SUV Tesla

Luni, 11 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

O nouă imagine teaser cu viitorul Tesla Model Y: versiunea de pre-producție a noul SUV va fi prezentată în 14 martie

Tesla a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul Model Y. Versiunea de pre-producție a noului SUV american va fi prezentată în 14 martie. Varianta de serie ar urma să debuteze în 2020.
Joi, 04 August 2016 | Modele noi

Elon Musk a confirmat patru noi modele electrice Tesla: SUV-ul compact Model Y, un pick-up, o utilitară de marfă și un minibus

Viitoarele modele care vor fi lansate de Tesla Motors vor completa gama actuală și vor duce numărul mașinilor oferite de marca americană la 7. Cel mai interesant dintre acestea pare să fie SUV-ul compact Model Y, construit pe platforma sedanului Model 3.
Joi, 21 Iulie 2016 | Modele noi

Tesla vrea să domine industria auto: urmează SUV compact şi pick-up electrice, camioane autonome şi serviciu de car-sharing

Tesla Motors a anunţat planuri ambiţioase pentru următorii 10 ani, în care vrea să lanseze un SUV compact şi un pick-up electrice, camioane autonome şi un serviciu de car-sharing prin care proprietarii de maşini să câştige bani.
Marti, 17 Iunie 2014 | Modele noi

Tesla Model X, primul SUV al mărcii americane, va fi lansat în 2015

Tesla Motors se pregăteşte de lansarea primului lor SUV. Modelul 100% electric va avea tracţiune integrală şi portiere cu deschidere verticală în standard.
Joi, 11 August 2011 | Modele noi

SUV-ul cu şapte locuri de la Tesla, Model X, va debuta în 2013

Elon Musk, şeful Tesla Motors, a anunţat că Model X va debuta în 2013. Prezentarea prototipului va avea loc în decembrie 2011.

Tag-uri similare

Tesla, Tesla Model S, Model S, Tesla Model X, Model X, modele noi Tesla, SUV Tesla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru