina de la Berlin: finalizarea fabricii ar putea întârzia cu până la 9 luni

Tesla a fost obligată să întrerupă temporar defrișarea unei păduri de conifere pentru construcția uzinei de la Berlin, astfel că aceasta ar putea fi finalizată cu 6-9 luni mai târziu decât planurile inițiale.
Joi, 30 Ianuarie 2020 | Industrie

Salonul Auto de la Frankfurt se mută de la Frankfurt: evenimentul va fi găzduit în 2021 de Berlin, Hamburg sau Munchen

Salonul Auto de la Frankfurt va pleca din Frankfurt pentru a fi organizat într-un alt oraș din Germania, potrivit asociației VDA. Evenimentul va fi găzduit în 2021 de Berlin, Hamburg sau Munchen.
Marti, 27 Februarie 2018 | Economic

Nemții trag un semnal de alarmă după ce șeful Geely a cumpărat acțiuni la Daimler: “Nu trebuie să ne lăsăm exploatați de către alte țări”

Germania trebuie să se asigure că nu este exploatată de către alte țări, a declarat ministrul german al Economiei după ce președintele chinezilor de la Geely a cumpărat aproape 10% din Daimler.
Vineri, 31 Martie 2017 | O lume nebuna

Și germanii au nebunii lor: un acționar Daimler a vrut să asiste la întâlnirea anuală gol pușcă

Un acționar Daimler, prezent în cadrul întâlnirii anuale desfășurate la Berlin, nu a fost mișcat de rezultatele comerciale ale companiei în 2016. A fost mai degrabă nemulțumit că nu a putut asista la întâlnire în „costumul lui Adam”.
Luni, 29 Noiembrie 2010 | Tehnologie

Internetul va deveni un element obişnuit în automobile în trei ani

Automobilele ar putea fi echipate cu o conexiune internet integrată peste numai trei ani, estimează specialiştii din industria auto la Congresul Automobilwoche din Berlin.
Sambata, 24 Aprilie 2010 | Tehnologie

Germanii au inventat un sistem care controleaza masina cu privirea

Cercetatorii germani au creat o tehnologie prin care soferul poate controla directia masinii prin intermediul ochilor, nu cu mainile.
Sambata, 29 August 2009 | General

Cel mai rapid om din lume vrea un Ferrari California

Atletul jamaican Usain Bolt se pare ca isi doreste un Ferrari California. Acesta a fost surprins de paparazzi in timp ce se familiariza cu modelul italian.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 18 Februarie 2009 | Mediu

Programul pilot Mini-E este amanat din cauza numarului de cereri

Mini nu poate isi deruleze programul pilot de testare al vehiculelor electrice din cauza surplusului de cereri.
Luni, 13 Octombrie 2008 | Mediu

"Pompe" pentru masinile electrice in Berlin

In Berlin au fost inaugurate 500 puncte de incarcare ale vehiculelor electrice. Proiectul poarta denumirea E-Mobility.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Mercedes-Benz, Mini, Daimler, vehicule electrice, Smart, electric, BMW M3, America
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru