O nouă imagine teaser cu viitorul Tesla Model Y: versiunea de pre-producție a noul SUV va fi prezentată în 14 martie

de Cornel Șocariciu
Luni, 11.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul Model Y. Versiunea de pre-producție a noului SUV american va fi prezentată în 14 martie. Varianta de serie ar urma să debuteze în 2020.

Tesla pregătește lansarea unui nou model pentru anul 2020, iar acesta va fi anticipat de o versiune de pre-producție pe care americanii o vor expune în 14 martie. SUV-ul electric se va numi Model Y, iar acum, Tesla vine cu o nouă imagine teaser.

Noua fotografie teaser dezăluie forma farurilor și semnătura luminoasă a acestora. Blocurile optice pregătite pentru Model Y sunt influențate la nivel estetic de cele ale sedanului Model 3.

Elon Musk a anuțat că viitorul SUV va avea un preț cu 10% mai mare comparativ cu cel al lui Model 3, iar autonomia va fi "puțin mai mică". Anterior, Tesla a menționat că Model Y va împrumuta 75% dintre componentele lui Model 3.

Potrivit unor informații neoficiale, viitorul SUV ar urma să fie disponibil doar în versiuni cu tracțiune integrală, în timp ce autonomia minimă va fi de 400 de kilometri. Tesla Model Y va fi produs atât la uzina din Statele Unite, cât și la fabrica pe care americanii o construiesc în China și care va deveni operațională la sfârșitul acestui an.

Model Y ar urma să aibă nivelul 4 de autonomie încă de la lansare și să folosească sistemul Autopilot cu camere video și radar.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru