Stiri Masini electrice si hibride

Miercuri, 09 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Audi dezvăluie următoarele lansări de mașini electrice: e-tron vine în 30 august, iar Aicon în versiune de serie limitată în 2021

Audi e-tron, primul model electric al mărcii, va fi prezentat oficial în 30 august, în timp ce conceptul electric și autonom Aicon va primi o versiune de serie limitată în 2021.
Miercuri, 09 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Nissan trasează strategia pentru viitoarele modele electrice: "Punctul comun va fi spațiul generos la interior"

Nissan susține că punctul comun al celor 8 modele electrice pe care le va lansa în următorii ani va fi reprezentat de spațiul generos de la interior, în timp ce designul exterior va fi diferit în funcție de segment.
Miercuri, 09 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Audi vrea să vândă anual 800.000 de hibrizi plug-in și mașini electrice: nemții speră ca vehiculele electrificate să reprezinte 30% din vânzări în 2025

Audi vrea să ajungă la vânzări anuale de 800.000 de unități pe segmentul hibrizilor plug-in și al mașinilor electrice. Nemții speră că acest obiectiv va fi atins până în 2025, moment în care o treime din vânzările sale să fie asigurate de vehiculele electrificate.
Marti, 08 Mai 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Hyundai are probleme cu livrările lui Ioniq Electric: aprovizionarea cu baterii electrice, în impas

Hyundai este nevoită să amâne livrările versiunii electrice a lui Ioniq din cauza problemelor de aprovizionare cu bateriile.
Marti, 08 Mai 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Jaguar I-Pace ia cu asalt cel mai mare aeroport din Europa: Jaguar va livra până la 200 de SUV-uri electrice către Heathrow

Flota aeroportului londonez Heathrow, cel mai mare din Europa, va fi extinsă în curând cu până la 200 de unități ale SUV-ului electric Jaguar I-Pace. În primă fază, Jaguar va livra 50 de SUV-uri I-Pace, urmând ca alte 150 de unități să fie adăugate în cel mult un an.
Marti, 08 Mai 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Toyota, Nissan și Honda vor dezvolta o nouă generație de baterii pentru mașini electrice: autonomia va ajunge la 800 km în 2030

Toyota, Nissan și Honda se numără printre companiile care vor dezvolta împreună o nouă tehnologie pentru bateriile mașinilor electrice, cu obiectivul de a atinge o autonomie de 800 de kilometri în 2030.

Germania a devenit cea mai mare piață europeană pentru mașinile electrice și hibrizi plug-in: nemții au detronat Norvegia pentru prima dată

Germania a devenit cea mai mare piață pentru mașinile electrice și hibrizi plug-in din Europa. Vânzările din primul trimestru au crescut cu 70% la 17.574 de unități, iar nemții au depășit în premieră Norvegia, liderul tradițional la acest capitol.

Volkswagen a oprit comenzile pentru hibridul Golf GTE: “Timpul de livrare este foarte mare din cauza unei cereri fără precedent”

Volkswagen a anunțat că hibridul său Golf GTE nu mai poate fi comandat, pentru moment. Motivul? Nemții susțin că modelul are o cerere atât de mare, încât timpii de livrare au ajuns să fie foarte lungi, iar comenzile au fost oprite.
Miercuri, 02 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Șeful Bentley pregătește o strategie nouă: “Trebuia să fim mai pregătiți pentru era mașinilor electrice”

Bentley pregătește o nouă abordare privind mașinile electrice și autonome, după ce șeful său a declarat că nu au fost suficient de bine pregătiți pentru această nouă eră a electrificării.
Vineri, 27 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Toyota C-HR va avea versiune 100% electrică în China din 2020: pentru moment, modelul nu va fi lansat și în Europa

Japonezii de la Toyota au anunțat că modelul C-HR va avea, începând cu anul 2020, o versiune 100% electrică pentru piața chineză. Deocamdată, constructorul nipon nu a oferit informații despre o lansare a noului model și în Europa.
Vineri, 27 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

După Volvo, și Porsche: nemții vor ca modelele electrice și hibride să reprezinte 50% din vânzări până în 2025

Porsche și-a propus ca, până în 2025, vânzările sale să fie reprezentate în proporție de 50% de mașinile electrice și cele cu propulsie hibridă. Cei de la Volvo au anunțat de curând un obiectiv similar.
Joi, 26 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Volvo a lansat noul XC40 T5 Twin-Engine: SUV-ul hibrid pregătit de suedezi a fost expus la Beijing

Volvo a lansat noul XC40 T5 plug-in hybrid. Modelul constructorului suedez a fost expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Beijing, însă Volvo nu a oferit detalii despre resursele sau performanțele acestuia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 25 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Planuri de viitor: Volvo vrea ca modelele sale electrice să reprezinte 50% din vânzări până în 2025

Volvo și-a propus ca, până în 2025, vânzările sale să fie reprezentate în proporție de 50% de mașinile electrice.
Miercuri, 25 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Primul hibrid Lamborghini debutează în 2019: SUV-ul Urus deschide balul

Primul hibrid Lamborghini va fi lansat în 2019, iar SUV-ul Urus este modelul care deschide "balul". Cel mai probabil, italienii vor miza pe sistemul plug-in hybrid oferit de Porsche. Acesta produce 680 de cai putere și 850 Nm.
Marti, 24 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Ferrari nu va lansa modele 100% electrice până în 2022: primul hibrid al italienilor va fi dezvăluit anul viitor

Ferrari nu va lansa niciun model 100% electric până în 2022, potrivit declarațiilor făcute de șeful Sergio Marchionne. În schimb, constructorul din Maranello va prezenta anul viitor primul său model hibrid de serie.
Marti, 24 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Noutăți în gama Ford Focus din 2020: compacta va avea versiune hibridă cu baterie de 48 de volți

Ford a confirmat că va introduce o versiune micro-hibrid pe Focus începând din 2020, care va fi atractivă pentru clienți datorită emisiilor mici și, implicit, a taxelor mai reduse.
Marti, 24 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Infiniti va dezvolta o platformă nouă pentru vehicule electrice: proiectul are la bază conceptul Q Inspiration

Infiniti a anunțat că lucrează la dezvoltarea unei noi platforme pentru viitoarele sale modele electrice. Japonezii susțin că prototipul Infiniti Q Inspiration va sta la baza proiectului.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Proiectul Ionity se extinde: Volvo, Tesla, FCA, PSA și Jaguar vor să intre în rețeaua europeană de stații de încărcare pentru mașinile electrice

După BMW, Daimler, Volkswagen și Ford, au apărut alți producători auto care vor să contribuie la dezvoltarea celei mai mari rețele europene de stații de încărcare pentru mașinile electrice. Volvo, Tesla, Fiat-Chrysler, Peugeot-Citroen și Jaguar Land Rover poartă discuții pentru intrarea în proiectul Ionity.
Sambata, 21 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Detalii noi despre versiunea de serie a lui Audi e-tron: SUV-ul electric va avea o autonomie de peste 400 de kilometri

Audi oferă informații noi despre versiunea de serie a lui e-tron prototype. SUV-ul electric este așteptat să debuteze la finalul anului, iar oficiailii Audi spun că acesta va avea o autonomie de peste 400 de kilometri (sistem WLTP).
Vineri, 20 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Viitoarele supercar-uri Lamborghini vor avea sisteme plug-in hybrid: italienii spun că nu vor renunța la unitățile V10 și V12

Oficialii Lamborghini spun că nu renunță la motorizările V10 și V12 aspirate natural. Pentru a îndeplini cerințele cu privire la emisii, dar și pentru un plus de performanță, viitoarea generație de supercar-uri este gata să îmbrățișeze tehnologia plug-in hybrid.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru