Tesla Model Y

Marti, 14 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla nu va avea suficiente baterii pentru producția lui Model Y: "Una dintre opțiuni este să producem acumulatori în China"

Panasonic avertizează Tesla că nu va avea o capacitate de producție de baterii suficient de mare pentru a ține pasul cu producția noului SUV electric Model Y. Una dintre opțiuni este producția de baterii în China.
Vineri, 15 Martie 2019 | Modele noi

Tesla a prezentat noul Model Y: SUV-ul electric are autonomie de până la 540 de kilometri și tracțiune integrală și apare în 2020

SUV-ul electric Tesla Model Y are autonomie de până la 540 de kilometri, este disponibil opțional cu tracțiune integrală și în versiune cu 7 locuri și va apărea pe piață în toamna anului 2020.
Luni, 11 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

O nouă imagine teaser cu viitorul Tesla Model Y: versiunea de pre-producție a noul SUV va fi prezentată în 14 martie

Tesla a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul Model Y. Versiunea de pre-producție a noului SUV american va fi prezentată în 14 martie. Varianta de serie ar urma să debuteze în 2020.
Luni, 04 Martie 2019 | Modele noi

Tesla va lansa oficial noul Model Y pe 14 martie: “Va costa cu 10% mai mult decât Model 3”

Tesla va prezenta oficial Model Y pe data de 14 martie, conform unui anunț făcut de Elon Musk. Șeful Tesla spune că noul SUV va costa cu 10% mai mult decât Model 3 și va avea o autonomie ușor mai mică.
Vineri, 01 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla anunță detalii despre producția SUV-ului electric Model Y: va începe în 2020 și va avea 75% componente comune cu Model 3

Tesla anticipează că producția de serie a SUV-ului electric Model Y va începe în 2020, iar costurile vor fi reduse ca urmare a faptului că 75% dintre componente vor fi comune cu cele ale lui Model 3.
Marti, 08 Ianuarie 2019 | Modele noi

Informații despre Tesla Model Y: SUV-ul electric va avea autonomie de 400 de kilometri și va fi disponibil doar cu tracțiune integrală

SUV-ul electric Tesla Model Y va putea fi achiziționat doar cu tracțiune integrală, iar autonomia va fi de cel puțin 400 de kilometri, potrivit unor informații neoficiale. Lansarea este programată pentru 2020.
Marti, 30 Octombrie 2018 | Modele noi

Tesla Model Y, mai aproape de realitate: SUV-ul electric va avea un prototip înainte de lansarea din 2019

Tesla a confirmat că va produce un prototip pentru SUV-ul electric Model Y înainte de prezentarea versiunii de serie în martie 2019.
Miercuri, 06 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Teaser pentru Tesla Model Y: lansarea viitorului SUV electric al americanilor este așteptată anul viitor

Tesla a publicat un teaser cu Model Y, viitorul său SUV electric ce ar urma să fie lansat în 2019, iar a cărui producție este programată pentru 2020.
Vineri, 04 Mai 2018 | Modele noi

Musk oferă noi detalii despre Tesla Model Y: "Se lansează în 2020 și va avea un proces de producție revoluționar"

Elon Musk a anunțat că viitorul Model Y va fi lansat cel mai probabil în 2020 și va beneficia de un proces de producție "revoluționar". Nu este însă clar unde va fi produs noul model.
Joi, 12 Aprilie 2018 | Modele noi

Tesla vrea să înceapă producția SUV-ului Model Y în noiembrie 2019: americanii planifică o uzină în China pentru 2021

Tesla și-a notificat furnizorii că intenționează să înceapă în noiembrie 2019 producția SUV-ului Model Y, în ciuda faptului că în prezent se confruntă cu dificultăți în privința producției lui Model 3.
Joi, 03 August 2017 | Masini electrice si hibride

Elon Musk s-a răzgândit: SUV-ul Model Y va fi construit pe platforma lui Model 3

După ce Model 3 a intrat pe linia de asamblare, atenția lui Elon Musk se îndreaptă către SUV-ul compact Model Y. Cel mai recent raport spune că americanii vor miza pe arhitectura lui Model 3 în dezvoltarea lui Model Y.
Miercuri, 07 Iunie 2017 | Masini electrice si hibride

Elon Musk lovește din nou: prima imagine teaser cu Tesla Model Y

Elon Musk ne oferă prima imagine teaser cu viitorul Model Y. Un alt aspect important: SUV-ul nu va fi produs pe platforma lui Model 3.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 04 Mai 2017 | Modele noi

Tesla Model Y: SUV-ul compact a fost amânat pentru 2020 și va fi construit pe o platformă nouă

Elon Musk s-a răzgândit: SUV-ul compact Tesla Model Y a fost amânat cu doi ani pentru 2020 și va fi construit pe o nouă platformă, deși inițial ar fi trebuit dezvoltat pe aceeași platformă ca viitorul Model 3.
Marti, 14 Martie 2017 | Modele noi

Tesla pregătește două modele noi: primul dintre ele este SUV-ul compact Model Y, dezvoltat pe aceeași platformă ca Model 3

Tesla va lansa două modele noi în următorii doi ani, iar primul dintre ele va fi un SUV compact numit Model Y care va fi dezvoltat pe o platformă similară cu Model 3 și va avea uși cu deschidere în formă de fluture, la fel ca Model X.
Joi, 04 August 2016 | Modele noi

Elon Musk a confirmat patru noi modele electrice Tesla: SUV-ul compact Model Y, un pick-up, o utilitară de marfă și un minibus

Viitoarele modele care vor fi lansate de Tesla Motors vor completa gama actuală și vor duce numărul mașinilor oferite de marca americană la 7. Cel mai interesant dintre acestea pare să fie SUV-ul compact Model Y, construit pe platforma sedanului Model 3.

Tag-uri similare

Tesla, Tesla Model 3, Tesla Motors, Tesla Model Y, SUV Tesla, Tesla pick-up, SUV compact tesla, tesla minibus, Tesla utilitara
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru