Cel mai rapid om din lume vrea un Ferrari California

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 29.08.2009
Atletul jamaican Usain Bolt se pare ca isi doreste un Ferrari California. Acesta a fost surprins de paparazzi in timp ce se familiariza cu modelul italian.

Usain Bolt, atletul care a uimit inca o data intreaga lume saptamana trecuta, dupa ce reusit sa isi doboare propriul record mondial la 100 de metri, revine in atentia fanilor din lumea auto. Jamaicanul a devenit un cunoscut al pasionatilor dupa accidentul pe care la suferit anul acesta in luna aprilie. Atunci, Bolt s-a rasturnat cu bolidul sau, un BMW M3 primit cadou din partea sponsorului principal, compania Puma.

Se pare ca atletul a trecut cu bine peste acea intamplare si doreste sa isi achizitioneze o masina mult mai exotica. Usain Bolt a fost surprins de paparazzi in timp ce "dadea tarcoale" unui model Ferrari California.

Cei 420 CP produsi de unitatea V8 a modelului BMW M3 nu erau suficienti pentru campionul olimpic de la Beijing, acesta ravnind la cei 460 de cai livrati de propulsorul lui Ferrari California. Modelul italian sprinteaza de la 0-100 km/h in 3.9 secunde, mult mai rapid decat automobilul bavarez care avea o performanta de 4.6 secunde.

via | jalopnik

Comentarii (8)

  • george
    Cel mai rapid om e un negru........hahahaha! Oare sunt rasist? hahahahaha!
    3 16
  • atunci dc nu te.ai antrenat tu k sa fie alb???
    6 3
  • dar de unde stii ca-i alb ? poate-i un galbejit cu picioare scurte, care-si baga conationalii in valize in Bucuresti
    5 4
  • hmmm
    @Dacia ..... wtf?
    2 3
  • wtf
    total de-acord cu Dacia!
    1 3
  • culoare
    Ce aiurea arata Ferrari cu aceasta culoare...total nepotrivit !
    4 1
  • o da ..poate o rupe si pe asta cum a rupt si m3 (google : Usain Bolt M3)
    3 2
  • LoLman
    Culoare
    pai Lucian sa stii ca toate ferariile erau odata rosii majoritatea si astazi da altii care sunt ori daltonisti ori plictisiti de rosu au vrut alte culori si sunt de acord cu tine!nui faina culoarea da merge pe un maseratii!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru