Stiri Masini electrice si hibride

Marti, 10 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Francezii de la PSA au creat o divizie specială pentru mașinile electrice: toate modelele din grup vor fi “electrificate” din 2019

Grupul francez Peugeot-Citroen (PSA) a anunțat înființarea unei noi divizii de business pentru mașinile electrice. Prin acest proiect, grupul vrea să introducă versiuni electrice sau hibride pentru fiecare model al său, începând cu anul 2019.
Sambata, 07 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Mercedes EQ S: noul sedan electric al germanilor "va fi la nivelul navei-amiral Clasa S" și se va lansa cel mai devreme în 2020

Mercedes a confirmat că va lansa un sedan electric de lux care va prelua elemente de la Clasa S și care va fi lansat în perioada 2020-2022, cel mai probabil cu numele EQ S.
Miercuri, 04 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Cu aromă retro: o companie din Elveția lansează un model electric cu design inspirat de clasicul Isetta

Compania Micro Mobility din Elveția pregătește lansarea unui model electric. Acesta are un design influențat de celebrul Isetta, iar autonomia variază între 120 și 215 kilometri, în funcție de bateria comandată.
Miercuri, 04 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Ford ar putea construi mașini electrice în Germania după 2023: "Decizia va fi luată doar dacă vânzările vor crește"

Ford analizează posibilitatea de a construi mașini electrice la uzina de la Koln după 2023, însă decizia finală va depinde de volumul vânzărilor înregistrate.
Marti, 03 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Elon Musk susține că producția lui Model 3 a ajuns la 2.000 de unități pe săptămână: “A fost foarte dificil, dar am reușit”

Șeful Tesla a spus într-un mail către angajați că producția lui Model 3 a ajuns la 2.000 de unități pe săptămână. Potrivit lui Elon Musk, borna va fi depășită “confortabil” dacă “lucrurile vor merge conform planului”. Totuși, producția este încă departe de obiectivul asumat de 2.500 de unități.
Luni, 02 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Noua provocare pentru Skoda: "Trebuie să găsim clienți dispuși să plătească mai mulți bani pentru mașinile electrice"

Skoda admite că trebuie să găsească un grup de clienți care să plătească mai mulți bani pentru mașinile electrice pe care le va lansa, întrucât acestea vor costa mai mult decât cele tradiționale.
Luni, 02 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Vânzările de hibrizi plug-in și mașini electrice în februarie în Europa: Renault Zoe a devenit lider, urmat de VW e-Golf și BMW i3

Vânzările de mașini electrice și hibrizi plug-in din Europa au crescut cu 39% în februarie, în comparație cu aceeași perioadă de anul trecut. Renault Zoe a devenit liderul clasamentului, după ce a detronat Volkswagen e-Golf, iar pe locul trei s-a situat BMW i3.
Joi, 29 Martie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Cerere mare pentru hypercar-ul electric Rimac C_Two: în doar trei săptămâni, aproape toate unitățile au fost rezervate

Oficialii companiei Rimac au anunțat că aproape toate cele 150 de exemplare C_Two au fost deja rezervate. Prețul de pornire pentru hypercar-ul electric este de 1.7 milioane de euro, iar clienții au ales, în medie, echipamente opționale în valoare de 500.000 de euro.
Joi, 29 Martie 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Jaguar își dorește versiuni speciale pentru I-Pace: SUV-ul electric ar putea primi o variantă de performanță, dar și una dedicată ieșirilor în off-road

Jaguar își dorește versiuni speciale pentru SUV-ul I-Pace. Modelul electric dezvoltat de constructorul britanic ar putea primi atât o variantă de performanță (SVR), cât și o versiune dedicată pasionaților de off-road (SVX).
Joi, 29 Martie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Fără versiune electrică pentru Mercedes-Benz Clasa C: nemții vor lansa un sedan de clasă medie în gama EQ

Oficialii Mercedes-Benz spun că nu vom vedea un Clasa C 100% electric. Nemții vor să lanseze un sedan de clasă medie electric sub brandul EQ. Debutul este programat pentru 2022.
Miercuri, 28 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Arc peste timp: un Mini clasic a fost transformat într-un vehicul 100% electric

Mini a transformat un Mini hatchback clasic într-un vehicul 100% electric. Modelul produs într-un singur exemplar demonstrează angajamentul brandului britanic de a oferi un viitor în care tradiția mărcii se împletește cu tehnologiile "verzi".
Marti, 27 Martie 2018 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Porsche a luat decizia finală: "911 nu va avea niciodată versiune electrică, dar varianta plug-in hybrid vine în câțiva ani"

Porsche susține că nu va lansa niciodată o versiune electrică pentru celebrul 911, însă confirmă în același timp dezvoltarea unei variante plug-in hybrid care va apărea pe piață în următorii ani.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 27 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla pregătește o nouă generație de tehnicieni pentru mașinile electrice: Tesla Start este un training adresat studenților

Tesla a lansat un program de training pentru viitori tehnicieni de mașini electrice, cu scopul să atragă în primul rând studenții care vor să lucreze în cadrul companiei.
Marti, 27 Martie 2018 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Nissan vrea să recicleze bateriile mașinilor electrice: vechile baterii vor fi “readuse la viață” și vândute la jumătate de preț

Nissan se pregătește să deschidă o fabrică în care va recicla bateriile de pe mașinile electrice ale căror performanțe nu mai sunt la fel de bune. Japonezii spun că vechile baterii vor fi recondiționate și vândute pe piață la jumătate de preț față de o baterie nouă.
Marti, 27 Martie 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

SUV-ul e-tron va fi produs în uzina din Bruxelles: asamblarea primului model electric Audi va demara în cursul acestui an

Versiunea de serie a lui Audi e-tron prototype va fi asamblată în uzina din Bruxelles. Nemții spun că producția va demara până la finalul anului curent, iar procesul de asamblare va fi unul neutru din punct de vedere al emisiilor de CO2.
Vineri, 23 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

BMW va începe producția de volum a mașinilor electrice în 2020: "Trebuie să avem costuri competitive pentru a câștiga cursa"

BMW va produce mașini electrice în volume mai mari doar din 2020, când costurile de dezvoltare vor scădea semnificativ.
Vineri, 23 Martie 2018 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Obiectivul Nissan până în 2022: japonezii vor să vândă un milion de mașini electrice și hibride pe an

Nissan vrea să ajungă la vânzări anuale de un milion de unități pe segmentul mașinilor electrice și hibride, cel mai târziu în 2022, potrivit unui comunicat al companiei.
Vineri, 23 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

În 2020 vom vedea un nou crossover Cupra: spaniolii ar putea opta pentru un sistem plug-in hybrid cu peste 300 CP

În 2020, Cupra, brandul de performanță Seat, va lansa un nou crossover. Conform primelor informații, spaniolii vor pregăti un sistem de propulsie plug-in hybrid cu peste 300 de cai putere.
Joi, 22 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

În 2020, Seat lansează un model electric cu autonomie de 500 de kilometri: în același an, vom vedea și versiunea plug-in hybrid a lui Leon

În 2020, Seat va lansa un model electric produs pe platforma MEB a Grupului Volkswagen. Spaniolii spun că vom vedea un model cu dimensiuni apropiate de cele ale lui Leon, iar bateriile folosite vor asigura o autonomie de 500 de kilometri.
Joi, 22 Martie 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Porsche Cayenne E-Hybrid: SUV-ul plug-in al constructorului german promite un consum mediu minim de 3.2 litri/100 de kilometri

Porsche a finalizat testele de anduranță cu Cayenne E-Hybrid, SUV-ul hibrid pe care îl vom vedea în cursul anului curent. Modelul german a înfruntat temperaturi extreme, dar și porțiuni serioase de off-road.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru