Tesla Model Y

Vineri, 25 Septembrie | Modele noi

Ford Mustang Mach-E GT egalează recordul lui Tesla Model Y pentru cel mai rapid SUV electric din Europa: 3.7 secunde pentru intervalul 0-100 km/h

Ford a anunțat că versiunea de performanță GT a SUV-ului electric Mustang Mach-E va ajunge de la 0 la 100 km/h în numai 3.7 secunde, astfel că va deveni cel mai rapid SUV din Europa, la egalitate cu Tesla Model Y.
Luni, 31 August | Masini electrice si hibride

Tesla utilizează o strategie diferită pentru a obține autonomii mai mari pentru modelele sale electrice în SUA

Tesla exploatează la maxim una dintre regulile din cadrul testelor EPA pentru stabilirea autonomiei pentru mașinile sale electrice pe piața americană, cu scopul de a obține valori mai bune comparativ cu rivalii.
Joi, 23 Iulie | Industrie

Tesla anunță un nou profit și construcția unei uzine în Texas: americanii vor produce aici Cybertruck, Semi, Model 3 și Model Y

Tesla a anunțat un profit de 100 de milioane de dolari pentru al doilea trimestru al anului și va construi o nouă uzină în statul american Texas, acolo unde va produce Cybertruck, Semi, Model 3 și Model Y.
Vineri, 03 Aprilie | Economic

Tesla a livrat peste 88.000 de unități în primele trei luni ale anului: americanii au înregistrat o creștere de aproape 40%

Tesla a anunțat că a livrat peste 88.000 de mașini la nivel global în primele trei luni ale anului, în creștere cu 40% comparativ cu perioada similară a anului trecut, ca urmare a inaugurării uzinei din China.
Luni, 23 Martie | Industrie

Tesla vrea să profite de întreruperea producției: americanii vor extinde capacitatea de producție pentru Model Y

Tesla va profita de încetarea producției la uzina din Statele Unite pentru a crește capacitatea de producție pentru SUV-ul electric Model Y, pe baza unei strategii folosite anterior și pentru Model 3.
Luni, 16 Martie | Modele noi

Dimensiunile lui Tesla Model Y, dezvăluite în manualul pentru utilizatori: SUV-ul electric are o lungime de 4.75 metri

Dimensiunile exacte ale SUV-ului electric Model Y sunt dezvăluite pentru prima oară în manualul pentru utilizatori, concomitent cu startul livrărilor pe piața americană.
Joi, 12 Martie | Modele noi

Tesla confirmă startul livrărilor pentru Model Y: primele unități ale SUV-ului electric vor ajunge la clienți în 13 martie

Tesla a confirmat că va începe livrările pentru SUV-ul electric Model Y în 13 martie, iar primii clienți provin din Statele Unite.
Marti, 10 Martie | Masini electrice si hibride

Tesla vrea să mărească producția la uzina din Shanghai: volum anual de până la 250.000 de unități

Tesla vrea să mărească producția la uzina din Shanghai, astfel încât să ajungă la un volum anual de până la 250.000 de unități, potrivit unor documente citate de Reuters. Până la sfârșitul anului, Tesla își propune să livreze mai mult de 500.000 de mașini electrice la nivel global.
Marti, 10 Martie | Industrie

Tesla a produs un milion de mașini electrice în întreaga sa istorie: unitatea "vedetă" este un SUV Model Y

Tesla a anunțat că a produs un milion de mașini electrice în întreaga sa istorie și că unitatea "vedeta" este un SUV Model Y care a ieșit pe porțile uzinei din Statele Unite.
Marti, 25 Februarie | Masini electrice si hibride

Tesla va începe livrările lui Model Y în luna martie: constructorul a transmis primele notificări către clienți

Livrările SUV-ului electric Tesla Model Y vor începe în Statele Unite în luna martie, cu jumătate de an mai devreme decât planificarea inițială. Tesla a transmis deja primele notificări către clienți, care își pot alege data livrării.
Joi, 30 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Tesla anunță obiective ambițioase pentru 2020: "Vom depăși lejer 500.000 de unități livrate"

Tesla anticipează că va livra peste 500.000 de mașini în 2020 și anunță că autonomia oficială a SUV-ului electric Model Y în versiunea cu tracțiune integrală va fi cu peste 12% mai mare decât cea stabilită inițial.
Joi, 23 Ianuarie | Modele noi

Tesla ar putea începe livrările lui Model Y în luna februarie: SUV-ul electric este tot mai aproape de lansare

Livrările SUV-ului electric Tesla Model Y ar putea începe în Statele Unite în luna februarie, cu peste o jumătate de an mai devreme decât planificarea inițială.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 04 Decembrie 2019 | Modele noi

Producția lui Tesla Model Y ar putea începe în luna martie: americanii au accelerat comenzile de componente de la furnizori

Producția lui Tesla Model Y ar putea începe în luna martie, după ce constructorul american a accelerat comenzile de componente pentru noul SUV electric.
Vineri, 15 Noiembrie 2019 | Industrie

Informații suplimentare despre uzina Tesla de la Berlin: construcția va începe în 2020 și va genera până la 8.000 de locuri de muncă

Tesla va începe în prima parte a anului viitor construcția noii uzine de la Berlin, unde va angaja până la 8.000 de oameni atunci când producția va atinge capacitatea maximă.
Miercuri, 13 Noiembrie 2019 | Industrie

Tesla va construi o uzină în apropiere de Berlin: americanii vor produce în Europa SUV-ul electric Model Y

Tesla a anunțat că va construi o uzină în apropiere de Berlin, unde va produce viitorul SUV electric Model Y începând din anul 2021.
Joi, 24 Octombrie 2019 | Industrie

Noutăți de la Tesla: producția SUV-ului Model Y începe în vara lui 2020, iar producția europeană va demara în 2021

Tesla a anunțat că producția SUV-ului Model Y va începe în vara anului 2020, în timp ce producția la o uzină europeană va demara în 2021. În plus, constructorul american a înregistrat un profit de 130 de milioane de euro în ultimele trei luni.
Joi, 25 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla anunță pierderi de 400 de milioane de dolari, dar mizează pe noul SUV: "Model Y va genera profituri mai mari decât Model 3"

Tesla a raportat pierderi de 408 milioane de dolari în al doilea trimestru al anului, însă susține că viitorul SUV Model Y pe care îl va produce de anul viitor va genera profituri mai mari decât Model 3.
Marti, 23 Iulie 2019 | Industrie

Tesla va crește automatizarea pentru producția SUV-ului Model Y: americanii simplifică radical sistemul de cabluri electrice

Tesla va implementa un nou proces de fabricație pentru sistemul de cabluri care va permite creșterea automatizării în producția de mașini. Primul model care va beneficia de automatizare sporită este SUV-ul Model Y.
Marti, 14 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla nu va avea suficiente baterii pentru producția lui Model Y: "Una dintre opțiuni este să producem acumulatori în China"

Panasonic avertizează Tesla că nu va avea o capacitate de producție de baterii suficient de mare pentru a ține pasul cu producția noului SUV electric Model Y. Una dintre opțiuni este producția de baterii în China.
Vineri, 15 Martie 2019 | Modele noi

Tesla a prezentat noul Model Y: SUV-ul electric are autonomie de până la 540 de kilometri și tracțiune integrală și apare în 2020

SUV-ul electric Tesla Model Y are autonomie de până la 540 de kilometri, este disponibil opțional cu tracțiune integrală și în versiune cu 7 locuri și va apărea pe piață în toamna anului 2020.

Tag-uri similare

Tesla, Tesla Model 3, Tesla Motors, Tesla Model Y, SUV Tesla, Tesla pick-up, SUV compact tesla, tesla minibus, Tesla utilitara
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru